1. Jūsų Vardas_Pavardė. Ernestas_Versace
2. Užblokavimo priežastis. 02.24
3. Tikslus laikas ir data. Nežinau.
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/X4KO4Rl
5. Situacijos aprašymas Vakar 02-23 nuėjau 22:30 nuo pc, ir katik bandau prisijungti, ir rodo lsg peding bana, ir nesuprantu už ką, ir kas svarbiausia tai data 02.24 nors šiandien dar nebuvau net prisijungęs, tik dabar pabandžiau prisijungti ir iškart Jokubo banas... Eilini kartą freeebaninimai pas jį, gal galu gale nubausit ji normaliai vieną kartą ar nė?
Prisijungti Registruotis
Jokubas_Bugattiz
Parašė 24 vasario 2019 - 09:14
Parašė 24 vasario 2019 - 14:13
Data tokia, nes tą naktį užbaninau, o čytinai 23 dieną.
Gerbamasis Jokubai, as visiskai normaliai atvaziavau su pienvezio masina, dar maciau malunsparnis ore buvo, ir bande pasauti, bet spejau ibegti i garaza masina perlipes iskart uzsokau ant pickup, o zmogus jai nejudejo, ir tik po to pajudo uz tai ir parode kad atsiradau, nejaugi vel reiks prasyti adminu pagalbos,ir nufilmuoti kad jai zmogus nejuda prie jo atvarai jam nerodo ir jis kaip pajuda atsirandi?? Pries manes daug yra buve tokiu zmoniu, kurie atsiranda is oro, bet dauguma administratoriu sake, kad jai nejudi kuri laika stovi vietoje, ir privaziuoja ar prieina prie taves net nerodo, turi pajudeti ir tik tada pamatai... Tai tada realiai puse serverio turi uzblokuoti, uz tai kad zaidimo bugas yra... Nes vien prie manes kaip kvieciau taxi, medikus, gaistrine atvaziuoja ir ju nematau, nes stoviu vietoji ilgai kuri laika, ir tada kaip pajudu jis atsiranda, tai vadinasi pagal tave gerb, Jokubai, visi atsitelina taip?
Sutvarkykit bugus, o tada galit banint.... Tai jai mane uzbaninai, as galiu naujoko acc susikurti prie hp stoveti, filmuoti, ir pamatysi kiek turesi uzbaninti zmoniu, sakau vos ne puse serverio uz toki dalika....
Laukiam atsakingu asmenu, kurie nuspres... Bet as tikrai vel eisiu iki galo, nes tai tikrai necheatinau... Jokubai pats zinai, jau kelius kartus free ban uzsoviai tai del greicio tai del vel ko nors, jai buciau kaltas, tikrai negaisciau savo brangaus ir kitu zmoniu laiko, tiesiog atsibaninciau ir viskas. Bet deja esu teisus, ir kovosiu iki galo, uz tavo banininmus freee, neisigilinus situacijos...
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Parašė 24 vasario 2019 - 14:19
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Visą gyvenine pas tave bugai kalti, ypač tiesiai po cp
Neišėjo /fw išmest tai iššokai atgal.
O taip iš 2 žmonių pozicijos filmuota, ir mum abiem nori pasakyt "nerodė" taves ?
![]()
Tu visada apeliacijas keli ir esi "nekaltas" bent paskutiniu metu, tai iš 2 kartų tik 1 atbanino, tai nzn nzn kur tas tavo "nekaltumas" ir ar argumentas jei "nečytinčiau nekelčiau apeliacijos" jei kažkur 95 proc. apeliacijų būna melagingos.
Parašė 24 vasario 2019 - 17:32
Visą gyvenine pas tave bugai kalti, ypač tiesiai po cp
Neišėjo /fw išmest tai iššokai atgal.
O taip iš 2 žmonių pozicijos filmuota, ir mum abiem nori pasakyt "nerodė" taves ?
![]()
Tu visada apeliacijas keli ir esi "nekaltas" bent paskutiniu metu, tai iš 2 kartų tik 1 atbanino, tai nzn nzn kur tas tavo "nekaltumas" ir ar argumentas jei "nečytinčiau nekelčiau apeliacijos" jei kažkur 95 proc. apeliacijų būna melagingos.
Aš nežinau kodėl, bet jau pats isitikinau, kai tu buni serveryje ištisai vien tik mane stebi, daug sakė žaidėjų ir administratorių, kad kaip būni on, pusė savo laiko praleidi man, darydamas /pzu... O kitiems nesuteiki pagalbos, nesuprantu kuom tau taip nusikaltau....
Na man dar įdomų, kaip tu ta pačia sekundę sugėbejai per 2 žmones mane matyti, ir juos daryti pzu vienu metų??
O kad tai yra tikrai toks būgas, tai dauguma žaidėjų žino... Tad laukiam atsakingų asmenų, ir norėčiau, kad jai jie taip pat galvos, kad perduotų tėma Mindaugui, ir Bėnui, ir jie parašytų atsakymą teisingą. ![]()
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Parašė 24 vasario 2019 - 18:10
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Aš nežinau kodėl, bet jau pats isitikinau, kai tu buni serveryje ištisai vien tik mane stebi, daug sakė žaidėjų ir administratorių, kad kaip būni on, pusė savo laiko praleidi man, darydamas /pzu... O kitiems nesuteiki pagalbos, nesuprantu kuom tau taip nusikaltau....
Na man dar įdomų, kaip tu ta pačia sekundę sugėbejai per 2 žmones mane matyti, ir juos daryti pzu vienu metų??
O kad tai yra tikrai toks būgas, tai dauguma žaidėjų žino... Tad laukiam atsakingų asmenų, ir norėčiau, kad jai jie taip pat galvos, kad perduotų tėma Mindaugui, ir Bėnui, ir jie parašytų atsakymą teisingą.
:DD ![]()
taigi matos 1 video yra Jan pd dyriko, o kitas yra mano kur dariau /pzu kucynska, prie ko čia 2 žmonės pzu vienu metu
net ne tave pzu dariau ![]()
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų