- 20:00 - per visą Los Santos map`ą ieškosite namų, kurie priklauso man, Gordanui arba Daimyo, pirmieji žmonės radę tuos namus - juos pasisavina.
Gaila kad nereikia Antoneso namu ieskot ![]()
- 20:00 - per visą Los Santos map`ą ieškosite namų, kurie priklauso man, Gordanui arba Daimyo, pirmieji žmonės radę tuos namus - juos pasisavina.
Gaila kad nereikia Antoneso namu ieskot ![]()

POPULAR
O kur egle? O kur atnaujinimai? Benas ir taip gerai gyvena is kredu tai tegu bent sitas kaledas aglute ideda,anais metai nebuvo ir siais nebus?![]()

zjbs bus eventu, ateisiu visus su aimu iskirsiu, eisiu poker prie 4 prapisiu viska ir eisiu off mano dienotvarke
[= No need to cherish luxury cause everthin' come and go
Even the life that you have is borrowed =]
Cool. Eglutės net ir aš tikėjausi.
nu nors kalėdų senelius paskyrėt sau. Šaunuoliai, gražu!

Šaunu, gražiai sugalvojat is savo puses bent jus kazka darot, smagu tikrai tai girdeti
Tik įdomu kur "Visu galu meistras" randas. (Benas)
Visteik bus vaikiski ir pabode event sekmes. as neiko pries nors stengetes
Edited by L.C.P, 23 December 2016 - 21:01.

Guest_Mantiss olid_*
rep
Malaciai, krc Benas egle prastume uz milus Antonesui ir isdalino adminam. Antonesas vienintelis jaucia kaledine nuotaika, nes servo egle turi savo chatoi, niekam nenori jos rodyt, todel savo chatu nedovanos. True story. Laukiam siokiu tokiu kaledu lsg serve.
Bent šiokios veiklos bus malačiai.
Nebūsiu per namų dalinimus!!
kaip blogai
![]()
Rocky Balboa - Kol pradėsite tikėti savimi, neturėsite gyvenimo.
Atminkite, kad protas yra jūsų geriausias raumenys. Didelės rankos gali judėti uolomis, bet dideli žodžiai gali judėti kalnuose.
atejau + rep pasiimti, aciu.
Guest_Pazha_Langfordas_*
Aciu aciu jums mieli administratoriai,uz tokia svente,labai smagu svesti kaledas sampe,kaip tiek daug ivariu eventu ir t,t.
Edited by Pazha_Langfordas, 25 December 2016 - 17:35.
mldc kad stengiates
Ačiū dalyvavusiems !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users