Mūsų projekte dalyvauja daugybė, įvairaus amžiaus žmonių. Nors ir nedidelę, tačiau reikšmingą dalį žaidėjų sudaro merginos. Neretai pastebime vieną, ar kitą moterišką vardą ir tai sukelia susidomėjimą, manau, daugeliui yra smagu pabendrauti su merginomis, palaikyti joms kompaniją, padėti apsiprasti projekte arba net sulaukti pagalbos is jų, todėl nusprendžiau, šiek tiek pasidomėti ir pakalbinti LSGyvenimo projekto dalyves.
Iš pokalbio su Karalaina Vendetta:
Labas, norėčiau truputi pakalbinti LSG naujienų tinklaraščiui, ar sutiktum?
Karalaina_Vendetta: Labas, taip galečiau.
Taigi, pirmiausia būtų idomu sužinoti kaip radai šį projektą?
Karalaina_Vendetta: Šį projekta man parodė draugas, kuris žaidė ankščiau.
Jei nepaslaptis, koks buvo jo vardas žaidime?
Karalaina_Vendetta: Sandrius_Vendetta
Aišku, o kas tave čia sudomino? Kodėl pasilikai?
Karalaina_Vendetta:Realiai, sudomino, nes ankščiau taip pat žaisdavau GTA San Andreas, o pasilikau, nes patiko bei savo laisvalaiki skiriu žaidimams.
Supratau, dabar klausimas, kaip merginai, ar sulauki dėmesio iš projekto žaidėjų? ar dažnai užkalbina?
Karalaina_Vendetta: Ankščiau gaudavau tikrai daug dėmesio, dabar mažiau, gal dėl to, kad kaikurie suaugo ir nebe taip kaip buvo, bet vis dar sulaukiu.
Aišku, o ar yra kasnors, kas nepatinka projekte?
Karalaina_Vendetta: Nepatinka tai, kad jei nori kažko pasiekti, gauti kokias nors pareigas, reikia turėti daug draugų žaidime.
Suprantu, o kaip dėl ateities planu, susijusiu su LSgyvenimo projektu?
Karalaina_Vendetta: Kolkas tikrai nieko daugiau neplanuoju siekti, tiesiog esu dabartinė medikų direktorė ir kolkas man to užtenka ![]()
Aišku, tai tiek, ačiū, už atsakymus, sėkmės.
Karalaina_Vendetta: Prašau, ir jums.
Dar į kelis klausimus sutiko atsakyti LSG projekto dalyvė Fausta_Kehlan:
Labas, norėčiau pakalbinti LSG naujienų tinklaraščiui, ar sutiktum?
Fausta_Kehlan: Labas, taip, sutikčiau.
Taigi, būtų idomu sužinoti kaip atradai šį projektą?
Fausta_Kehlan: Na, man pasiūlė čia apsilankyti čia žaidžiantis žaidėjas Don_Pedro.
Aišku, o kodėl pasilikai? Kas patiko?
Fausta_Kehlan: Buvau išmėginusi kitoki projektą, tačiau šis man patiko labiau, draugiški žmonės padėjo apsiprasti.
Ar daug dėmesio sulauki iš žaidėju? ar dažnai kalbina?
Fausta_Kehlan: O taip
, čia kaip anekdotas, vis juokingesnių situacijų pasitaiko.
Na, pasakyki kokį pavyzdį ![]()
Fausta_Kehlan: Čia neperseniausiai atsitiko: Vienas administratorius, prieš sandelių grobimus suriso su baikeriais, laikė pagrobęs gaujos bazėje ir nepaleido, sakė, jog myli ir nepaleis, nes aš gaujos nuosavybė
.
Ar prisimeni administratoriaus varda žaidime?
Fausta_Kehlan: Domis_Morello
Taip šitas pagarsėjas savo silpnybe merginoms. Na, būtų idomu sužinoti tavo planus, susijusius su projektu.
Fausta_Kehlan: Na, mano planas būtų, manau, susibendrauti su kuo daugiau žmonių ir toliau gerai leisti laiką, nesu čia dėl pareigų, ar panašiai.
Aišku, o ar yra kažkas, kas nepatinka projekte?
Fausta_Kehlan: Labai nepatinka gyvenimu nusivylę žaidėjai, kurie čia ateina ir tiesiog gadina žaidimą kietiems, užgaulioja.
Supratau, na ka gi, dėkui už atsakimus ir linkiu sėkmės.
Fausta_Kehlan: Ačiū, ir tau.
Taigi, kaip supranteme iš interviu, merginoms projekte tikrai nenuobodu, jos patiria ir linkmų, ir šiurpą keliančių akimirkų, tačiau jų žaidima visgi praskaidrina ir žaidėjų dėmesys bei įvairios situacijos!
Nuotrauka daryta fotografo Ravel_Nos
Šį pranešimą redagavo Liudvis: 10 sausio 2017 - 14:17

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų