Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Informacija.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Beilas

Beilas

    By Order of the Peaky Blinders

  • Garbės moderatorius
  • 5.236 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Geriausias 2016 metų:nebesvaik

Informacija

 

Šiame konkurse jūs turėsite peržiūrėti 5 mano parinktus filmus iš kurių žaidime jūs turėsite atsakinėti į klausimus. Klausimai bus klausimanijos evento principu. Pirmas atsakęs teisingai į mano pateiktą klausimą gaus 1 tašką į bendrą taškų suvestinę. Kai visas renginys pasibaigs, taškai bus susumuoti ir išrinktas nugalėtojas. Šis renginys vyks 5 dienas. Kiekvieną kartą bus užduodama nuo 10 iki 20 klausimų tik iš vieno filmo.

 

Prizai

 

1 vieta - 150.000 Eurų ir profilyje titulas, jog laimėjote šį konkursą.

2 vieta - 50.000 Eurų.

 

Taisyklės

 

1. Konkurso metu yra draudžiama šaudyti, muštis ir kitaip trukdyti renginiui.

2. Prasidėjus klausinėjimui į chat'ą rašinėti bus draudžiama. Už tai būsite šalinami iš tos apklausos ( kitose dalyvauti bus galima ).

3. Jeigu laiku nespėsite į apklausą, joje dalyvauti vis dar galėsite, tačiau klausimai, kuriuos praleidote nebus kartojami.

4. Apklausos metu bus draudžiama man į /sms klausinėti apie ateinančius klausimus ar prašyti atsakymų. Už tai būsite šalinami iš tos apklausos ( kitose dalyvauti bus galima ).

5. Jeigu nusižengus taisyklei būsite nužudytas - draudžiama prašinėti, jog atgetinčiau jus atgal. Už tai būsite šalinami iš viso konkurso.

 

 

*Registracija bus paskelbta rytoj ( 03.16 ). Visi filmai kuriuos reikės peržiūrėti bus surašyti registracijos temoje. Lauksiu dalyvaujančių :)


  • 4

39e710ca87634af122e72310412de4c5681.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)