Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Smūgis Ispanijai – žiaurią traumą patyręs Sergio Llullas nežais „Eurobasket 2017“


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

paveikslelis-145119-any630x500.jpg

 

Antradienio vakarą Ispanija 71:89 netikėtai nusileido Belgijos rinktinei, tačiau pralaimėjimas neabejotinai buvo mažiau rūpimas klausimas, palyginus su tuo, kas atsitiko pirmajame kėlinyje.

 

Vienas Ispanijos rinktinės lyderių Sergio Llullas jau kontrolinio susitikimo pradžioje patyrė kryžminių kelio raiščių traumą ir skausmo perkreiptu veidu paliko aikštelę.

 

 

Gynėjas ne tik nerungtyniaus Europos pirmenybėse, bet ir praleis didžiąją dalį klubinio sezono. Ispanijos krepšinio federacija jau dabar skelbia, kad be krepšinio Llullas praleis apie 9 mėnesius. Jam tai yra blogiausias scenarijus, kadangi po traumos buvo tikimasi dviem mėnesiais trumpesnio termino.

 

Pasak pranešimų, dabar Llullas viliasi, kad į Madrido „Real“ rikiuotę jis galės grįžti bent jau kovo mėnesį.

 

Lullo traumos vaizdas pašiurpino ir kitus krepšininkus. Juanas Carlosas Navarro vaikščiojo susiėmęs už galvos, o socialiniame tinkle „Twitter“ paramą gynėjui pareiškė Tyrece'as Rice'as, Pau Gasolis, Tremmellas Dardenas, Ricky Hickmanas, Trey Thompkinsas, Edwinas Jacksonas, Luka Dončičius ir kiti.

 

Eurolygoje Llullas praėjusį sezoną vidutiniškai rinko po 16,5 taško, atkovojo po 1,8 kamuolio bei atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

 

Pralaimėtame mače Ispanijai daugiausiai taškų pelnė Pau Gasolis – 12. Navarro ir Ricky Rubio pridėjo po 10. Belgams 18 taškų pelnė Axelis Hervelle.


Šį pranešimą redagavo L.Nos: 11 rugpjūčio 2017 - 00:59

  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)