Kovojo The Ballas gauja ( Vadai: Edga_Daletore, Juze_Daletore) pries Grove Street Families gauja ( Vadai: Yomato_Kamihara, Claudio_Marchisio)
Kovojo The Ballas gauja ( Vadai: Edga_Daletore, Juze_Daletore) pries Grove Street Families gauja ( Vadai: Yomato_Kamihara, Claudio_Marchisio)
Hate it or love it
nieko pries del nametago, bet kai as prasydavau tiek ruskio, antoneso ir kitu admin kad leistu naudot ir filmuot per gw neleisdavo. kaip cia?
nieko pries del nametago, bet kai as prasydavau tiek ruskio, antoneso ir kitu admin kad leistu naudot ir filmuot per gw neleisdavo. kaip cia?
Uzmirso isjungt galbut.
Seip kieti ballosai, ir taip aisku
as klausiau denzelio, sake +-, vis gi nametagas praverstu del invulu ir t.t.
nametago negalima?:DD tai cia ne as filmavau
Joa aš filmavau
tai blemba, butu be nametag, naudotu invula ir verktumet, kad cheatino, apsispreskit.
Joa aš filmavau
tai blemba, butu be nametag, naudotu invula ir verktumet, kad cheatino, apsispreskit.
aha, aciu uz atsiusta video, be pzu invulo neirodysi pasake musu valdininkas
Hate it or love it
sve x kilpas geresnis nei tas gw xD,
Edited by Liudvis, 28 August 2017 - 18:26.
Hate it or love it
Guest_Shawn Cocaine_*
Krito kai vaikai

Dink na.xui suski supuves pats garis sake kad esi mano metu tai reiskias tau ne daugiau kai 12 ? Pamperse tu k.rw supuvesTai, kad tu niekada nesikeikiu ka čia pyzdielini, gi niekada nesikeikiu pampersini pačiam nedaugiau 12, kitus vaikais vadini Hulijau bybulijau
Guest_Shawn Cocaine_*
Dink na.xui suski supuves pats garis sake kad esi mano metu tai reiskias tau ne daugiau kai 12 ? Pamperse tu k.rw supuves
niekada nesikeikiu man visad leisdavo

0 members, 1 guests, 0 anonymous users