Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] Iš naujų Direktorių ir Administratorių?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.451 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

wxMvKIf.png

 

Visai nesenai buvo išrinkti keli nauji Administratoriai ir Direktoriai, todėl reikėtu paimti iš jų interviu?

 

Interviu iš Matthew_Lewis.

 

Kaip jaučiatės gavęs Mediku Direktorių, kaip pats manot ar ilgai juo iš būsite?

 

Nelabai ir yra kažkokia euforija, bet vistiek geriau negu nieko. Šiaip šito direktoriaus labiausiai norėjau iš visų ir gan neblogai pasisekė. Taip tikiuosi išbūt minimaliai 2 menėsiukus, nes pasimokiau iš praeities klaidų tai dabar jau susiimsim xebrite.

 

O kodėl labiausiai norėjote šito direktoriaus, o ne pvz: Transporto ar kitų?

 

Na turiu garbės sąrašą šitam darbe ir visad ateidavau į privačius ir šiaip gan linksma kompanija tikrai yra ką paveikti, o ypač direktoriauti. Per mokslo metus kaip tik tokios firmos direktorius. Gal net sieksiu išbandyti visų firmų direktorius, jei tik bus noro.
 
Kokio norėtumėt direktoriaus po mediku?
 
Nelabai noriu atversti kortų kas toliau bus gal netgi anketa į administracijos postą, jei tik viskas gerai klostysis. Na, bet jeigu jau pildysiu tai apsistosiu ties K.T firma
 
O kaip sutariat su savo kolega, ar viskas gerai? O gal kažkas blogai?
 
Nū jis mane užtarė, ts pašnekam tai gan viskas normaliai kol kas :D Tikiuosi toliau laužysim standartus su visa firmą.
 
Interviu iš Eddie_Angelo.
 
Kaip jaučiatės gavęs Teisėsaugos Direktorių, kaip pats manot ar ilgai juo iš būsite?
 
Jaučiuosi puikiai, tai buvo vienas iš mano serverio tikslų. Manau išbūsiu gan ilgai, nes tai mano vienas iš mėgstamiausių darbų serveryje.
 
Kodėl tai jūsų vienas iš mėgstamiausias darbu serveryje?
 
Šiame darbe dirbu ilgiau negu puse savo žaidimo serveryje. Šiame darbe nuolatos yra veiksmo - viso kiausi vietovių užimimai ir panašiai, jame tiesiog labai įdomų dirbti.
 
O kaip sutariat su savo kolegom? Ar viskas gerai, o gal kas blogai?
 
Sutariu puikiai, su Jay_Chi pažįstamas gan ilgai tiek žaidime, tiek realybėje, o su Hatiniu tai tiesiog žaisdami sampa, vieną kartą susirinkom per sandėlius į teamspeak'a ir nuo to laiko pradėjo bendrauti. Tai manau su abėjais direktoriais sutariu labai gerai.
 
Interviu iš Jay_Chi.
 
Kaip jaučiatės gavęs Teisėsaugos Direktorių, kaip pats manot ar ilgai juo iš būsite?
 
Jaučiuosi realiai tai taip wow. Asmeniškai manau būsiu iki tol kol pabos. Nes stengsiuosi dirbti kruopščiai ir atsakingai.
 
O kodėl pasirinkote būtent Teisėsaugą, o ne pvz: Autoklubą?
 
Teisėsauga, nes tiesiog mane traukia šis darbas ir noriu jam vadovauti. Prižiūrėti ir diriguoti sandėlių eigą. Palaikyti miestą tvarkoje, sutramdyti kontrabandą bei vagis.
 
Sutariat su savo kolegom, o gal but ne, o jeigu ne kodėl?
 
Žinoma kad sutariu. Su visais stengiuosi būti lygus draugiškas ir linksmas bei teisingas. Kaip su manimi taip ir aš su savimi. Bet kalbant apie dabartinį teisėsaugos kolektyvą jis yra puikus.
 
Interviu iš Juozukas_Mileriukas.
 
Kaip jaučiatės gavęs Kroviniu Transporto direktorių, kaip pats manot ar ilgai juo iš būsite?
 
Kodėl būtent pasirinkau į Kroviniu Transporto Direktorius? Pirma priežastis tai butu, pinigai, bei žmoniu pagarba man, na aišku ir pareigos. Pinigai vien dėl to, nes yra planu serveryje, kurie po biški įgyvendinami, žmoniu pagarba, vien dėl to nes yra vienas dalykas ką noriu dar išbandyti, kaip sakant pagyvensit pamatysit, jeigu viskas pagal planą išeis, o dėl pareigų kaip ir minėjau pareigos jeigu viskas gerai bus ateityje.
 
Kodėl pasirinkote būtent Kroviniu Transportą, o ne pvz: Teisėsauga?
 
Teisėsaugos vien nesirinkau dėl to, nes laikas suspaustas yra man, kaip sakant darbas,namai, ir universitetas dar prisidėjo, tai laiko vapšie mažai atsiranda, o jeigu kokia nors laisva diena papuola, tai kartais net nesinori I ta sampa varyti, arba atsiranda papildomu reikalu. Plius K.T direktorius turi maža minučių kieki t.y 400 min per algas, tai tokį minučių skaičių aš galiu leisti sau, kaip sakant nereikia 24/7 sėdėti prie sampo ir kiaušiniu prie kėdės kepti, ir nepamiršti darbo.
 
Ar sutariat su savo kolega, o gal but ne?
 
Ar sutariu su savo kolega? taip sutariu, jeigu paimtas I kolegas tai aišku sutariu ;dddd, kaip sakant geriau imti žmogų su kuriu sutari negu neimti žmogaus su kuriu nesitari pvz kaip matthew_lewis ar koks ten ... daug žmoniu ieško tik naudos iš kolegų kad pvz, kolega butu nuskausmintas įspėjimais ir kad jis butu nuverstas, bet pas mane nėra taip, tuo labiau jeigu žmogus normalus, ne koks ožys, ir kaip sakant galima paprikolinti (neima Į galva kad sampas is love sampas is life), tada liuks tokiems ir admin galima net duoti, nes žino kad iš žaidimu t.y sampo duonos nevalgysi... nekalbu apie tuos kurie serverius turi.
 
Interviu iš Bradley_Beal.
 
Kaip jaučiatės gavęs Autoklubo Direktorius, kaip pats manot ar ilgai iš būsite, o gal ne? kodėl?
 
Kai pamačiau Artūro žinutę - Naujasis Autoklubo direktorius Bradley_Beal, tai buvau kaip kokioj euforijoj :D O kiek ilgai išbūsiu, tai nežinau, žinoma norėčiau kuo ilgiau :D
 
O kodėl pasirinkote Autoklubo firma, o ne pvz: Teisėsaugos ar kokia kita?
 
Kai pradėjau žaisti lsg, tai visada maniau, kad mano pirmas direktorius bus būtent autoklubo, tačiau vėliau mano nuomonė pasikeitė dėl nukritusio aktyvumo, bandžiau tapti net transporto, mechanikų, medikų, bei nta direktoriumi, nes maniau, kad ten aktyvumo reikia mažiausiai, bet dabar suprantu, kad klydau, na, o kai aktyvumas vėl pakilo, nusprendžiau išbandyti jėgas autoklubo direktoriaus pareigose.
 
O sutariat su savo kolega, o gal ne? O jeigu ne kodėl?
 
Tiesą pasakius, anksčiau net nežinojau, kas jis toks, bet gavęs pareigas, pastebėjau, kad jis tikrai gan atsakingas bei draugiškas žmogus, tad sutariu puikiai.
 
Interviu iš Bradley_Cooper.
 
Kaip jautiesi po tiek laiko pretendavimo gavęs Administratoriaus postą? Kaip manai ar iš būsi juo ilgai, o gal but ne?
 
Jaučiuosi ganėtinai gerai, kiek išbūsiu negaliu žinot viska pasakys aplinkybės.
 
Kaip sekėsi pirmoji diena ar ji buvo sunki ar kaip tik lengva?
 
Sekėsi ganėtinai sudėtingai nežinojau tu komandų skubėjau, viska atlikti kuo geriau.

Šį pranešimą redagavo <<Aurimas>>: 18 rugsėjo 2017 - 15:20

  • 4

#2
Ezra

Ezra

    AK#3

  • Elitas
  • 6.600 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959
  • Darbas:-
  • VIP:+
  • ADMIN:yee
  • XP:+300k
  • Geriausias 2021 metų:Meras
  • 2020 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX
  • 2017 Metų Direktorius:K.T
  • Laimėjo konkursą:Derby
Labai panasiai kaip ir lewio straipsnis tik kad gfx darbas inesa nauju spalvu I straipsni stenkis formuluot skirtingus klausimus su tapacia esme, nes nuobodu skaityt vietomis sekmes tobulejant

Šį pranešimą redagavo VaLeRa CrAzY: 18 rugsėjo 2017 - 15:26

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)