Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Ride in Peace


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Piktas meškis barnis

Piktas meškis barnis

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 164 Pranešimai

Gyvenimas butu neįdomus be autoritetu. Mes visi turime mums patinkanti asmeni kurio gal jau nebera gyvuju tarpe, bet jisai gyvena musu visu mintyse. Klubai, komandos, zmones o gal net ir gyvunai juos turi. Megstantis žaisti krepšini berniukas tikrai nori būti panašus I kokia nors krepšinio žvaigžde. Net  jeigu ir muzika neatsiejama tavo gyvenimo dalis tu turesi koki nors asmeni į kuri nori  buti panasus.

              JapCarCrew klubas kiek žinote yra drift’o klubas, bet net ir mes turime autoriteta! Bet aišku tikro gyvenimo nelyginkit su gyvenimu uz kompiuteriu ekranu nes mes vietoj violetiniu m5 e34 vairuojam violetines elegy. O vietoj Gruzijos gatviu ryškinimo juoda spalva ir gumos kvapo skleidimu, mes visa tai darome Los Santos mieste! Musu autoritetas Giorgi Tevzadze mirė garbingai dvidešimt šešeriu metu 2013metais. Per visą savo pilna adrenalinu gyvenima nepadare nei vienos avarijos nes mirė jisai savo violetiniam e34, bet jis buvo tik keleivis I kurio puse daugiausia kliude medis.  1987-2013

                                                       Ride in Peace!

                                                          Drift or Die


Šį pranešimą redagavo Piktas meškis barnis: 20 rugsėjo 2017 - 21:59

  • 2

68e538c63941f07bd990923542123ad7859.gif




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)