Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Lukas_Maja DJ


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Lukas_Maja_*

Guest_Lukas_Maja_*
  • Svečias

1. Vardas_Pavardė žaidime, patirties taškai (xp): Lukas_Maja, 90k+ xp.
2. Kiek tau metų ? (N-15; išimtis geras, balsas kurį išmėginsime): 17
3. Ar užteks interneto greičio ir kompiuterio galingumo radijos programoms: O joms tipo reik galingo pc? :D
4. Ar seniau esi buvęs DJ. Jei taip, tai kaip sekėsi ? Ar patiko ? : Buvau keleta kart, kai serve nebuvo ka veikt, tai vis veikla buvo nebloga. Nera daug atsokomybes ir nereik pastoviai but online kaip dirikam tenka, tai gali relax ir muzikyte leist (beje pas mane rusiskos akapelos negroja, tai galit nesibaidyt)
5. Tavo nuomonė: labiau reikia kalbėti ar leisti muziką eteryje: Manau hebra reikia abieju, bet priklauso kuria dienos dali ka darai. Ant vakaro muzikytes uztenka, nes kai kurie po darbu, mokslu ar kito uzsiemimo prisijungia palost serva ir atsipalaidavimui muzikos pasijungia paklausyt. Jei nesamones leidzia DJ, tai jungiesi tikras Lietuviskas radijas.
6. Koks tavo aktyvumas (valandomis per svaitę) ? ar daug laiko skirsi radijai: Turiu ir be zaidimo veiklos, tai daug laiko neprizadesiu. Sakyciau labiau vakarais tinka arba rytais, priklausant kuria diena.
7. Tavo idėjos/trūkumai/pastabos LSG radijai: Nezinau istikruju, konkursiukai yra gerai, nes ten nieko sudetingo, jeigu DJ turi truputi pinigu padalint zaidejam. O siaip svarbu gera muzika ir bendravimas su zaidejais, neissipisinejimas kaip kurie megsta specialiai nesamones kalbet zinodami kad juos praspirs kita diena.
8. Ar perskaitei radijos taisyklės ir sutinki jų laikytis: Taip
9. Jūsų Skype kontaktai: lukas200027
10. Ar turite TeamSpeak (gali būti išmėgintas balsas): turiu


  • 1

#2
ne2rnas po0

ne2rnas po0

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 433 Pranešimai
  • Darbas:Tepalinis
  • VIP:▼▲http://www.lsgyvenimas.lt/sig/sig.php?name=Matt_Lewis
  • XP:▼▲
  • Geriausias 2018 metų:Metų Atmosfera

LSG Radijoje kritinė situacija šiuo metu. Šiaip kaip žmogus esi malonus, atsakingas, darbštus. Iš anketos aišku, kad žinai, kad čia ne vieta juokams ar visokiems išsidirbinėjimams. Turi patirties šioje mūsų radijoje. Man nieko nelieka kaip tik patvirtinti šią tavo anketą! Sekmės darbuose.


  • 0

is mokiklos laiku acimenu tik n raides


mane kaime grebliu vadina kuri nusienaut kurwaa






0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)