Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Serialas - 13 priežasčių kodėl.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Serialas - 13 priežasčių kodėl.

 

 

Trumpa serialo recenzija -

 

Vieną dieną, grįždamas iš mokyklos, vaikinas Klėjus Džensenas prie savo namų durų randa batų dėžutės dydžio siuntinį. Viduje guli kažkoks pailgas į burbulinį celafaną įsuktas ritinys. Išvyniojęs aptinka septynetą palaidų garso kasečių, iš kurių sklinda merginos balsas, kuri nusižudė prieš dvi savaites.

 

"Tikiuosi, kad jūs pasirengę, nes ketinu iškloti jums savo gyvenimo istoriją. Tikriau – kodėl tas mano gyvenimas baigėsi. O jeigu klausotės šitų kasečių, vadinasi, esate viena iš priežasčių kodėl taip nutiko."

 

Kasečių autorė – Hana Beiker. Ji atvažiavo į mažą miestelį pradėti naujo gyvenimo. Norėjo susirasti draugų, linksmai leisti laisvalaikį, tiesiog būti laimingai. Bet deja… nutiko skaudžių dalykų, kurie privertė ją pasitraukti iš gyvenimo.

 

Kasetėse tūno 13 skirtingų istorijų (o gal verčiau priežasčių), kurios įtakojo Hanos sprendimą. Juk kuri mergina norėtų, jog į ją, pro kambario langą, žiūrėtų slaptas spoksotojas? O kaip jaustis, kai tavo draugų ratą sudaro žmonės, kurie tik nori gauti iš jos naudos? O ką daryti, kai visi žino tavo pirmojo bučinio aplinkybes ir iš to šaiposi? Ir galiausiai kaip išgyventi aplinkinių abejingumą paprašius pasikalbėti savižudybės tema? Ir tai tik maža dalis įvykių, kurie nutiko Hanai.

 

"“Žaidimo“ taisyklės paprastos: perklausai visas kasetes ir siunti sekančiam žmogui. Priešingu atveju jos bus paviešintos ir kai kuriems asmenims grės kalėjimas ar gėda ir apkalbos visą gyvenimą."

 

Nors seriale nagrinėjamos svarbios problemos, žiūrėti tikrai nėra sunku, nes išlaikoma įtampa. Tai priverčia žiūrova neatplėšiant nuo ekrano žiūrėti kiekvieną serialo dalį iš eilės. Be to, man labai norėjosi sužinoti ką padarė Klėjus, kad atsidūrė Hanos kasetėse. Nors man vaikinas pasirodė ramus,taikus ir draugiškas, bet aš ilgą laiką maniau, kad jis padarė jai kažką blogo, gal įskaudino ar panašiai. Bet čia autorius mane apgavo, nes istorija buvo visiškai kitokia.

 

"Tu esi čia ne dėl to kaip kiti. Kaip tame žaidime: suraskite vieną daiktą, kuris netinka prie kitų… Tai tu, Klėjau. Tačiau tau teks čia būti, kad galėčiau papasakoti savo istoriją. Visą iki pat galo."

 

Šis seriala paremtas Jay Asher knyga yra nepaprastas tuo, nes susipina du lygiagretūs pasakojimai. Tai reiškia, kad joje susipina iš kasečių sklindantys Hanos žodžiai ir Klėjaus reakcijos, jausmai bei prisiminimai. Toks pasakojimo būdas man labai patiko ir taip įsijaučiau žiūrėdamas, kad atrodė, jog gyvai girdžiu Hanos balsą ir tie žodžiai skirti man.

 

Serialas "13 priežasčių kodėl" skatina apgalvoti žodžius, kuriuos sakom kitiems. Teigia, kad labai svarbu suvokti kaip mes elgiamės su kitais. Bet aš įžvelgiau dar vieną dalyką iš kurio galima pasimokyti, t.y., kad nereikia bijoti. Klėjus buvo įsimylėjęs Haną, bet bijojo tą jai pripažinti, nes manė, kad jį atstums, išjuoks ir panašiai. O jei nebūtų bijojęs, kas žino, gal mergina būtų dar gyva… Bet džiugu, kad vaikinas iš šios didelės klaidos pasimokė. Kūrinio pabaigoje sužinosite kaip.

 

Manau, jog šis serialas yra tas, kuri reikėtų peržiūrėti visiems paaugliams. Siūlau jį pažiūrėti ir tiems, kuriems nebaisios liūdnos istorijos ir nori sužinoti Hanos Beiker paslaptis.

 

Kita naudinga informacija apie serialą - 

 

13 priežasčių kodėl serialą sudaro 13 dalių po 1 valandos trukme. Kolkas yra sukurtas tik 1 šio garsaus serialo sezonas, tačiau yra žinoma. kad jau yra sukurtas naujas sezonas. Naujame sezone vaidins Selena Gomez ir kiti garsūs aktoriai.

 

Serialo treileis -

 

Pirmas sezonas -

Antras sezonas - 

 

 

JEI NORI PERŽIŪRĖTI ŠĮ SERIALĄ SPAUSK >>>>> ČIA <<<<<


Šį pranešimą redagavo Cesar Cielo: 10 balandžio 2018 - 16:45

  • 3

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#2
Onii-Chan

Onii-Chan

    Autoklubas forever <3

  • Senbuvis
  • 857 Pranešimai
  • Darbas:Autoklubas <3
  • XP:50.000
  • Ravell_Nos
  • Laimėjo konkursą:Geriausias vietovių ieškotojas
  • OhoCherry

Davai koki siaubo filma


  • 0

Mano buvusios pareigos.

Autoklubo direktorius.

Z-LOTO moderatorius.

Nuotraukų/GFX moderatorius. (✔)

LSG tinklaraščio korespodentas.

Naujokų verbuotojas apie 3 kartus.

LSG Radijos DJ 2 kartus. (✔) (DABAR ESU PLS)

LSG tinklaraščio fotografas 3 kartus.(✔)


(✔) - Dabartinės


Pildau į Autoklubo direktorių (ČIA).



Paveiksliukas


#3
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Davai koki siaubo filma

http://lsgyvenimas.l...kutinis-raktas/ Nėra už ka.


Šį pranešimą redagavo Cesar Cielo: 10 balandžio 2018 - 22:01

  • 0

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)