Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Filmas - Kingsman. Slaptoji tarnyba


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Onii-Chan

Onii-Chan

    Autoklubas forever <3

  • Senbuvis
  • 857 Pranešimai
  • Darbas:Autoklubas <3
  • XP:50.000
  • Ravell_Nos
  • Laimėjo konkursą:Geriausias vietovių ieškotojas
  • OhoCherry

Kingsman. Slaptoji tarnyba

 

vGtRBCM.png

 

Filmo aprašymas:

 

Jaunas žmogus vardu Egsis, kurio tėvas mirė kai jis buvo tik mažas berniukas, gyvena su bjaurybę (savo pateviu) kuris negerbia jo ir jo mamos. Viena diena jis kažką padaro vienam iš bjaurybės draugų. Jį suima policija. Egsis paskambiną numerių kurį davė jo tėvo kolega kai jo tėvas mirė, paskambinti jai jam kažkadą reiketų pagalbos. Tada viskas ir prasideda.

 

KgeLxxi.png

 

[1997, Artimieji Rytai] Egsio tėvas dalyvauja misijoje, kai jų taikinys pagautas bando susprogdinti granatą jis užšoka ant granatos ir išgelbėja visus savo komandos narius.

 

Šiame filme žiurovai išvys Egsio vaizdą kaip jis iš paprasto Anglijos gatvių vaikio tampa slapčiausios šnipų organizacijos [Kingsman] nariu.

Pavogęs mašina iš savo patevio draugo patenką į bėda su policiją. Paskambinęs numeriu ant savo medalio kurį įteikė jo mirusio tėvo kolegą jis yra paleidžiamas iš policijos. Išėjas jis sutinka Hari, žmogų kuris ir suteikė jam ta medalį. Haris paaiškina Egsiui, jai ne jo tėvas Haris būtų senai mires. Haris papasakoja kad jis priklauso šnipų organizacijai Kingsman, ir jis nori atsilyginti Egsio tėvui už išgelbėta gyvybę. Haris suteikia šansą Egsiui tapti Kingsman nariu. Egsis neatsisako šanso ir prisijungia prie Kingsman, bet prieš prisijungima jis privalo išlaikyti treniruotes. Jai neišlaikai tu esi išmetamas. Per ta laiką Haris sękė šio filmo blogiuką Valentiną.

 

iDJWrh2.png

 

Įvertinimas.

 

Kingsman. Slaptoji tarnyba (2014) yra nuostabus filmas jis turi visko ko tik reikia geram filmui, komediją, veiksmą, dramą. Filmo direktorius yra taspats kaip ir (Kick-Ass, X-Men: First Class) filmų. Šio filmo aktoriai tikrai žino ką daro, Taron Egerton (Egsis) labai išpopuliarėjo šio filmo dėka. Jai jum patiko šitas filmas tikrai nenusivylsit antrąją šio filmo dalimį. IMDb šį filmą ivertino 7.7/10.

 

1.Kingsman Slaptoji tarnyba. (1 dalis)

 

 

2.Kingsman Auksinis ratas. (2 dalis)

 

 

 

Filma galite žėti ČIA


Šį pranešimą redagavo Onii-Chan: 14 balandžio 2018 - 21:39

  • 2

Mano buvusios pareigos.

Autoklubo direktorius.

Z-LOTO moderatorius.

Nuotraukų/GFX moderatorius. (✔)

LSG tinklaraščio korespodentas.

Naujokų verbuotojas apie 3 kartus.

LSG Radijos DJ 2 kartus. (✔) (DABAR ESU PLS)

LSG tinklaraščio fotografas 3 kartus.(✔)


(✔) - Dabartinės


Pildau į Autoklubo direktorių (ČIA).



Paveiksliukas


#2
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Tema neaktyvi. Rakinu.


  • 0

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)