Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Serialas UNDER THE DOME


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
SKUBIS DUBIS

SKUBIS DUBIS

    Rimtas

  • Veteranas
  • 329 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

UNDER THE DOME

 

73e374758e8e888294dde2bd6dfbfb98301.jpg

 

Aprašymas

 

Prodiuseris Brianas K. Vaughanas, daug dirbęs prie serialo „Dingę“, dabar nusprendė į ekranus perkelti mistikos kupiną Stepheno Kingo knygą „Po kupolu“. Įvadinę seriją, kuri sulaukė ypač daug palankių vertinimų, yra sukūręs danų režisierius Nielsas Ardenas Oplevas, sukūręs filmus „Mergina su drakono tatuiruote“ ir „Pasmerkti mirti“. Prie serialo „Po kupolu“ prisidėjo ir daugiau režisierių, bet labiausiai – serialą „Dingę“ kūręs Jackas Benderas. Muziką kūrė 12-ai Emmy apdovanojimų nominuotas kompozitorius W. G. Snuffy Waldenas.
 
Kūrėjų eskadrilė rodo, kad „Po kupolu“ netrūks mistikos ir gerai sukonstruoto, įtraukiančio siužeto. Nedidelio miestelio dalį staiga užgula didžiulis skaidrus kupolas. Perskrodęs vejas ir namus, jis atskiria net artimiausius kaimynus. Vieni liko laisvėje, kiti – įkalinti po nepajudinamu stiklu. Po kupolu atsidūrę žmonės neturi interneto, mobilaus ryšio, su pasauliu bendrauja vos veikiančiu radijo signalu. Visi, kas gali juos išgelbėti, – gaisrininkai, medikai, kareiviai – liko kitoje pusėje. Ištekliai senka, o įtampa didėja. Kodėl būtinai jie ir kodėl būtinai dabar? Kam pavyks atsakyti į klausimus, iš kur atsirado šis paslaptingas kupolas?
 
Prodiuseris
 
f730519ac78f6ea4dca00ed2096ded7c616.jpg
 
Stivenas Kingas (angl. Stephen Edwin King, g. 1947 m. rugsėjo 21 d.) – JAV rašytojas.
 
Įvertinimas
 
Serialas buvo įvertinas 6.7/10 IMDb balais.
 
Kur rasti serialą online?
 
 
Anonsas
 

  • 0

#2
R.Washington

R.Washington

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.655 Pranešimai

Tema neaktyvi, rakinu.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)