Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Filmas Snowden


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
SKUBIS DUBIS

SKUBIS DUBIS

    Rimtas

  • Veteranas
  • 329 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

SNOWDEN

d609e53b6bd15891a85a6a995a115fe6450.jpg

 

Aprašymas

 

Herojus, išdavikas, didvyris, niekšas, demaskuotojas, skundikas. Visi šie epitetai – apie vieną ir tą patį žmogų: Edvardą Džozefą Snowdeną.
 
1983 m. gimusio amerikiečio karjerą kariuomenėje užbaigė sužeidimai į kojas. Programuotojo išsilavinimą turėjęs vaikinas be veiklos neliko: dirbo kompanijoje „Dell“, vėliau – Centrinėje žvalgybos valdyboje (CŽV). 2013 m. pradžioje E. Snoudenui darbą pasiūlė Nacionalinė saugumo agentūra (NSA). Tų pačių metų gegužę iš Havajų, kur dirbo, vaikinas išskrido į Honkongą ir į darbą nebegrįžo.
 
Kitą mėnesį, remiantis jo nutekinta informacija, buvo paskelbti sukrečiantys straipsniai laikraščiuose „The Guardian“ ir „The Washington Post“, kuriuose buvo rašoma apie sunkiai suvokiamo masto JAV vyriausybės palaimintą NSA vykdomą civilių sekimą, bendradarbiaujant su Europos šalių vyriausybėmis bei įvairiais mobiliojo ryšio paslaugų tiekėjais. 2013 m. birželio 21 dieną JAV vyriausybė oficialiai apkaltino E. Snowdeną šnipinėjimu ir vyriausybės nuosavybės vagyste.
 
Filmas paremtas tikrais faktais
 
Įvertinimas
 
Filmas buvo įvertintas 7.3/10 IMDb taškų.
 
Anonsas
 
 
Filmą derėtų pažiūrėti visiems, jis tikrai vertas dėmesio, įtraukiantis. Istoriją apie žmogų apie kurį yra sukūrtas filmas turėtų žinoti visi. Rekomenduoju, nes filmas paliko labai gerą įspūdį.

Šį pranešimą redagavo Johnis: 12 liepos 2018 - 23:46

  • 0

#2
R.Washington

R.Washington

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.655 Pranešimai

​Tema neaktyvi, rakinu.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)