Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Mini atnaujinimai #34


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

*
Populiarus

1.Turbūt jau visi pastebėjot, kad sukurtas direktorių papeikimų šablonas čia.

 

2. Prie direktorių Įspėjimu/atostogų, perkelta atostogų informacija bei procentų nusiėmimas.

 

3. Prie direktorių įspėjimų surašytos pagrindinės priežastys kiek už ką galima gauti procentų.

 

4. Ištrinta tema "Firmų finansavimas" nes nebuvo naudos iš jos, firmos gauna pinigų tiek kiek reikia.

 

5. Aptvarkytas direktorių forumas, tam kad direktoriam būtų lengviau rasti naudingas ir reikalingas temas. Jame sukurtas subforumas "Archyvas" į kurį sukeltos nereikalingos/nenaudojamos temos.

 

oxRJdbq.png

 

6. Direktorių forume sukurtas gidas, direktoriams kaip nubausti žmogų forume.

 

7. Dabar į šiuos darbus negalės darbintis žmonės kurie yra cheat liste: Krovinių transportas, Teisėsauga ir Inkasatoriai.

 

 

Pretendacijos taisyklių pakeitimai:

 

Iš:

 

14. Nusižengus serverio taisyklėms žaidime/forume, negalima užrakinti savo kandidatuojančios anketos į direktoriaus postą. Padarius taip, jūsų anketa bus atmesta merų ir kitą anketą galėsite rašyti tik praėjus 1 mėnesio laikotarpiui. (Užrakinti anketą už pažeidimus, kurių negali būti pretenduojant į direktoriaus postą, turi atlikti meras, o ne jūs.)

 

Į:

 

14. Nusižengus serverio taisyklėms žaidime/forume, negalima užrakinti arba paslėpti savo kandidatuojančios anketos į direktoriaus postą. Padarius taip, jūsų anketa bus atmesta merų ir kitą anketą galėsite rašyti tik praėjus 1 mėnesio laikotarpiui. (Užrakinti anketą už pažeidimus, kurių negali būti pretenduojant į direktoriaus postą, turi atlikti meras, o ne jūs.)

 

Iš:

 

2. Jei meras atmetė anketą - kitą anketą gali būti pateikta po 2 savaičių. Jei patys užrakinote, nauja anketa į direktoriaus postą gali būti pateikta po savaitės. Užrakintos anketos atrakinti negalima, jeigu yra praėję daugiau kaip vienas kalendorinis mėnesis nuo užrakinimo pradžios. Jei serveryje esate nubaudžiamas ban'u, kitą anketą galėsite rašyti tik praėjus vienam mėnesiui.

 

Į:

 

2. Jei meras atmetė anketą - kitą anketą gali būti pateikta po 2 savaičių. Jei patys užrakinote, nauja anketa į direktoriaus postą gali būti pateikta po savaitės. Užrakintos anketos atrakinti negalima. Jei serveryje esate nubaudžiamas ban'u, kitą anketą galėsite rašyti tik praėjus vienam mėnesiui.

 

Iš:

 

1. Vienu metu galima pretenduoti tik į vienos firmos direktorius, kitaip visos pateiktos pretendento anketos bus atmestos.

 

Į:

 

1. Vienu metu galima pretenduoti tik į vienos firmos direktorius, (taip pat galioja kai sutampa skirtingų paskyrų ip adresai) kitaip visos pateiktos pretendento anketos bus atmestos.

 

Pridėta taisyklė:

 

19. Draudžiama kopijuoti kitų kandidatų anketas.

 

 

 

Patikslinta nelegalių darbų taisyklė kuri nevisiem būdavo suprantama:

 

Iš:

 

5. Draudžiama šaudyti į bendradarbius su uniforma, kokiais nors kitais veiksmais jiems kenkti. Išimtys: Sandeliai, gaujų užgrobimai, gaujų karai, kiti renginiai...

 

Į:

 

5. Draudžiama šaudyti į bendradarbius kurie vilki uniforma, kokiais nors kitais veiksmais jiems kenkti. Išimtys: Sandeliai, gaujų užgrobimai, gaujų karai, kiti renginiai...

 

 

 

Nuo šiol:

 

Direktorius surinkes per pusę minučių mažiau nei jam reikia bus žymimas iškart - raudonai ir bus nubaustas 50 proc.

 

Pvz: Aš esu autoklubo direktorius ir man reikia surinkti 500 min. jei surenku mažiau nei 250 min. būsiu baudžiamas procentais, o jei daugiau nei 250 min. bet mažiau nei 500 min. busiu žymimas orandžiniai.


  • 9

#2
C.C

C.C

    Auksarankis

  • Garbės moderatorius
  • 5.086 Pranešimai
  • karosas#3214
  • Geriausias 2021 metų:Karjeristas
  • Geriausias 2020 metų:Šaulys
  • Geriausias 2019 metų:Forumo/Skilties moderatorius.
  • Rekordų savininkas:Kovotojas, Imčiau ir imčiau, Administratoriaus NB

1. Vienu metu galima pretenduoti tik į vienos firmos direktorius, (taip pat galioja kai sutampa skirtingų paskyrų ip adresai) kitaip visos pateiktos pretendento anketos bus atmestos.

niekada nesikeikiu jai turiu broli lošianti sampa ir parašo anketa tp atmes? nes tas pats ip? amm dėl šitos taisykles nepritarčiau.


  • 0

9R8o8RI.png?1


#3
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

1. Vienu metu galima pretenduoti tik į vienos firmos direktorius, (taip pat galioja kai sutampa skirtingų paskyrų ip adresai) kitaip visos pateiktos pretendento anketos bus atmestos.

niekada nesikeikiu jai turiu broli lošianti sampa ir parašo anketa tp atmes? nes tas pats ip? amm dėl šitos taisykles nepritarčiau.

 

jei įrodysi, kad tikrai brolis anketa nebus tikrai atmesta.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)