1. Jūsų Vardas_Pavardė: John_Sildren
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė:2018-10-28 14:31
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais):
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):30. Negalima stabdyti mediko / gaisrininko, kai šis su sirenomis važiuoja į iškvietimą, nebent: (1/2)
5. Jūsų komentaras (neprivaloma): gaila ka tik 1/2
Prisijungti Registruotis
PD Carlos_Novarres
Posted 28 October 2018 - 16:45
Posted 28 October 2018 - 16:49
Hello hello, visų pirmą jeigu direktoriams reikės įkelsiu video kaip lėkei su sirenom link HP, tada pasakiau tau važiuoju kartu su tavim jeigu tikrai iškvietimas nieko nebus tik paleidau tave apsisukai važiuoti link VLA kažkodėl sakydamas kad jau ten tavo iškvietimas. Visų antra įrodyk kad ten iškvietimas, o ne tai, kad pasižymėjai per /kur savo hatą ar draugelio ir važiuoji ten apsimesdamas kad iškvietimas.
Kaip galėjo staiga pasikeisti iškvietimo maršrutas?
Nebejuokink žmonių.

Give a man a fish, and you feed him for a day; show him how to catch fish, and you feed him for a lifetime.
Posted 28 October 2018 - 18:49
Posted 28 October 2018 - 19:33
kažkodėl man ilgai neina filmuoti, bet va aiškus įrodymas, kad jis iš pradžių su sirenom bandė važiuoti visiškai ne į savo iškvietimo puse.

Give a man a fish, and you feed him for a day; show him how to catch fish, and you feed him for a lifetime.
Posted 29 October 2018 - 18:08
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked

Back to top