Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

C.Ronaldo gestas po ivarcio ir visiem dave suprasti, vis gi kodel "Juventus" isigijo si zaideja.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.468 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

Turinas triumfuoja. Dviejų įvarčių deficitą iš Ispanijos parsivežę „Juventus“ futbolininkai, antradienio vakarą savo stadione atsirevanšavo Madrido „Atletico“ 3:0 ir netikėtai žengė į Čempionų lygos ketvirtfinalį. Visos prožektorių šviesos šį kartą krypo į Cristiano Ronaldo. Portugalas pelnė visus tris įvarčius, o galiausiai ir nustebino prieštaringai vertinamu gestu, už kurį varžovų komandos strategas Diego Simeone po pirmųjų rungtynių buvo sulaukęs bausmės.

 

OJVFocn.jpg

 

 

C.Ronaldo vos ne vienas susitvarkė su visą sezoną puikiai veikusia „Atletico“ gynyba ir tapo ryškiausia vakaro žvaigžde – tokia, kokia buvo įpratęs būti dar tuomet, kai vilkėjo Madrido „Real“ marškinėlius ir tris metus iš eilės atvedė šią komandą į Čempionų lygos triumfą.

 

Dar niekada iki šiol „Juventus“ nebuvo išsigelbėjęs, po pirmojo mačo turėdamas dviejų įvarčių deficitą. Bet dar niekada neturėjo ir C.Ronaldo. „Galbūt šį vakarą pamatėte tai, dėl ko „Juventus“ mane įsigijo, – po mačo šypsojosi C.Ronaldo. – Padaryti dalykus, ko nepavyko anksčiau. Šis rezultatas mums yra didelis postūmis į priekį. Esame labai stiprūs ir tai parodėme.“ 

Kovingam „Atletico“ antradienis virto didžiuliu košmaru. Šiemetinis Čempionų lygos finalas numatytas būtent šios komandos „Wanda Metropolitano“ stadione ir jau dabar aišku, kad šeimininkų ekipos ten nebus. C.Ronaldo sudaužė „Atletico“ viltis dviejuose Čempionų lygos finaluose, sudaužė ir aštuntfinalyje, nors jau vilki kitos komandos aprangą.

 

Į „Atletico“ vartus jis per savo karjerą yra įmušęs jau 25 įvarčius. „Nėra ką daug kalbėti. Jis – geriausias pasaulyje, – po mačo pripažino „Atletico“ strategas D.Simeone. – Šiandien strigome lygiai taip pat, kaip jie strigo pirmajame mače. Jie žengė toliau ir tai yra teisingas rezultatas. Jie to nusipelnė. Galbūt ir aš savo vyrų nesugebėjau nuteikti tinkamai.“

0LxXNoZ.jpg

 

 


  • 2




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)