Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Pasibjauretinas elgesys is Tony_Deletore

skundas del slykstaus poelgio

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Saimonas_Gabiprata

Saimonas_Gabiprata

    Naujokas

  • Naujokas
  • 2 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Saimonas_Gabiprata
2. Data. 2019-04-14
3. Foto / video įrodymas. sa-mp-039.png

sa-mp-040.png

sa-mp-041.png

sa-mp-042.png

sa-mp-043.png

sa-mp-045.png

sa-mp-046.png

sa-mp-047.png

sa-mp-048.png

sa-mp-049.png

sa-mp-050.png

sa-mp-051.png

sa-mp-052.png

sa-mp-053.png

sa-mp-054.png

sa-mp-056.png



4. Įvykio aprašymas -

 

as neturiu visu screen shotu irodymu nes buvau pernelyg susinervines tuo metu ir bandziau bekti i banka pasideti pinigus.

bet pasakysiu su visa tiesa kuria tik ir sakau.

 

buvau kartu su draugu prie west papludimio ant liepto kur parduoda alkoholi. laukiau kol zaidejas atvaziuos is manes nusipirkti kreditu jis atvaziavo ir pardaviau jam 10kreditu uz 10k. tada is niekur nieko atvaziavo '' Tony_Deletore '' pirma nusove zaideja vardu '' Yaman '' kuris pirko kreditus i manes tada mano drauga '' Rio '' ir tada mane. as praradau 1000 tai liko 9000, isejau is ligonines pradejau rasyti zinute '' Rio '' kad avaziuotu manes, tada vel atskubejo '' Tony_Deletore '' nusove mane is vieno suvio nes buvau katik is ligonines su pora givybiu.. vos isejas 3 karta jis mane vel nusove. tada jau turejau 7k like is 10k ir mano saskaitoj buvo -1970 dolleriu. jis taip pat zude ir mano drauga Rio kuris taip pat turejo nuostoliu. 4 karta isbeges is ligonines begau i banka nes maciau jog jis saudo mano drauga o Tony_Deletore vel mane pasivijo su savo masina ir nusove prie pat banko. po sito as jau buvau pasislykstejas kaip kvailai gali zmones elgtis. po to jis visas 2 valandas nuo 4 ryto iki 6 man rasinejo ir ieskojo manes po visa miesta ir vos pamates bandydavo nutrenkti su masina arba islipes pradedavo gaudyti ir saudyt.. kai as jam pradejau rasy /sms sakydamas jog jis tuscia vieta ir tai parodo jo poelgis jis isizeide ir pradejo mane izeidineti per sms.. as jam zinoma atrasiau savo nuomone bet ramei ir teisingai kaip jis ir nusipelne tada, jis pradejo mane isspirineti is serverio kokes 10~15 minuciu is eiles vos prisijungus. kai buvau parases komanda '' /sleptis '' as ji kartas nuo karto matydavau gatvese ir jis visada saude i kitus zmones visiskai be priezasties.

 

man pasibjauretina nes as buvau uzsiemes savo reikalais kartu su draugu ir jis pasirodes pradejo mumis zudyti visiskai be priezasties.. 7000 dolleriu gal ir neatrodo daug bet man su 3k xp reikia dirbti 60 minuciu jog uzdirbciau 2500 dolleriu. o tai jau susideda kaip 3 valandos mano zaidimo laiko atemimas su tokiu poelgiu. as nemanau jog toks poelgis ira normalus sakyciau viena karta nusautu gerai. bet mane persekioti 2 valandas ir sustabdyti visa mano zaidima ir nesveika.


  • 0





Temos užtagin'tos šiuo tag'u: skundas del slykstaus poelgio

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)