Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Istoriškai blogą kėlinį sužaidę " Pacers " NBA atkrintamąsias pradėjo nesėkmę.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.469 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

Domanto Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) pirmojo atkrintamųjų etapo seriją pradėjo nesėkme.

 

Nate‘o McMillano auklėtiniai išvykoje 74:84 (20:20, 25:18, 8:26, 21:20) nusileido Bostono „Celtics“ klubui ir serijoje iki keturių pergalių atsilieka 0-1.

 

Sabonis per 28 minutes pelnė 7 taškus (3/9 dvitaškių, 1/2 baudos), atkovojo 9 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius pardavimus ir dukart suklydo.

 

Svečiai užtikrintai žaidė pirmoje mačo dalyje ir vienu metu po Bogdano Bogdanovičiaus taškų su pražanga pirmavo 36:25. „Celtics“ sugebėjo kiek reabilituotis ir prieš ilgąją pertrauką sugebėjo sumažinti deficitą iki 7 taškų – 38:45.

 

Vis tik „Pacers“ visiškai sugriuvo trečiajame ketvirtyje. Svečiai per trečiąjį kėlinį tesukrapštė 8 taškus, o tai vienas blogiausių pasirodymų per visą atkrintamųjų istoriją.

 

6 taškus trečiajame kėlinyje 1986-aisiais buvo pelnę Atlantos „Hawks“, 7 – Majamio „Heat“ 2001-aisiais, o „Lakers“, „Blazers“, „Cavaliers“, „Clippers“ bei šiandien „Pacers“ – po 8.

 

Tuo „Celtics“ sėkmingai naudotis pradėjo nuo pat kėlinio pradžios. Alo Horfordo vedami šeimininkai spurtavo 8:0 ir rezultatą išlygino, o vėliau atkarpa prasitęsė iki 17:3, po kurios „Celtics“ jau buvo priekyje 60:50.

 

Galų gale, „Celtics“ trečiąjį kėlinį laimėjo 26:8 ir prieš prasidedant lemiamam ketvirčiui pirmavo 64:53.

 

Intriga visiškai išgaravo ketvirtojo kėlinio pradžioje. Jaysonas Tatumas pataikė dvitaškį ir tritaškį, Gordonas Haywardas pridėjo metimą iš po krepšio, o Kyrie Irvingas atseikėjo dar vieną tolimą metimą ir „Celtics“ nutolo nebepavejamai – 74:55.

 

 

Kyrie Irvingo pasirodymo video - 

 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)