Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Lillardo bausmės iš devynių metrų - dažnesnės nei visų likusių NBA žaidėjų.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.451 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

Tai buvo metimas, kuris bus prisimenamas daugybę metų. Damianas Lillardas aidint sirenai atliko šūvį iš 11 metrų atstumo, o jį pataikęs ne tik pelnė 50-ąjį tašką, bet ir serijoje su Oklahomos „Thunder“ išplėšė pergalę Portlando „Trail Blazers“ ekipai.

 

Itin tolimas šūvis „Blazers“ ekipai padovanojo pergalę 118:115, o serijoje Portlando klubas triumfavo 4-1.

 

„Paleidus kamuolį buvo geras jausmas“, – sakė Lillardas.

 

Prieš jį arti aikštės vidurio stovėjo „Thunder“ puolėjas Paulas George’as, bet jo gynyba nepadėjo – Lillardas atšoko nuo jo ir paleido žudantį šūvį.

 

„Nenorėjau, kad viską nulemtų teisėjų sprendimai. Galbūt su kontaktu būčiau turėjęs atlikti sunkesnį metimą. Stovėjau ir stebėjau lanką bei pamaniau, kad tai yra tinkamas atstumas atlikti metimą“, – fantastiško šūvio pasirinkimą apibūdino Lillardas.

 

„Tai blogas, labai blogas metimas. Man nesvarbu, ką kalba kiti. Tai buvo blogas metimas. Bet jis jį pataikė. Istorijos dalis, kad metimas buvo blogas, liks nuošalyje. Taip jau yra“, – sakė prieš Lillardą gynyboje lemiamos atakos metu stovėjęs Paulas George'as

 

Tiesa tokia, kad Lillardui pataikyti metimą iš tolimesnio atstumo nei 9 metrai nėra kažkas neįprasto – anot „Second Spectrum“ statistikos, šioje serijoje jis tokių šūvių įmetė 8 iš 12 (66,7 proc.).

 

Palyginus, visi kiti šių NBA atkrintamųjų dalyviai iš tokio atstumo realizavo 6 metimus iš 38 (15,8 proc.).

 

Serijoje iš artimesnio nuotolio nei 9 metrų Lillardas įmetė 18 metų iš 42 – 42,9 proc.

 

NBA pusės aikštės atstumas yra 14,3 metro arba 47 pėdos.

 

Po pergalingo metimo Lillardas išliko ramus ir netrukus pamojavo sezoną baigusiam „Thunder“ ekipos atsarginių žaidėjų suoleliui.

 

„Rungtynės ir serija buvo baigtos, todėl aš pamojavau, kad su jais atsisveikinčiau. Po trečiųjų rungtynių Dennisas Schroderis demonstravo savo riešą. Jie nuolat rodė, kaip švenčia po epizodų. Mes laikėmės savo – mums svarbiausia buvo laimėti ketverias rungtynes.

 

Buvo daug kalbų ir viso kito, bet mano metimas buvo paskutinis žodis“, – teigė Lillardas.

 

„Blazers“ lyderiui tai ne pirmoji įspūdingai pasibaigusi serija – 2014 metais kova su Hjustono „Rockets“ buvo užbaigta ne mažiau įspūdingu metimu, o juos galite palyginti šiame video -

 

 

Lillardas pirmoje rungtynių pusėje įmetė 34 taškus iš 50. Pirmąsias 36 žaidimo minutes jis rungtyniavo be keitimų, kol neprasidėjo ketvirtasis kėlinys. Serijoje jis vidutiniškai pelnė po 33 taškus.

 

„Tai buvo geriausias pasirodymas, kokį mačiau savo akimis, – apie Lillardą sakė „Blazers“ krepšininkas Meyersas Leonardas. – Jis mus veda į priekį, dirba kiekvieną dieną, yra geras komandos draugas ir nori likti Portlande bei čia nuveikti darbus… Tas vyrukas yra tiesiog neįtikėtinas.“

 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)