Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Forumo atnaujinimai No.10


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

Paslėpta tema "forumo moderatoriai" nes iš jos nebuvo jokios naudos.

 

 

Sukurta nauja tema apie glob. moderatorių darbą, jų pasiskirstymą. Temą rasite čia:  https://lsgyvenimas....pasiskirstymas/

 

 

Ištrintas įspėjimas ""Perspėjimas apie skilties taisyklių pažeidimą", nes jis buvo labai mažai naudojamas ir nenaudingas, tik labiau klaidindavo moderatorius.

 

 

Buvo gal 2 ar 3 temos kuriose buvo surašytos moderatorių taisyklės, tai jos paliktos tik vienoje temoje, kadangi keičiant, dažniausiai pakeičiama tik vienoje vietoje ir poto kyla nesusipratimai.

 

 

Filmų skiltis perkelta, ir padaryta, kaip subforumas "Vaizdo medžiagų" skiltyje.

 

 

Pridėta taisyklė glob. moderatoriams, kad jie negali bausti "anketos į direktorius", "direktorių papeikimai", "direktorių pagyrimai", "administratorių pagyrimai", "administratorių papeikimai", "anketos į administraciją" skiltyse.

 

 

Paslėptas subforumas "moderatorių ataskaitos", kadangi buvo keičiama moderatorių prižiūrėjimo tvarka.

 

 

Forumo unban apeliacijose pakoreguotas laikas, kiek laiko turi būti praėję nuo permos, t.y. buvo: 3 mėn dabar: 6 mėn.

 

 

Pakoreguotos jau "užmirštos" "naujausių būsenų atnaujinimų" taisyklės.

Beto jos buvo pridėtos prie bendro forumo baudžiamojo kodekso čia: https://lsgyvenimas....ujinta-2018-12/

 

 

Forume pataisytos keletas gramatikos klaidų, sulietuvintos dar kelios vietos.

 

 

Pakeista: ban apėjimo sistema:

 

PERMOS APĖJIMAS:
Jei ant 1 acc gaunate permą, su 2 acc, negausite permos ar bano, apeidami tą 1 acc permą, bet unban  anketą galėsite pildyt tik po 6 mėn. ir jei ant 1 acc perma buvo uždėta už menką pažeidimą, turėsite nemažai šansų gauti unban, jei nusižengimas buvo didelis, galite ir negauti unban. (Sprendžia forumo administracija).

 

Paprasto ban apėjimas:

Jei ant 1 acc gaunate 50 proc. įspėjimą, su 2 acc apeidami baną, ant 2 acc gausite 70 proc. baną, jei apeisite su 3 ir ant jo gausite 70 proc. baną ir t.t. Kai abiem ar daugiau acc pasibaigs ban galiojimas, galėsite naudotis betkuriuo. Dažni ban apeidinėjimai ir gavimai po 70 proc. prives prie permo bano.

 

 

Pakoreguota pretendacijos taisyklė.

Iš:

15. Jei serveryje užimate administratoriaus pareigas, negalite pildyti anketos i moderatoriaus postą. Jeigu anketa bus užpildyta, ji tiesiog bus atmesta.

į:

15. Jei serveryje užimate administratoriaus pareigas, negalite pildyti anketos i moderatoriaus postą. Jeigu anketa bus užpildyta, ji tiesiog bus atmesta. (Išimtis taikoma pildant tik į gaujų kovos/statistikos moderatorius).

 

 

Jei kyla klausimų ar idėjų, galite visada kreiptis forume privačia žinute, arba kelti pasiūlymą pasiūlymų skiltyje.


  • 4




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)