Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Mini atnaujinimai #45


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

    hook_ret true

  • Elitas
  • 9.455 Pranešimai

*
Populiarus

Sveiki visi, greitos naujienos jums... Galbut kaikuries geros, o galbut kaikuriems ne... bet einame prie to ko cia susirinkome.

 

Tai va, pastebejome su meru Aldu Watson kad visose firmose yra perteklius white list / garbes sarasu, zaidejai labai laisvai gauna visus sarasas bei kitus dalykus... Tai va siandien 04/07/2019, visi zaidejau kurie gavo lengvai white listus pvz kaip pradirbtos algos / garbes sarasu bus istrinami... Tai daroma del to kad white list ar garbes sarasa gali uzsitarnauti tik firmai atsidave zmones, o nepradirbe kazkiek algu bei kita... 

 

Visu darbu white listai bus pakeist. Visu darbu kopijos bus padarytos. Direktorius be leidimo idejas zmogu i white list'a / garbes sarasa gaus 50 % arba bus ismestas is direktoriaus posto uz savivaliavima. Taip pat nuo siol direktoriai privalo atsiklauseti pries darant bet koki veiksma forume butent ju skiltyje kas susija su taisyklemis bei informacijos keitimu. Platesnia informacija direktoriai gali matyti direktoriaus forume.

 

Taip pat i white list direkotiria gales patekti tik tada kaip prabus 2 menesius.

 

 


  • 5

ɴᴇʀᴀɴᴅɪ sᴀᴜ ᴛɪɴᴋᴀᴍᴏ ᴀᴠᴀᴛᴀʀᴏ? ᴜžsᴜᴋ čɪᴀ - https://lsgyvenimas....-avatarai-jums/

 

0Lq0ZPT.png

 

4e7dc543816a2bcacf9714bf9d809228.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)