Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Savaitrastis LSG diena Nr 5.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
James Mclaren

James Mclaren

    Magnatas

  • Veteranas
  • 2.599 Pranešimai

*
Populiarus

lwfpqvp.png

 

 

rOAErrG.jpg

Nuo vaikščiotojo iki profesionalaus dviratininko

 

Daugelis serverio žaidėjų užsiima dviračių sportu ir jų skaičius vis auga. Vieni teigia, kad yra tik mėgėjai, kiti nori pasipelnyti sukdami ridą, o kiti – siekia savo svajonių tapti profesionaliais dviratininkais. Night Blue teigia jog pasiekti savo asmeninio rekordo padėjo užsispyrimas, valiai r didelis noras tobulėti. Žaidėja numynęs jau 24 tūks. Kilometrų ir tikrai neketina sustoti. Jo dažniausia važinėjimo vietą – miškas. „Kaip bebūtų keista, tačiau miškas ir jo keliai suteikia man daug iššūkių, kuriuos įveikti reikia ne tik galvoti, bet ir veikti. Mano didžiausias pasiekimas yra užvažiavimas į 8 km aukščio kalną. Savo tikslą pasiekiau per 3 dienas, tai buvo vienintelis mano bandymas, tačiau tai tikrai ne pabaiga, aš gerinsiu savo rekordą“ – sako Night Blue.

Anksčiau ištisai vaikščiodavau, dabar nusprendžiau kad reikia pereiti prie kiek geresnio metodo.

„Man važiavimas dviračiu ne tik yra pomėgis, tai yra veikla, kuri mažina stresą, palaiko sveikatą, pravarinėja kraują ir daugelis kitų naudingų dalykų, kurių pasekmės – labai maža vėžio susirgimo rizika, labai maža kraujagyslių, širdies ligų rizika ir tai svarbiausia yra labai geras ir turiningas laiko praleidimas.“

Mano dviratis yra „LSGpro“. Visas originalias dalis perku iš patikimo partnerio – mechanikų firmos. Mano dviratis, kad ir kokia sunki situacija būtų, jis nesuges, nesuluš ar kitaip mane nuvils. Man ruošiantis į kelionę tereikia rūpintis tik maistu, nakvyne ir maršrutu.

 

Qjru4wH.jpg

Dyleriai ir kontrabanda kyla karjeros laiptais

 

Nebe naujiena, kad kontrabandininkų ir dylerių darbo koeficientai gerokai išaugo. Tai yra todėl, kad dyleriai labai sparčiai kelią darbo koeficientą ir jis priklauso nuo parduotų ginklų ir narkotikų kiekio. Direktoriaus teigimu, labai didelė tikimybė, kad jis kils dar daugiau, yra labai didelė.

Kontrabandininkai labai suaktyvėjo, per pastarąją savaitę pagaminamų ir į šalį įvežamų ginklų ir narkotikų kiekis padidėjo dvigubai. Pasieniečiai dauguma naujokai, jie neranda mašinose kontrabandinių medžiagų, gal būt ima kyšius ir taip leidžia kontrabandininkams klestėti. Pasieniečiai skundžiasi, kad yra tik vienas pasienis, kur jie gali sustabdyti automobilius ir juos tikrinti. Jie ragina valdžia statyti daugiau pasienio punktų, taip stiprinant šalies kontrolę.

Dyleriai parduoda trigubai daugiau ginklų, nei prie mėnesį. Pirmiausiai duomenimis amfetamino per savaitę yra parduodama virs 400 paketų, o šaunamojo ginklo Desert Eagle jau beveik neliko sandėlyje. Džiaugtis yra kuo, bet ne ilgai, pasibaigus ginklams sandėlyje nebus ką pirkti, o kai nebus ką pirkti, kofeficientas labai stipriai nukris.

Teisėsaugos direktoriai priima vis daugiau žaidėjų į firmą tikėdamesi, kad nors kiek sumažins įvežamos kontrabandos.

 


Šį pranešimą redagavo James Mclaren: 10 liepos 2019 - 14:54

  • 5
Pagarbiai,
Magnatas James Mclaren.




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)