Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Paskutinė tema apie istorinę legendą. Nissan Skyline.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

    Auksarankis

  • Forumo moderatorius
  • 3.596 Pranešimai
  • Deagle#8859
  • VIP:Taip
  • XP:260,000
  • 2022 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai

OH! :D 

 

https://lsgyvenimas....-stage/ (pirma)

https://lsgyvenimas....alis-mid-stage/(antra) 

https://lsgyvenimas....stageof-cancer/(trečia) 

 

 

R35- 2007 metais buvo priimtas sprendimas atskirti GT-R ir Skyline modelius. Nissan Skyline modelio gerbėjai turėjo nuryti karčią piliulę, nes Skyline tiesiog buvo eilinis Infiniti produktas. Tuo tarpu GT-R tapo Nissan bendrovės inžinierių sumanumo demonstracija.

 

KR2tLDB.jpg

 

 

 

 

2008 metais pristatytas automobilis ne tik nustebino, bet sudrebino visą pasaulį. Titanų žudiku praminta mašina turėjo VR38DETT, šešių cilindrų agregatą, kuris išvystė 480 arklio galių ir 588 NM sukimo momentą. Iki 100 km/val. jis įsibėgėdavo per 3.5 sekundės ir pasiekdavo 310 km/val. maksimalų greitį. Ir tai, gerbiamieji mano, buvo tik pradžia.

Dabar, paskutinius gyvenimo metus skaičiuojanti R35 modelio karta iki 100 km/val. gali įsibėgėti greičiau nei 3 sekundes, Vieną ketvirtąją  mylios atstumą įveikti per maždaug 10 sekundžių ir praktiškai bet kurią lenktynių trasą įveikti greičiau negu daugelis super automobilių.

 

XFobp0v.jpg

 

 

Moderatoriaus niekam neįdomus komentaras/nuomonė.

 

Tai yra kaip ir bet koks kitas BMW, Audi ar Mercedes automobilis, kuris turi savo atskirą istoriją ir karaliavimo laikotarpį. Kiekvienas automobilis yra dalis istorijos, dabarties, ir be abejo, ateities. Dabartiniai automobiliai po 50 ar net 100 metų atrodys keistai, negražiai, bjauriai ar panašiai. Tai yra legenda, kaip ir kiekvienas inžinerijos stebuklas. Vairuodami(nebūtinai šį) automobilį, galima su juo susivienyti, pajusti istoriją, kaifą. Linkiu jums, mieli LSG bendruomenės dalyviai taip pat žiūrėti į automobilį, kaip į meno kūrinį ar istoriją, o ne kaip metalo daiktą, su kuriuo vežioji savo užpakalį nuo taško A iki taško B. 


  • 3





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)