Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] El Corona


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Pavarotti's

Pavarotti's

    Dažnas dalyvis

  • Senbuvis
  • 76 Pranešimai

*
Populiarus

Sveiki atvykę į mūsų serverio rajoną - El Corona!



Tikriausiai visi bent kartą esatę matę šį kriminalinio pasaulio valdomą rajoną. Šiame rajone yra įsikūrusi Varios Los Aztecas (VLA) gauja, kuri garsėjo savo žiaurumu: žmonių organų perpardavinėjimai, narkotikų laikymas žmonėse, žudymai, prievartavimai, pasikesinimai į miesto valdžią, ši gauja turėjo mieste tokį vardą, kad bent išgirdę žmonės, stengdavosi kuo greičiau pasislėpti. Gauja taip pat užsiminėjo: ginklų prekyba, narkotikų gabenimu į miestą, bei pardavinėjimo jame, turto neteisėtu pasisavinimu, stambių verslininkų įbauginimais. Tačiau, tarp daug blogų žinių yra ir viena gera, ši nusikalstama grupuotė jau daugiau kaip kelis mėnesius yra labai retai sutinkama mūsų mieste, patikimų šaltinių duota informacija, jog gaujos vadai pradėjo karą tarpusavyje ir nebesugebėjo išsaugoti valdžios, tačiau, niekada nežinome, kada ši gauja atgims ir vėl varys baimę visam miestui.

9b66b6627ad6d396a710144297e2fcbd599.PNG

Visi miesto naujakūriai tikrai žinos, kur yra patys skaniausi ledai, žinoma, būtent šiame rajone, kur yra miesto ledainė! Būtent šita ledainė vygdo miesto socializaciją ir kviečia visus miesto žmonės padėti išvežioti ledus, žinoma, daug jums už tai pasiūlyti ji negalės, tačiau 20 eurų per valandą (serveryje per minutę) jūs tikrai gausite, o gal dar ir nudžiausite kelis ledų burbuliukus ir linksmai praleisite laika.


efd65e63b51bff9acff05239af496f7e843.PNG





El Coronos rajone taip pat yra įsikūręs ir gaisrininkų štabas, kuris aprūpina visą mūsų miestą apsauga nuo gaisrų. Miesto valdžia labai gerbią ir didžiuojasi šiuo štabu ir praeitais metais įteikė jiems dovaną - sraigtasparnį, kad apsaugotų žmones, net tose vietose kur neįmanoma privažiuoti. Patekimas į gaisrininkus šiuo metu yra ypač sunkus, dėl didelio kandidatų skaičiaus ir mažos įmonėje kaitos, bet patekę ten tikrai užsitvirtinsite savo gerą gyvenimą mūsų mieste.

1ed66cd665d6274263a0aa43f8c6f786201.PNG

Ir paskutinis šio rajono objektas - lušnynai. Tai vieta, kur auga kriminalinio pasaulio žvaigždės, lušnynuose prekiaujama narkotikais, slepiami ginklai, žmonių organai. Vien patekus į šią vietą smarkiai reikia užspausti savo šnerves, nes smarvė nepakenčiama. Daugelis šių lušnų gyventojų gyvena net po 8, jie neturi, nei vandens, nei elektros, pastaroji buvo čia pajungta, bet dėl pastoviu persijunginėjimu ir vagysčių nutraukta. Šie žmonės čia augę įgyja daug gyvūnų pasaulio patirties - arba tu, arba tave. Jie kovoja dėl visko, dėl geresnio kąsnio, dėl vandens kibiro, dėl tėvų dėmesio, dėl garbės priklausyti VLA gaujai, nes tik taip jie sugebės išlaikyti savo šeimą ir bent kiek jai padėti šia išgyventi. Miesto valdžia nesikiša į šių lušnynų gyventojų gyvenimą, tačiau kartais teisėsauga padaro čia reidus ir susirenka narkotikų daugiausiai visame mieste, galima teigti, kad šita lušnų gyvenvietė yra tikras narkotikų bankas. Taip pat lušnyne dažnai būna randami žmonių kūnai, kartais, net žiauriai sugadinti, praeitą savaitę buvo rastas čia kūnas išdegintu veidu, nukirstais pirštais, prapjautu pilvu prikimštu žemių, su šautinėmis žaizdomis nugaroje, bei nukryžiavimo žymėmis ties delnais ir pėdomis. Deja, miesto gyventojai negali padėti šiai vietai tobulėti ir tai galima sakyti yra atskiras pasaulis mūsų mieste ir pats pavojingiausias.




3e4fd6214a25fc5f7f227ae1451ff601471.PNG



Straipsnį rašė - Luciano_Pavarotti
Fotografavo - Abra_Cadabra
Patiko? Spausk žalią! Bei lauk kitų rajonų!


Šį pranešimą redagavo Pavarotti's: 29 liepos 2019 - 19:05

  • 10

#2
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.410 Pranešimai
O taip! Šitam rajone gyvenau ilgą laiką (83 numeris) tikrai veiksmo kupinas rajonas, veiksmo visada yra. Kai ryte atsikėlęs girdi šaudymo garsus, išeit į lauką be pistoleto rankose tikra pražūtis! Prie durų kilimėlio mėtosi ginklų kulkų gilzės, baisus rajonas! Bet kartu ir gražus, kaimynai kai kurie draugiški, ramiai sau kavos/arbatos pasikviečia išgerti. Man patiko šis rajonas, nes tau nereikėdavo kviesti taksi kad tave pavežtų iki ligoninės, nes VLA (Varios Los Aztecos) gaujos nariai tave draugiškai pasiųsdavo į ligoninę :D. Karštą vasaros dieną, valgiau pačius skaniausius šio rajono ledus, ir gyvenau gerai.

Tokia mano nuomonė apie šį rajoną, žmonės gyvenę čia taip pat manau ja gali išreikšti :D. O šiaip pasakojimas neblogas, užmesiu repa ir lauksiu daugiau. Dabar apsigyvenau kitame rajone, netoli ballas gaujos, todėl labiausiai laukiu pasakojimo apie jį. (92 numeris, užsukite pavaišinsiu kava).
  • 3




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)