Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Laisvalaikis mūsų serveryje


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

    hook_ret true

  • Elitas
  • 9.455 Pranešimai

Laisvalaikis mūsų serveryje

 

Sveikas sugrįžęs, manau ne per daug informacijos užkliuvo tau, jeigu ne sėkmės skaitant toliau.

 
Mes, serveryje turime veiklos už darbo ribų kur jums nereikės sukti galvos apie darbo taisykles, apie pradirbtas minutes. Visada atsiminkite, kad jūsų tikslas yra gerai leisti laiką serveryje. Nesvarbu ar tau malonumą teikia darbas ar kita tavo mėgstama veikla serveryje.
 
 
 
Pramogos serveryje:
 
Pokeris - vienas iš seniausių bei populiariausių veiklų serveryje. Pokeryje galima laimėti pinigų, bet... nepamirškite to dalyko, kad pinigus galite ir pralaimėti, tai pagalvokite ar tikrai verta, sunkiai uždirbtus pinigus greitai pralošti. Pokeryje yra 4 stalai, visuose staluose yra skirtingos prisėdimo sumos nuo 500 Eurų iki 500.000 Eurų. Pokerį galite rasti čia -  http://i.imgur.com/9owmoNR.jpg]
 
Lošimų biuras - nesenai atsiradęs mūsų serveryje lošimo biuras. Galbūt skamba žaismingai, kviečia apsilankyti, pabandyti pažaisti, bet neapsigaukite ir būkite labai atsargūs, galite visus sunkiai uždirbtus pinigus prarasti vos per pora neapgalvotų sprendimų.
 
Moneta - užsiėmimas labai savimi pasitikintiems žaidėjams. Žaidimas atrodo galbūt gan paprastas, bet reikia labai atsargiai žaisti jį. Jums reikia su oponentu susitarti iš kokios sumos jūs norite žaisti. Galite žaisti iš mašinos, pinigu, kreditų, bei kito turto serveryje. Monetos kritimo galimybės yra dvi tai: Herbas arba Skaičius. Žaiskite atsargiai ir būkite atsargūs su kitais žaidėjais, nes atminkite jog už aferas mūsų serveryje yra baudžiama ban`u.
 
Dažasvydis - labai gerai treniruoti savo šaudymo įgūdžius be pasiruošti sandėliams. Dažasvydyje yra daug skirtingų arenų, Nuėjus į dažasvydį, jūs gausite pasirinkimą ką būtent norite veikti jame ir būtent į kurią areną norite eiti. Taip pat jeigu norite galite eiti treniruotis dviese privačiai su komandą. Rašykite /duel žaidėjo vardas. Dažasvydžio vietą galite rasti čia - http://i.imgur.com/6vlTFEn.jpg']
 
Šaudykla - labai greitai ir tinkamai gali ištreniruoti savo šaudymo skil'us. Atėję į šaudyklą, jūsų tikslas bus pagerinti kito žaidėjo rekordą būtent to ginklo. Ginklų pasirinkimas yra gan labai platus, tačiau užduoties metu jų keisti negalėsite. Taip pat nepamirškite kad šaudykloje, gali nusipirkti "Kataną" už  €10.000, bei paskui pabandyti parduoti serverio žaidėjams.
 
Senasis kalėjimas - taip pat greitai ir tinkamai gali ištreniruoti savo šaudymo skil'us.
 
Vip'as - nusipirkę vip'ą serveryje, jūs galėsite galimybę rengti savo norimus eventus, daryti klausimanijas, daryti find eventus bei daug kitų eventų. (Nepamirškite, kad eventai turi būti tinkamai, bei laikytis serverio taisyklių).
 
Eventai - Šiuos eventus rengia administratoriai. Jų būną įvairių.
 
1x1 - dvikova kuri leidžia jums kovoti prieš kitą priešininką.
 
2x2 - dvikova kuri leidžia jums ir jūsų kolegai kovoti prieš kitus 2 priešininkus.
 
TM DM - dvikova kuri leidžia jums kovoti prieš kita grupuotę su kitais skinais. Paskutinė grupuotė likus laimi event`ą
 
Last man standing (LMS) ar MASS DM - eventą skirtingai vadina, bet manau dažniausiai taip. Atsirandate į vietą (dažniausiai būna patalpoje) ir administratorius nieko nelaukęs duoda jums ginklą ir jūs kovojat pats už save. Šį eventą yra itin sunku laimėti. Manau čia yra laimės dalykas. Administratorius nebūtinai jums gali duoti ginklą , jis tiesiog gali jus paleisti ir daužysitės su kumščiais. Atsargiai.. daug kraujo...
 
Extra Bike/MOTO/Car - šį eventą gali lengvai vesti ir VIP žaidėjas. Tiesiog pamatote šį užrašą ir pasiimat mašiną ar motociklą ar dviratį. Parašot to žaidėjo vardą, kuris veda eventą (/kur Vardenis_Pavardenis) ir vykstate pas jį . Bandote užsiropšti kur jis, bet su transporto priemone. T.y. Užšokti.

Lenktynes - manau nereikia aiškinti. Lenktynės. Administratorius nurodo su kokiomis transporto priemonėmis galima lenktyniauti. Gali būt ,kad rašyt komandą /event, nes yra specialios event mašinos. Atsiteleportavę BŪTINAI parašote komandą /join ir  atvažiavę į raudonai pažymėtą trikampį minimap'e ir parašot /ready. Smagių lenktynių   :D

Klausimanija - šį eventą gali rengti ir VIP žaidėjas. Tiesiog reikia žinoti atsakymą. Dažniausiai klausimai būna istoriniai , geografiniai arba apie serverį.

Atspėk žodį event - Eventą gali rengti ir VIP žaidėjas. Parašo jis maždaug taip: N_ _ I U  _D_ I_N Na ir atspėkit koks čia junginys jau  :) Gali būti ir daugiau žodžių arba vienas.

Find event - reikia surasti žmogų   :o Event gali daryti ir VIP žaidėjas . Nemanykite , jog esate gudrūs ir jums padės /kur komanda. Žaidėjas bus užsislėpęs. Jis jums duos HINT. Reikia gerai žinoti Los Santos miestą.

Bulių kautynės - Ypač retas eventas. Administratoriai jį pamiršo. Jis vyksta Los Santos FORUM (stadione) . Galite ten nuvažiuoti ir apsižvalgyti. Bus specialios mašinos. Reikia įlipti į jas ir kitus trankyti ,kol tavo pačio mašina liks sveika. Čia labai smagu   :)

Bėk nuo saw (pjūklo) - administratorius atiteleportuoja žaidėjus (dažniausiai neribota kiekį) paleidžia startą ir pjausto jus su pjūklu. Tikslas- išlikti vieninteliam gyvam.

Išsilaikyti ant? - eventas reikalaujantis išsilaikyti ant kažkokios tai transporto priemonės kaip "Hydra", ar koks kitas lėktuvas. Administratorius skraido kol visi nukrenta ir lieka vienas nugalėtojas.

Parkour event - manau daug aiškinti nereikia. Kaip lenktynės tiesiog bėgant. Reikia šokti per pastatus , įveikti tvoras ir t.t.
Bei daug daugiau event`ų kuriuos gali pamatyti mūsų serverį.
 
Žvėjyba - Jeigu turite savo valti arba jeigu ja išsinuomavote iš serverio. Jūs galite pradėti žuvauti. Tai papildoma veikla jums, jeigu atsibodo jums jūsų darbas, taip pat už tai užsidirbsite papildomu pinigu. Bet tai ne viskas... Kas 12 valandų atsiranda "Auksine žuvelę", kuria pagave gausite tausite tam tikra atlygi už ją.
 
Lobis - Jeigu manai kad turi laiminga ranką, galbūt reikėtų tau pabandyti surasti lobį, kuris randasi už los santos miesto... Kitaip sakant, jį galite rasti "Ghost Town", kuri galite rasti prie lv oro uosto. [https://i.gyazo.com/...2feddfc0fb.png]
 
Pasiekimai - Na jeigu jau esi susipažines su mūsų serveriu, tai manau žinai kad męs turime pasiekimų sistema. Jinai padeda naujokams, o galbūt net serverio senbūviams gaudi daugiau patirties taškų. Parašius komanda /pasiekimai, galėsite pradėti juos vykdyti. Taip pat daugiau informacijos galite rasti čia: https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/153095-verslininko-gidas-tau/
 
 
Forumo / serverio veiklos:
 
LSG tinklaraštis - raštingiausių žmonių komanda, kuri pranešą įdomiausias serverio naujienas forume. Jei turite motyvacijos ir mokate rašyti, gali drąsiai pildyti anketą. Nuoroda į anketas galite rasti čia: http://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/forum/128-lsg-tinklara%C5%A1tis/
 
LSG "GOLIVE FM" Radijas - Tai yra mūsų oficiali radijos stotis, kurioje galite klausyti muzikos mūsų serveryje ir ne tik. LSG radija nuoširdžiai laukia naujų didžėjų, tad galite drąsiai pildyti anketa i juos. Nuoroda į anketas galite rasti čia: https://www.lsgyveni...live-fm-radija/
 
Skiltis ''Kita veikla'' - Šitoje skiltyje, galite rasti papildomos veiklos tiek forume tiek mūsų serveryje. Nuoroda į papildomą veiklą galite rasti čia: https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/forum/465-kita-veikla/
 
 
 
Papildomi patarimai:
 
Dalyvaukite kuo daugiau eventų, kuriose galite laimėti piniginių prizų ir ne tik.
Bandykite įgauti reputacijos serveryje. Laiku bėgant jus pastebės visu daugiau ir daugiau žaidėjų bei vėliau galėsite užimti vietą serverio gaujose, direktoriuose bei aukščiau.
 
Jeigu reikia daugiau jums pagalbos, prašome kreiptis būtent čia: https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/forum/157-naujok%C5%B3-bendruomen%C4%97/
 
Paskutini karta redaguota 12 01 2023 / Juozas Torreto

  • 1

ɴᴇʀᴀɴᴅɪ sᴀᴜ ᴛɪɴᴋᴀᴍᴏ ᴀᴠᴀᴛᴀʀᴏ? ᴜžsᴜᴋ čɪᴀ - https://lsgyvenimas....-avatarai-jums/

 

0Lq0ZPT.png

 

4e7dc543816a2bcacf9714bf9d809228.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)