Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gaujų gyvenimas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

    hook_ret true

  • Elitas
  • 9.455 Pranešimai

Gaujų gyvenimas

 

Manau jeigu jau susipažinai su ''Naujokų D.U.K'' tema, o jeigu dar nespėjai susipažinti prašome spausti nuorodą: https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/153020-naujoku-duk-da%C5%BEniausiai-u%C5%BEduodami-klausimai/

 
Turėjo pasidaryti įdomus gaujų gyvenimas. Sveikas atvykęs į gaujų gyvenimą, visą vertingą informaciją gali sužinoti būtent čia. Pasiimk spragėsių ir pasineriame i gaujų gyvenimą!
 
Kaip ir buvo parašyta temoje  ''Naujokų D.U.K'', serveryje yra 6 gaujos
 
Rožine spalva - The Ballas
Mėlyna spalva - Varios Los Aztec
Žalia spalva - Groove Street Family
Geltona spalva - Los Santos Vagos
Juoda spalva - The Mafia
Balta spalva - Da Nang Boyz
 
Visos 6 gaujos, kiekvieną Trečiadienį bei Šeštadienį kovoja dėl narkotikų sandėlio. Serveryje męs turime 5 sandėlius, bet 3 iš jų yra narkotikų sandėliai. Kas yra likę 2 sandėliai? neskubėk, paskaityk ką kiekvienas narkotikas daro, o tuo metu atsiras dar didesnis noras kuo greičiau įstoti į gaujos gyvenimą 
 
Narkotikų sandėliai:
Sėklų sandėlis.
Ratų sandėlis.
LSD sandėlis.
 
Gauja turėdama seklų sandėlį, gali pardavinėti sėklas serverio žaidėjams už gaujos nario nurodytą kainą, galbūt net tau pačiam.
Nusipirkus sėklas jas galite pasodinti savo bute/name bei auginti tol kol užaugs ir paskui galite šiek tiek pasismaginti su draugais.
 
Gauja turėdama ratų sandėlį, gali pardavinėti ratus serverio žaidėjams už gaujos nario nurodyta kaina, galbūt net tau pačiam. Nusipirkus ratus juos galėsite panaudoti bet kada, kada jūs panorėsite, bet dažniausiai juos geriausia vartoti sandėlių metu. Taip pat nepamiršk, kad ratai yra nelegalus narkotikas mūsų serveryje tai jeigu policija jus pagaus, ir patikrinus ras narkotikų pas jus kuprinėje, jūs už tai galite būti nubausti už narkotikų turėjimą. Tai visada pasitikrink ar neturi narkotikų su savimi, o jeigu turi, pasidėk juos į automobilio bagažinę arba į savo nuosavą butą ar namą.
 
Gauja turėdama LSD sandėlį, gali pardavinėti narkotikus serverio žaidėjams už gaujos nario nurodyta kainą, galbūt net tau pačiam.  Nusipirkus LSD juos galėsite panaudoti bet kada, kada jūs panorėsite, bet nepamirškite to, kad dažniausiai juos geriausia vartoti sandėlių metu. Taip pat nepamiršk kad LSD yra nelegalus narkotikas mūsų serveryje, tai jeigu policija jus pagaus, ir patikrinus ras narkotikų pas jus kuprinėje jūs už tai galite būti nubausti už narkotikų turėjimą. Tai visada pasitikrink ar neturi narkotiku su savimi, o jeigu turi pasidėk juos į automobilio bagažinę arba į savo nuosavą butą ar namą. 
 
Galvojate kad tai viskas? pamiršau apie paskutinius 2 sandėlius? nebijok grįžtame atgal į gaujų gyvenimą!
 
Taip pat 6 gaujos kovoja dėl ginklų bei pinigų sandėlio. Ginklų sandėlis vyksta tą pačią dieną, kaip ir narkotikų sandėliai trečiadienį bei šeštadienį 18:30 - 19:00. Norite nustebinsiu jumis? Dėl ginklų sandėlio taip pat kovoja mūsų teisėsauga, kuri saugo mus nuo nusikaltėlių bei mūsų pačių. Galbūt atsirado klausimas kodėl būtent teisėsauga turi kovoti dėl ginklų sandėlio? būtent todėl, kad teisėsauga turėtų savo darbuotojams ginklų, galėtų apginti užgrobimus, saugoti Los Santos miestą, bei mus pačius. Bet tai dar ne viskas. Jeigu gauja sėkmingai perima sandėlį, gauja turi šansą padėti bomba. Gaujai padėjus bomba už pagrindinio banko, bei kitų tam tikrų vietovių, teisėsaugos darbuotojai turi sustabdyti gaują nuo įsilaužimo. Gaujai įsilaužus į banko vidų gauja turės tam tikrą laiką atidaryti seifą, jeigu gaujai pavykstą atidaryti seifą, gauja turi nugabenti pinigus į savo gaujos bazę kuo greičiau, kad nebūtų nušautas gaujos narys, kuris užsidėjęs yra maišą ant nugaros. Gaujai pristačius maišą į gaujos bazę, gaujai nukeliaus 200.000 Eurų į gaujos fondą, už tuos pinigus gauja galės nusipirkti ginklų, narkotikų, bei kitų priemonių kitiems sandėliams. Jeigu būtų taip, kad teisėsauga sustabdo įsilaužimą į banko vidų, gauja praranda bombą taip pat ir nespėja paimti pinigų.
 
Pinigų sandėlis, dėl jo kovoja taip pat 6 gaujos kitomis dienomis. Ketvirtadienį bei Sekmadieni 18:30 - 19:00. Gaujai kuriai pasiseką paimti pinigų sandėlį, per 24 valandas  sandėlyje pasigamina nelegalūs pinigai. Po to gaujai paėmus pinigus iš sandėlio, teisėsaugai buvo pranešimas iš operatorės kad, mieste plaunami pinigai. Gaujos nariai su inkasatoriumi, turi pergabenti pinigus per 6 skirtingas vietas, kad pinigai būtų išplauti. Gaujai išplovus pinigus, gauja turi juos nugabenti į savo gaujos bazę. Galvojate taip paprasta? blogai galvojate :D. Teisėsauga turi sustabdyti gauja, kad gaujai nepavyktų pervežti pinigų, jeigu teisėsauga sustabdo gaują tuomet teisėsauga tada turi pristatyti pinigus į teisėsaugos pastatą, ir tuomet teisėsaugai į firmos pelną pareina 100.000 Eurų, kitu atveju gauja gauna 100.000 Eurų į gaujos fondą.
 
Papildomą informacija, ką gauja gali veikti laisvu laiku galite rasti čia: https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/152320-gidas-gauj%C5%B3-tagai-gauj%C5%B3-naujokams/#entry1168300
 
Galite pasižiūrėti video, kurį rasite apačioje:
 
 
Išsamesnę informaciją apie narkotikų poveikius galite rasti būtent šitoje nuorodoje: https://lsgyvenimas.lt/pagalba/narkotikai
 
 
Dėkui @L e o C u r r y už sukurtą video.

  • 2

ɴᴇʀᴀɴᴅɪ sᴀᴜ ᴛɪɴᴋᴀᴍᴏ ᴀᴠᴀᴛᴀʀᴏ? ᴜžsᴜᴋ čɪᴀ - https://lsgyvenimas....-avatarai-jums/

 

0Lq0ZPT.png

 

4e7dc543816a2bcacf9714bf9d809228.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)