Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Pirmoji Žalgirio pergalė Eurolygos sezone?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.451 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje iškovojo pirmąją pergalę, kai sausakimšoje namų arenoje 86:73 palaužė Madrido „Real“. Po rungtynių Šarūnas Jasikevičius pabrėžė, kad krepšininkams toks laimėjimas turi būti dar didesnis stimulas ir toliau sunkiai dirbti.

 

„Tai buvo kol kas geriausios šio sezono rungtynės. Tikrai norėtųsi padėkoti sirgaliams, juos pasveikinti su pirma pergale. Ji labai graži ir saldi, iškovota labai didelėmis pastangomis. Detalių išpildymas, kaip spalio viduryje, buvo labai neblogas. Labai malonu už naujokus, kurie prieš 15 tūkst. savo fanų pasijautė labai gerai. Jiems tai bus didžiulis postūmis į priekį.

 

Daugiau mažiau ką norėjome, tą ir padarėme. Viskas nebus idealu, daug ko nesuprantame, bet bent kamuolių 50 prieš 50 situacijose nepralaimėjome. Kai kamuolys buvo ant parketo, tuomet ant jo buvo ir „Žalgirio“ krepšininkas. Gale turėjome galimybę įveikti tokią puikią komandą ir ja pasinaudojome“, – po dvikovos sakė Jasikevičius.

 

 

– LeDay ketvirtajame kėlinyje pelnė daugiau taškų nei varžovai (16:13). Kokia buvo jo svarba?


– Jis visada svarbus, visi svarbūs. Žinome, ką jis gali, jis gali primesti aibę taškų. Jis šiandien žaidė žymiai kantriau, pasinaudojo savo stiprybėmis, žinojo, kaip atakuoti skirtingus varžovų centrus. Gynyboje buvo labai solidus. Nežinau, ar jam padėjo žaidimas kartu su Pauliumi, kuris turi daug patirties ir žino sistemą. Tai paprasčiausiai buvo geros Zacho rungtynės.

 

 

– Suklydote tik 8 kartus, kai iki tol vidurkis buvo 15. Kiek jus patį tai džiugina?


– Tai labai svarbu, nes Madridas negalėjo bėgti. Žaidėme gana solidžiai, kamuolį vesdavome iki ten, kur ir norėjome. Manau, kad ši sąvoka dar gerės, ji turi gerėti. Pernai mes tokiu metu tik pradėjome Eurolygos sezoną. Laikas irgi spaudžia.

 

 

– Kiek džiugina žaidėjų reakcija buvo dviejų pralaimėjimų?


– Atmosfera gera, visi dirba, tik reikia laiko. Alexas dar yra šoke, kad aš jo kiekvieną ataką prašau žaisti 3-4 derinius du prieš du. Sakau jam, kad tau taip žaisti yra sapnas. Jeigu pas mane ateitų aukštaūgiai, jie sakytų, kodėl žaidžia vien tik Alexas. Tuomet būtų problema. Bet Alexas nenori žaisti tų dviejų-trijų du prieš du derinių per ataką. Lukas irgi atprato tą patį daryti „Panathinaikos“ klube. Mes dar neturime kantrybės. Reikia mums priprasti prie žaidėjų, o žaidėjams – prie sistemos.

Šiandien įveikėme ne bet ką. Jiems nereikia užriesti nosies, bet tai turi būti didžiulis stimulas, nes jie tikrai dirba labai gerai. Jie aria per treniruotes ir malonu, kad kažkada tas darbas atsiperka. Jie po šios dienos turi išlikti labai protingi. Tik su didžiuliu darbu galima kažką pasiekti. Galime ir turime žaisti dar geriau, turime suprasti, kad ta sistema veikia jau esant viduje. Tai pajusti yra labai svarbu. Pirmose rungtynėse su „Baskonia“ krepšininkai buvo šoke dėl arenos, o tai yra logiška. O šiandien su tokia atmosfera ir sėkme, jeigu jiems tai ne pozityvumo ženklas dar daugiau dirbti, tai turbūt didesnio nebus, nes šis vakaras buvo super.


  • 4




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)