Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Westbrookui ir Jazz klubui - 100mln. doleriu ieskinys is rasizmu apkaltintos poros.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.468 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

Kovo menesi ivykes incidentas rungtynėse tarp Jutos „Jazz“ ir Oklahomos „Thunder“ klubų šią savaitę grįžo su trenksmu.

 

Susitikimas išgarsėjo tuo, jog Russellas Westbrookas susikivirčijo su „Jazz“ sirgaliais, kuriuos apkaltino rasizmu. Reaguodamas į tokius įvykius, Jutos klubas visiems laikams uždraudė Shane‘ui Keiseliui ir jo merginai Jennifer Huff lankytis „Jazz“ rungtynėse.

 

Vis tik, kaip praneša „The Salt Lake Tribune“, pora pateikė ieškinį tiek prieš Westbrooką, tiek prieš „Jazz“ ekipą.

 

„Pono Keiselio komentarai ar šūksniai buvo lygiai tokie patys, kaip ir visos likusios minios sektoriuje“, – teigiama ieškinyje.

 

Po susitikimo Wesbtrookas teigė, kad jo reakciją iššaukė užgaulūs komentarai ir sirgalių liepimas klauptis jam ant kelių.

„Jaunas vyras ir jo žmona tribūnose liepė man „klauptis ant kelių, kaip kad esu įpratęs“. Man tai yra nepagarba. Manau, kad tai rasistiška ir nepagarbu“, – sakė Westbrookas.

 

Vis tik Keiselio ir Huff advokatai tikina, kad krepšininkas blogai išgirdo jų pasisakymus bei ne taip juos interpretavo. Pasak advokatų, Keiselis Westbrookui liepė apsivynioti savo kelius ledu, jog dar galėtų išbėgti į aikštelę.

 

Ieškinyje taip pat teigiama, kad Keiselis ir jo šeimos nariai buvo užgauliojami, priversti pakeisti įprastus maršrutus vairuojant, nustoti naudoti savo vardus bei įsirengti naujas spynas ir stebėjimo kameras namuose.

 

„Viešumoje žmonės sustodavo ir badydavo pirštais, darydavo Keiselio bei jo šeimos narių nuotraukas, – rašoma ieškinyje. – Keiselis nuolat vengia ėjimo viešumą, nebent tai yra būtina.“

 

Teigiama, jog Keiselis ir Huff nori viešo atsiprašymo bei solidžios finansinės kompensacijos. Advokatai siekia, jog Keiseliui Westbrookas bei „Jazz“ išmokėtų 68 mln. JAV dolerių, tuo metu Huff – 32 mln.

 

Ieškinyje Keiselis apibūdinamas kaip kariuomenės veteranas ir buvęs teisėsaugos pareigūnas, kuris yra dirbęs ir Jutos gubernatoriaus apsaugoje. Išplitus minėtajam skandalui, Keiselis neteko darbų „Toyota“ ir „Skywest Airlines“ firmose.

 

„Pažadu tau. Manai juokauju? Prisiekiu Dievu – sudaužysiu tave. Tave ir tavo žmoną. Sudaužysiu“, – kovo mėnesį susitikimo metu žiūrovui tribūnose šaukė Westbrookas. 

 

 

 

„Aš jam tiesiog pasakiau, kad prisėstų ir atšaldytų savo kelius. Tada prasidėjo ta tirada. Aš niekada nesikeikiau. Mano žmona nepasakė nė žodžio. Mane jis gali gąsdinti kiek tik nori, nes aš su juo kalbėjau. Tačiau nereikia gąsdinti moters. Ji yra 150 cm ūgio ir sveria 50 kilogramų. Niekada nieko jam nepasakė, lankėsi savo pirmosiose rungtynėse. Sveika atvykus į NBA, Jen“, – kalbėjo vyriškis.


Šį pranešimą redagavo A u r i m a s: 19 gruodžio 2019 - 17:14

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)