Los Santos Vagos gaujos narys Marciuzs Hoperizs sako, kad aš aimas, ir prašė įkelt į forumą video ^^
Laukiu + rep, jau nukautas antras vagos karys.
Edited by ѕнawɴ cocaιɴe, 31 December 2019 - 22:59.

POPULAR
Los Santos Vagos gaujos narys Marciuzs Hoperizs sako, kad aš aimas, ir prašė įkelt į forumą video ^^
Laukiu + rep, jau nukautas antras vagos karys.
Edited by ѕнawɴ cocaιɴe, 31 December 2019 - 22:59.
"prašė įkelt į yt video ^^"
Kas čia per mada kelt į forumą tokias nesamonės ir girtis:D prašė įkelt į yt, tai kelk į yt, kam tame forume girtis.
ne taip parašiau, prašė įkelt į forumą, todėl įkėliau, tu matau neturi ką veikt, tik prisikabint prie nieko.
saudai kaip silveris
ne taip parašiau, prašė įkelt į forumą, todėl įkėliau, tu matau neturi ką veikt, tik prisikabint prie nieko.
tai galejai i pm jam nusiust kam cia girtis negadink zmonem sventes ok
]
O tu tik girtis temoki Shawnai, pagyrūnas esi kažinau, neturiu ką tau pasakyt nesamones keli čia ir tiek.
visi vagosai sušoko gint savo draugelio, tokie mandri esat, bet kiek pastebiu, vos nekiekvienas krentat, aiškus, nepasakysiu apie visus, bet turbūt net nekeista, nes nefilmuojat.
o girtis neturiu ko, pasakė įkelt, tai va įkėliau, verksniai esat kažkokie
čia net nėra kuom girtis, elementarus naujoko šaudymas, puse kulku nepataikytų, visas ekranas juda, reiškias dreba rankos, išvis kam toki nesąmoninga video kelt čia? tam yra AZ

maladiec kad ikeliai bus cia sneket kazkokiem naujokam ir daug cia gineju jis sulauke sakyciau tai nepamirskit kad as buves adminas esu
Nesipykite brolicei susidauzkite sampano taurem pasibuciuokite ir toliau zaiskite..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tu naras išviso čia pritarinėji kitiems, ateini į kambarį ir man sakai, kaip mėsa draskai, dar pats sakei kelk kelk, o dabar nardai vagosam, kad tik pritaptum prie jų, juokdarys tu niekada nesikeikiu
cringe
Edited by listhropas, 01 January 2020 - 19:49.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd mano mociute daugiau pataikytu kulku nei tu
Guest_Hoperis_*
Shawnai eisim revancha Beja ačiū kad įkėliai + rep!
Edited by Marcius_Hoperis, 01 January 2020 - 09:47.
"daug repu gauciau" gets 3
that's a joke bro
Dek žuvies tam broliui pora:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tu naras išviso čia pritarinėji kitiems, ateini į kambarį ir man sakai, kaip mėsa draskai, dar pats sakei kelk kelk, o dabar nardai vagosam, kad tik pritaptum prie jų, juokdarys tu niekada nesikeikiu

nieko naujo,visada kai saudaus pries ji nuiminedamas animacija apsiverkia kad as cbugeris ir be cbug nieko nesugebu
Parašyk nuomonę gauk +rep-https://www.lsgyveni...-cozart-pd-drk/
nieko naujo,visada kai saudaus pries ji nuiminedamas animacija apsiverkia kad as cbugeris ir be cbug nieko nesugebu
ka tu cia niekada nesikeikiu prisidejas kada ban gavai ant paraso :DDd
manes nenusautum as nenugalimas.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users