Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Top 10 Geriausiai įvertinti šio dešimtmečio (2010-2019m.) žaidimai.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ

ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ

    Su Sventėm

  • Metų moderatorius
  • 1.659 Pranešimai
  • Gyv. vietaPas Alfredo
  • RageOutPaulo#1188
  • Darbas:Pilotas
  • VIP:VIP
  • XP:100+
  • Paulo Santiago
  • 2023 Metų direktorius:Skelbėjų!
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2022 Metų direktorius:Skelbėjų!
  • 2020 Metų direktorius:Skelbėjų!

Per pastarąjį dešimtmetį buvo išleista daugybė puikių žaidimų, tačiau kurie iš jų pateko į šį sąrašą? Norėdami sužinoti, kas yra geriausias iš geriausių, žiūrėkite toliau!

 

10 Vieta.

 

Batman: Arkham City

 

suikWlE.png

 

„Batman: Arkham City“ yra 2011 m. Veiksmo-nuotykių vaizdo žaidimas, kurį sukūrė „Rocksteady Studios“ ir išleido „Warner Bros. Interactive Entertainment“. Remiantis „DC Comics“ superherojumi „Batman“, tai yra 2009 m. Vaizdo žaidimo „Batman: Arkham Asylum“ tęsinys ir antroji dalis „Batman: Arkham“ serijoje.

 

9 Vieta.

 

God Of War (2018)

 

puA2816.png

 

„God of War“ serijos žaidimus sukūrė „Sony“ priklausanti Santa Monikos studija Kalifornijoje. Tai vieno žaidėjo 3D grafikos žaidimai, kuriuose žaidėjas iš trečiojo asmens perspektyvos valdo pagrindinį herojų, galiūną Kratą. Žaidimų žanras artimas hack and slash žaidimams, jų eigoje sprendžiami aplinkos galvosūkiai. Žaidimai skirti suaugusiems dėl daug brutalių priešų nužudymo scenų ir pasitaikančių sekso minižaidimų.

 

8 Vieta.

 

Portal 2

 

ar1qpQk.jpg

 

Portal 2 yra dėlionės platformos žaidimas, kurį sukūrė „Valve“. Jis buvo išleistas 2011 m. Balandžio mėn. „Windows“, „Mac OS X“, „Linux“, „PlayStation 3“ ir „Xbox 360“. Skaitmeninio kompiuterio versiją internete platina „Valve's Steam“ tarnyba, o visus mažmeninius leidimus platino „Electronic Arts“.

 

7 Vieta.

 

Minecraft (2011)

 

SQJczt6.png

 

Atviro pasaulio sandbox žanro kompiuterinis žaidimas, kurį java kalba parašė švedas Markus Persson (dar žinomas kaip Notch). Šiuo metu žaidimo tobulinimu užsiima už iš žaidimo gautas pajamas jo paties įkurta „Mojang“ įmonė (dabar priklausanti „Microsoft“).

Žaidimas yra trimatis, tačiau nepasižymi šiandienos žaidimams įprasta grafika ar efektais, yra koncentruotas į pačią idėją. Žaidime galima statyti bei griauti įvairių medžiagų blokus, tyrinėti aplinką, ieškoti įvairių resursų, kurti iš vienų medžiagų kitas arba daiktus, statyti bet kokias konstrukcijas trimatėje žaidimo erdvėje, kovoti su įvairiais priešiškai nusiteikusiais padarais.

 

6 Vieta.

 

Mass Effect 2

 

yqmHcpF.jpg

 

Kompiuterinis veiksmo vaidmenų žaidimas, sukurtas bendrovės „BioWare“ ir išleistas „Electronic Arts“. Microsoft Windows ir Xbox 360 versijos buvo išleistas 2010 m. sausio 26 d., o PlayStation 3 versija pasirodė 2011 m. sausio 18 d. Tai antroji „Mass Effect“ trilogijos dalis.

 

5 Vieta.

 

Grand Theft Auto V

 

bZnh8dm.jpg

 

Grand Theft Auto V – atvirojo pasaulio, veiksmo-nuotykių kompiuterinis žaidimas, sukurtas studijos „Rockstar North“ ir 2013 m. rugsėjo 17 d. išleistas žaidimų studijos „Rockstar Games“. Žaidimas skirtas PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 ir Xbox One konsolėms bei asmeniniams kompiuteriams

 

4 Vieta.

 

The Last of Us

 

n1SdM9V.jpg

 

The Last of Us – 2013 m. postapokaliptinis išlikimo siaubo, veiksmo kompiuterinis žaidimas, kurį sukūrė „Naughty Dog“ studija, platino „Sony Computer Entertainment“ išskirtinai „PlayStation“ konsolėms.

 

3 Vieta.

 

The elder scrolls v skyrim

 

dy2nHV1.jpg

 

The Elder Scrolls V: Skyrim – kompiuterinis veiksmo vaidmenų žaidimas, kurį sukūrė „Bethesda Game Studios“, o 2011 m. lapkričio 11 d. išleido „Bethesda Softworks“. Tai penktoji „The Elder Scrolls“ serijos dalis po „The Elder Scrolls IV: Oblivion“, bet nėra pastarosios tiesioginis tęsinys, veikiau tik dvasinis.

 

2 Vieta.

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 

hnn3xxh.jpg

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 2017 m. nuotykių videožaidimas, 19-a „The Legend of Zelda“ žaidimų serijos dalis, sukurta ir išleista Japonijos kompanijos „Nintendo“ „Switch“ ir „Wii U“ konsolėms.

 

1 Vieta.

 

The Witcher 3: Wild Hunt

 

7I4z6f6.jpg

 

The Witcher 3: Wild Hunt – kompiuterinis veiksmo vaidmenų žaidimas, sukurtas lenkų „CD Projekt RED“ studijos, naujausia serijos „The Witcher“ dalis. Prekyboje pasirodė 2015 m. gegužės 19 d.


Šį pranešimą redagavo Paulos_Santiagos: 05 sausio 2020 - 15:16

  • 1

0jppzNT.jpg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)