Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] Teisėsaugos darbo ypatumai.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

#1
Fontane

Fontane

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.576 Pranešimai

*
Populiarus

xCGOsul.gif

 

 

 Kaip žinome teisėsaugos darbas išties yra labai atsakingas ir sudėtingas. Jame netrūksta iššūkių bei išbandymų. Šįvakar apie šio darbo ypatumus, bei pati save mums plačiau papasakos, šiandienos svečias, teisėsaugos direktorius - Abra_Cadabraa.

 

 

- Sveiki.

 

- Sveikas.

 

- Taigi nieko nelaukime ir pradėkime. Kuo jūs patraukė tas teisėsaugos darbas ir kodėl kilo noras tapti jo direktoriumi? 

 

- Noras kilęs buvo jau keletą kartų užimti būtent Teisėsaugos direktoriaus kėdę, bet vis kažkas nepasisekdavo ar tiesiog pats nutraukdavau pretendaciją (kaip priešpaskutinėj anketoj), o kuo patraukė darbas tai manau mano patirtis tai pasako, tikrai gan dažnai užsukdavau padirbti, keletą kartų buvau priimtas prie garbės darbuotojų pasisvečiuot ir šiaip chuliganas kobroj buvau, tai pagrindinė priežastis - visai kita veikla, daug veiksmo, įvairumas t.y dirbant kobroj gali tiek gaudyt kaip aš sakau "paprastus" nusikaltėlius po miestą (ket-n, bėgimas, šaudymas) arba gali rinktis iš vagių ar kontrabandos, kas žymiai įdomiau bent jau mano atžvilgiu, nes niekas neatstos Hydros gaudant vagis, tiesiog nepajaučiu kaip skrieja laikas ir jau žiūri, kad vietos filmavimui nebėra.

 

- Supratau, ką tik išsakėt savo darbo tokius savotiškus pliusus. O pabandykite pakomentuokit kokie jūsų nuomone yra didžiausi šio darbo minusai?

 

- Manau užteks keletos, mano atžvilgiu riebiausių minusų šioj firmoj.

Pagrindinis darbo minusas mano nuomone - 24/7 spaudimas darbe. Nenubaudžia pareigūnas už kažką - skundas forume, įtaria ketn+begimą ir neatima teisių t.y padaro tik gerą žaidėjui = skundas forume. Beveik visada esi priverstas filmuot, nes pravažiuos kas nors ir nuskins stulpą ar šiaip kokį kitą pažeidimą padarys ir jo nenubausi - gausi įspėjimą.

Dar vienas iš minusų panaikinus naudingumo balus - kad ir kaip efektyviai dirbsi ir stengsiesi dėl firmos - nuo tavo  poelgių firmos koeficientas skirsis tik neženkliai, nes pagal dabartinę sistemą dirbdamas PP padarai 8 įtarimus ir esi laisvas visą likusią algą ir gali nosį krapštyt sukdamas minutes, dirbdamas ARU/KAREIVIU/KOBRA pagauni 2 kontrabandininkus ir esi laisvas visą likusią algą.

Užsukit patys piliečiai prisijungti prie farų, galbūt įvardinsit daugiau minusų ir savo akimis pamatysit koks čia darbas.

 

- Na ar jūs esate patenkintas dabartiniu savo darbuotojų efektyvumu, ar vis dėlto dar yra kur tobulėti?

 

- Kaip čia pasakius, iš dalies esu patenkintas efektyvumu, bet nesu patenkintas savo darbuotoju savarankiškumu, ryžtu, nes dažnai jo pritrūksta, kai po keletos mirčių jau sunkiai kas susirenka ar tai būtų bombos gynimas ar ginklų sandėlio gynimas ar užgrobtos teritorijos / pastato gynimas, trūksta tikrai šių dalykų, nes dažniausiai reikia prirašyt 34 žinutes į raciją, kad visi atsibustų ir pagaliau susirinktų normaliai, neskaitant to ar prieš tai susirinkimas buvo sėkmingas ar ne, bet kaip klausei dėl efektyvumo na yra kur tobulėt, bet šiuo metu nesiskundžiu ypač ties nusikaltėlių gaudymu, dažniausia ką susitariam keliese kolektyviškai ta ir sučiumpam ir uždarom į belangę tuos dykaduonius (10 star, bėgliai, šauliai)! Dažnai su kolega gangsteriu Rince pasiimam ką nors iš paprastų darbuotojų į ekipažą, kad patraiškyt kaukoles kam nors. Visad yra kur tobulėt, bet nėra taip blogai, bent jau kiek pamačiau būdamas direktoriumi, iškvietimai gan aktyviai imami, jei online ne 3 darbuotojai, susišaudymai malšinami, užgrobimai taipogi, tik va sunkiai paskutiniu metu ginklų sandėlį bei bombų dėjimus atgint sekas, reikės kaulus prajudint, kad pakeist situaciją.

 

- O koks būtų jūsų šios kadencijos tikslas?

 

- Na, kad jau tiek dienos tiek valandos man čia suskaičiuotos mano nuomone, tai paskutinį laiką direktoriaus kėdėje išleidžiu skundų tikrinimui, firmos prižiūrėjimui, o jei ir teks toliau direktoriauti, nenoriu išsipasakoti čia kas kaip, ką darysiu, ką bandysiu. Viską pamatysite forume, kas bus pakeista, įvesta naujo   ;) Nenoriu čia tuščiai prirašyti visos pastraipos, kad radęs spragas jas taisysiu, bandysiu siekt naujovių - šitokie dalykai manau privalomi, privalo kiekvienas direktorius tą daryti tiek siekt naujovių, aukštumų tiek taisyt spragas.

 

- Jeigu jau užsiminėt, jog jūsų dienos suskaičiuotos, kokia jūsų pozicija apie jums skirtus skundus iš Kipro?

 

-Pirmas papeikimas, kur buvau prižiūrimas ir papeiktas dėl nudaužto stulpo bei red šviesaforo šviesos nepaisymo - graudus, kaip ir sakiau, neįsivaizduoju ant kiek žmogus turi prakaituot, kad taip elgtis. Buvau nubaustas tik 35 procentais, kai įrodymai net negaliojo, na bent tiek gerai, kad ne iš kart išmetė ir nebuvo verdiktas "pažeidimas padarytas prieš pakeičiant taisyklę atiduok direktoriu!" dėl šito logiško sprendimo esu gan dėkingas valdžiai.

Antras papeikimas - taip pažeidžiau taisyklę, nes neįtariau už šalmo nedėvėjimą vairuojant dviratį, kuris vos ne už pastato stovėjo, nei akivaizdžiai prieš mane nei ką, bet tiek to nesiteisinu - pats nenubaudžiau ir nestresavau dėl kažkokių šalmų - laukiam merų atsakymo ir sužinosim ar pats kaltas ir prisidirbau, bet šiek tiek šlykštu, kad nusiėmęs šalmą atvažiavo "pabazarint" vien dėl to, kad papeikimą įkelt, bet nuo pirmojo papeikimo manau daugiau niekas nenustebins.

Tokia va ta mano trumpai aprašyta pozicija, nelabai ir apsikraunu dėl to išmes tai išmes ^^

 

- Aišku, gal tuomet ką nors norėtumėt perduoti šiandienos skaitytojams?

 

- Būkit savimi, gerkite vandenį.

 

- Ačiū už interviu teisėsaugos direktoriau, buvo garbė jus pakalbinti.

 

- Nėra už ką, kartais imperatorius turi laisvo laiko atrast ir mirtingiesiems ir pasipasakot apie rūpimus klausimus, viso.

 

 

Išklausėme teisėsaugos direktorių, bet ties čia viskas nesibaigs. Jog sudėtume visus taškus ant i, šiandien pas mus taip pat svečiuojasi ir vienas didžiausių serverio banditų - Kipras_Easy.

 

 

- Sveiki 

 

- Sveikas

 

- Tai iškart prie reikalo, kodėl įkėlėte tą skundą? Kodėl tiesiog negalėjote to praleisti pro akis?

 

-Šį klausimą pats sau uždaviau ne kartą prieš miegą... Nežinau net kaip čia geriau atsakyti, nes Abra Cadabraa yra mano vienas geriausių draugų sampe ir aš tikrai už jo didžiausią sėkmę, tačiau esu per daug teisingas ir negaliu praleisti tokiu grubių pažeidimų pro akis. Jokios gorubcijos ir kažkokių nuolaidų konkretiems asmenims iš manęs nesulauksite.

 

-O ar jūsų mafijos grupuotė bent kiek susirūpinusi teisėsauga?

 

- Jokio susirūpinimo negali būti, įvertinus tai, kad teisėsauga šiuo metu yra silpna kaip mano vape'o skystis. Jeigu kada nors PD mums pradės kelti nepatogumus, musu "susirūpinimą" teisėsauga galėsite pamatyti forume, PD skundų skiltyje pamate kažkur 30 skundų ant PD darbuotojų su prierašu: "ginklai bus mafų" temos raktažodžiuose.

 

- Aišku, o ar įkėlus skundą, bent sekundei nebuvote pasigailėjęs tai padaręs?

 

- Pasigailėjęs? Gailisi tik tie žmonės, kurie elgiasi neteisingai. Gailėtis galėjo Abros mama, kai ji pagimdė, bet aš žinau, kad pasielgiau kaip tikras LSG pilietis bei administratorius, todėl apie jokius gailėjimus negali būti net kalbos, ir prašau daugiau neuždavinėti tokių keistų klausimų!

 

-Supratau, tuomet klausimų kaip ir nebeturiu. Gal dar ką norite palinkėti skaitytojams?

 

- Parduodu pakvietimus į Mafia po 1.200.000€

 

- Ačiū už interviu, buvo garbė pakalbinti tokį įtakingą asmenį.

 

 

   Kaip turbūt jau supratote interviu buvo imtas prieš kelias dienas, kai Abra_Cadarbaa dar buvo direktorius. Dar kartą norėčiau padėkoti abiems pašnekovams, išties buvo įdomu jūs pakalbinti. Tai tiek bus šiam vakarui mieli skaitytojai. 

Fontane   


Šį pranešimą redagavo Fontane: 24 sausio 2020 - 23:41

  • 6

Paveiksliukas


#2
Poškenzas.

Poškenzas.

    𝖛𝖔𝖘𝖘𝖊𝖓

  • Veteranas
  • 3.591 Pranešimai
  • TeamSpeak:Poškenzas.
  • Gyv. vietaPgr. Hotel
  • Poškenzas.#3686
  • Darbas:Mikanik
  • VIP:+
  • ADMIN:+
  • XP:120000
  • Prosto_Poske
  • Laimėjo konkursą:Aktyviausias 2020 metų direktorius

Interviu teksto forma, bet pas jus svečiuojasi kažkas, nu įdomiai. Šiaip neblogai, dažniau tokių.


  • 0

#3
Digimonas

Digimonas

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 472 Pranešimai

Tik jau nebe direktorius jis tai... Bet sjp not bad 


  • 0


#4
Fontane

Fontane

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.576 Pranešimai

Tik jau nebe direktorius jis tai... Bet sjp not bad 

Iki galo interviu paskaityk.


  • 0

Paveiksliukas


#5
Digimonas

Digimonas

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 472 Pranešimai

Iki galo interviu paskaityk.

k sry man :D +REP MANO GAUJOS VADUI BEI GERIAUSIUI SEIMININKUI KIPRAS EASY! 


  • 1


#6
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.410 Pranešimai

Atydžiai perskaitęs tekstą, išanalizavęs, pacituosiu pora Abros pasakytų žodžių šiame interviu, kurie tikrai rūpi kiekvienam direktoriui ar darbuotojui. Taip pat rūpi man.

 

"Tai pagrindinė priežastis - visai kita veikla, daug veiksmo, įvairumas t.y dirbant kobroj gali tiek gaudyt kaip aš sakau "paprastus" nusikaltėlius po miestą (ket-n, bėgimas, šaudymas) arba gali rinktis iš vagių ar kontrabandos, kas žymiai įdomiau bent jau mano atžvilgiu, nes niekas neatstos Hydros gaudant vagis, tiesiog nepajaučiu kaip skrieja laikas ir jau žiūri, kad vietos filmavimui nebėra."

 

Taip darbas išties įdomus, bet reikalaujantis to "ryžto" kaip ir Abra minėjo.

 

" Kaip čia pasakius, iš dalies esu patenkintas efektyvumu, bet nesu patenkintas savo darbuotoju savarankiškumu, ryžtu, nes dažnai jo pritrūksta, kai po keletos mirčių jau sunkiai kas susirenka ar tai būtų bombos gynimas ar ginklų sandėlio gynimas ar užgrobtos teritorijos / pastato gynimas, trūksta tikrai šių dalykų, nes dažniausiai reikia prirašyt 34 žinutes į raciją, kad visi atsibustų ir pagaliau susirinktų normaliai, neskaitant to ar prieš tai susirinkimas buvo sėkmingas ar ne, bet kaip klausei dėl efektyvumo na yra kur tobulėt, bet šiuo metu nesiskundžiu ypač ties nusikaltėlių gaudymu, dažniausia ką susitariam keliese kolektyviškai ta ir sučiumpam ir uždarom į belangę tuos dykaduonius (10 star, bėgliai, šauliai)! Dažnai su kolega gangsteriu Rince pasiimam ką nors iš paprastų darbuotojų į ekipažą, kad patraiškyt kaukoles kam nors. Visad yra kur tobulėt, bet nėra taip blogai, bent jau kiek pamačiau būdamas direktoriumi, iškvietimai gan aktyviai imami, jei online ne 3 darbuotojai, susišaudymai malšinami, užgrobimai taipogi, tik va sunkiai paskutiniu metu ginklų sandėlį bei bombų dėjimus atgint sekas, reikės kaulus prajudint, kad pakeist situaciją."

 

Šita pastraipa labiausiai patraukė akį, nes visiška tiesa apie šiuo metu esančią situacija Teisėsaugos darbe.

 

Nežinau ką pridurt, bet interviu tikrai patiko, tikrai įdomiai susiskaitė. Lauksim daugiau.

 

+rep kai turėsiu


  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)