Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] NTA darbo ypatumai.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

#1
Fontane

Fontane

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.576 Pranešimai

*
Populiarus

ljWxX27.gif

 

Taigi šiandien interviu imsim iš tik vakar pareigas gavusio NTA Direktoriaus Alfredo_Santiago

 

-Sveikas.

 

-Labas rytas.

 

-Pirmiausia norėčiau tave dar kartą pasveikinti su šviežiai gautomis pareigomis.

 

-Taip, labai dėkoju. Dar tikrai pats jaučiu tą "euforiją", nespėjau normaliai atšvęst.

 

-Smagu, tai kodėl būtent pasirinkai Nekilnojamojo Turto Agentų darbą? Dauguma žmonių mano, jog tai vienas lengviausių direktorių, kokia tavo nuomonė apie tai?

 

-Oj, šitas darbas man visada bus prie širdies, iš tiesų, pagrindinė priežastis kodėl aš pasirinkau būtent šį darbą, būtų mano atsidavimas jam. Labai gerai žinau, jog šiame darbe esu praleidęs daugiausią laiko kaip paprastas žaidėjas, neskaitant skelbėjų direktoriaus kadencijos. Taip pat esu turėjęs ir wlistą ir Euros su 10k ridos. O dėl sunkumo tai galėčiau ir pasiginčyti. Mano nuomone, apskritai būti bet kokios firmos direktoriumi jau yra šioks toks pripažinimas atnešantis šiek tiek naštos, kadangi turi išlikti pastoviai aktyvus, bei negali naudoti komandų kaip /telon. Gal šis direktorius ir lengvesnis, sakykim už mechanikų, vien dėl mažesnio kiekio direktoriaus minučių ir iškvietimų stokos. Čia, žinoma, tik mano nuomonė!

 

-Aišku, užsiminei apie iškvietimų stoką, dauguma žaidėjų taipogi galvoja, kad NTA gan nuobodus darbas. Kaip jūs stengiatės paįvairinti darbuotojų kasdienybę?

 

-Iškvietimu stoka tikrai stipriai jaučiasi. Aš, asmeniškai neseniai gavęs direktorių dar tik mėginu apsiprasti firmoje, ieškoti spragų, o dėl darbuotojų rutinos ar minėtos kasdienybės tai galiu kol kas tik žadėti rengti kuo daugiau renginių, tai yra race ar kitokių, įvairesnio tipo eventų, galbūt darbinių išvykų. Taip pat, dabar pasinaudojęs jūsų platforma, noriu paskatinti visus NTA darbuotojus vykdyti misijas!!!     ^_^

 

-Tiesa, kažkokių spragų turi kiekvienas darbas, o kokie manai būtų šios firmos pliusai? Dėl kurių pavyzdžiui vertėtų dirbi joje.

 

-Didžiausi, mano manymu, šio nuostabaus darbo pliusai būtų visų pirma paprasčiausias, geras darbinis transportas. Mūsų siūlomas žaliasis Euros tai nuostabus ir modernus, sportinis automobilis, su kuriuo galime pasiekti tikrai gan nemažus greičius ir nieko nedelsdami, sulaukus iškvietimų, nuvykti į juos. Taip pat, šio darbo komandos irgi yra didelis pliusas, kadangi kai kurios komandos mūsų darbuotojams - nemokamos, remiantis jomis, galime išsinagrinėti serverio apleistus namus, apžiūrėti jų interjerų lygius, kainas ir profesionaliai patarti mūsų klientams, siekiantiems pagalbos.

 

-Na, o ar jūs esate patenkintas dabartiniu savo darbuotojų efektyvumu, ar vis dėlto dar yra kur tobulėti?

 

-Kaip ir jau minėjau, dar tik pirmosios mano paros tiksi kaip einu direktoriaus pareigas, bet kaip vienas išmintingas žmogus yra pasakęs: tobulėjimui ribų nėra. Žinoma, esu tikrai patenkintas savo darbuotojų efektyvumų, pastebėjau jog nors ir sulaukiame tik vienetus iškvietimų - jie visada būna priimami ir darbas klientams kokybiškai atliekamas, taip pat dar nesu sulaukęs asmeniškų nusiskundimų iš serverio žaidėjų apie NTA darbuotojų atliekamą darbą. Tikiuosi ir visos savo direktoriaus kadencijos metu išlaikyti tokį šaunų kolektyvą.

 

-Supratau, o kaip sutari su savo kolega Tomiu Suplexu? Šiltai sutiko, ar kilo kokių problemų? Lengvai įsivažiavot į darbą kartu?

 

-Kolega tai rimtas kaip ąžuolas, tikrai ne iš kelmo spirtas, su juo jau ir prieš tai manau sutardavom neblogai. Palaikė jis ir mane pretenduojant, ir tikrai šiltai sutiko. Dabar kai gavau šias pareigas, turint jį kaip kolegą pradedant direktoriauti - manau geriausias variantas. Tikiuosi ir toliau abudu palaikysime šiltus bei profesionalius ryšius valdant vieną firmą!

 

-Tai koks būtų tavo šios kadencijos tikslas? Ji taip pat ilgai truks kaip ir skelbėjų darbo?

 

-Šios kadencijos vienas pagrindinių tikslų būtų, žinoma, rasti bei ištaisyti kuo daugiau spragų, įvesti naujų idėjų ar taisyklių į firmą, šiek tiek ją kaip sakoma "atnaujinti" ir natūraliai aš tiesiog noriu pasirodyti geriau nei skelbėjuose kaip direktorius, lyderis. O dėl šios kadencijos trukmės tai žiūrėsim kaip Dievas ir mano sveikata duos! Aišku, būtų faina išbūti tiek kiek buvau skelbėjuose, ar net daugiau, bet čia tik su laiku pamatysime, dar sunku taip anksti kažką prognozuoti.

 

-Gal tuomet nori kažką palinkėti skaitytojams, šį ankstų pirmadienio rytą?

 

-Jaunimui - gerų mokslų, o kadangi pats dabar sergu, tai universaliai visiems norėčiau palinkėti sveikatos ir sėkmės žaidime.    

 

-Ačiū už interviu, tau taip pat linkiu sėkmės žaidime ir iki!

 

-Dėkoju, sudiev!

 

 

 

Tai tiek šį kartą mieli skaitytojai, smagios dienos mokykloje... Iki!  

 

Fontane

 

  • 9

Paveiksliukas


#2
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.410 Pranešimai

Ok +rep, bet kada mane apklausi ? :( aš ir noriu išsireikšt, nene jk nežinau kaip atsirenki žmonės toks kilo klausimas, ar tiesiog paklausi ar norėtų kažko panašaus kaip interviu, ir ar jei pas direktorius klausi, jie noriai sutinka? Nes manau pats malonumas su tokiu žmogumi daryti interviu. Kokybiškas darbas vien dėl to nusipelnai šių "Korespondento" pareigų ir +rep :)

 

Lauksim kitų direktorių interviu


  • 0

#3
Fontane

Fontane

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.576 Pranešimai
Žmones atsirenku pats ir jie tikrai noriai sutinka.Tačiau manau tai buvo mano paskutinis interviu su direktoriumi. Mano nuomone tai yra jau gan nuvalkiota tema ir reiktų pradėti kažką naujo, o šis interviu buvo toks tarpinis variantas kol mąstau įdėją. :D

Šį pranešimą redagavo Fontane: 24 vasario 2020 - 09:34

  • 0

Paveiksliukas


#4
Mr. Alfredo

Mr. Alfredo

    Jörmungandr

  • Garbės moderatorius
  • 2.414 Pranešimai
  • Gyv. vietaPas Paulo
  • ADMIN:Taip
  • 2021 Metų Direktorius:Transporto
  • 2021 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai bei Glob. Moderatorius
  • 2020 Metų direktorius:NTA !
  • 2020 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai
ačiū už gerą interviu ir įdomius klausimus, buvo malonu sudalyvauti, rep kai turėsiu!
  • 0

Transporto direktorius 2021.02.21 - 2021.05.08

w/ Jim_Kobra, Gabe_Itches

:heart:

rf0eIDh.png


#5
BRYAN🧿

BRYAN🧿

    Pažengęs

  • Užblokuotas
  • 201 Pranešimai

smagu butu jei mano bosa apklaustum t.y gordana sake turi daug ka pasakyt lauksiu :)  :PissedOff:


  • 0

#6
ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

    𝙉𝙤𝙩𝙞𝙘𝙚𝙙

  • Senbuvis
  • 1.549 Pranešimai
  • Gyv. vieta𝙈𝙤𝙣𝙩𝙖𝙣𝙖
O Kofe Nostra? Einanti 4menesius jau pareigas!daug ka tuliu papasokoti!siap tikrai faina buvo paskaityt,man primine laida:labas rytas lietuva kur per lrt televizija rodo rytais!

Šį pranešimą redagavo Kofe Nostra: 24 vasario 2020 - 12:24

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)