Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

PD firma dabar


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

Apklausa: PD firma dabar (16 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kaip vertinate firmos darba?

  1. Gerai (0 balsai(-ų) [0.00%])

    Balso procentinis santykis: 0.00%

  2. Vidutiniskai (4 balsai(-ų) [25.00%])

    Balso procentinis santykis: 25.00%

  3. Blogai (12 balsai(-ų) [75.00%])

    Balso procentinis santykis: 75.00%

Balsuoti

#1
James Mclaren

James Mclaren

    Magnatas

  • Veteranas
  • 2.599 Pranešimai

Tai nėra kritika, tai yra tik pastebėjimas, paskatinimas daryti permainas.

 

1. Atrankos. Patekti į PD yra lengviau nei į NTA. Klausinėja tokiu elementarių taisyklių, kurių klausinėja visose firmose. Patenka bet kas, kas tik nori patekti. Anksčiau, gold Garneto, david toretto ir Makgreidzio laikais, patekti į pd reikdavo 3 atrankas eiti klausimus išklausyti, ir tik 4 algą patenki. Būdavo skaitomos taisyklės, būdavo į viską griežtai žiūrima. Dabar atrankose pastoviai šaudoma, privaryta 6 darbuotojai kurie nieko nedaro ir nenaudingi, atvaro tankas ir vis tiek juos iššaudo.

2. Taisyklės. Taisyklės pastoviai keičiasi ir į kažkurio savanaudžio pusę. Jau nebereikia įrodymų už jokius įtarimus, už dauguma įtarimų, už kuriuos būdavo 1/1 dabar jau 1/2 ar net 1/3. Jokie pd nesilaiko ket n ir niekas jų neskundžia nes tik 1/2. Prikurta visiškai lempiškų taisyklių, kurios nieko nereiškia.

3. Star dėjimo nemoka kas trečias, krūvos skundų ir lempiniai jų atmetimai. Skunde akivaižiai matosi pareigūno pažeidimas, kad ir įtarimas už nieką, negali kelt skundo nes nebereikia už nieką įrodymų, arba jis atmetamas už 4 taisyklę. Ta prasme, pareigūnas savivaliauja, direktorius "nėra tokios taisyklės, atmesiu", gali toliau savivaliaut ir likt darbe"

 

Moralas, darykit griežtesnes taisykles, įjunkit žmogiškumą nes kvailai atrodo, kai matot pažeidimą bet skundas atmetamas, darykit sunkias sunkias atrankas, klausinėkit visko ir daug, taip pateks tik išmanantieji darbą ir nebereikės tikrinti krūvas skundų, teršti forumą ir gaišti laiką. Taip nenukentės nuo netinkamo išvežimo į jailą žmonės, kurie ten sugaiš laiką, kuris nebus kompensuojamas.

Firmoje reikia stiprių, nekorupcingų, sumanių žaidėjų, kurie matytų problemas, o ne tų, kurie nieko nedarydami suktų minutes sampe ir jaustųsi viršesni už kitus. Reikia stiprių permainų darbe.

 

Pakartoju, tai nėra kritika, tai yra pastebėjimas ir skatinimas daryti permainas darbe, nes jų tikrai reikia. Pastebėjimas kaip firma per pastariuoosius metus nusivažiavo žemyn.


  • 3
Pagarbiai,
Magnatas James Mclaren.

#2
GėlyTė

GėlyTė

    G.O.A.T

  • Autoklubo direktorius
  • 6.193 Pranešimai

Pritariu viskam sitam bet tu suprask :DD tie pd ir taip mesos yra. Negali atrankos savo apgint, sandelio perimt turedami elitinius ginklus.... Pareigunam reikia leist viska daryt, tegul daro ka nori gal tada prades kazka daryt nes dbr bijo elitinius paimt . Zinoma jeigu prasileidzia banus patis kalti

 

dbr freezina kai anksciau

Spoiler

Šį pranešimą redagavo Tiomnas: 25 vasario 2020 - 20:57

  • 2

Paveiksliukas

Teisėsaugos direktorius 2020.10.06 - 2020.11.17

ANKETA I MOD


#3
Rincebas🦜

Rincebas🦜

    nemastantysis

  • Veteranas
  • 2.445 Pranešimai

Pritariu viskam sitam bet tu suprask :DD tie pd ir taip mesos yra. Negali atrankos savo apgint, sandelio perimt turedami elitinius ginklus.... Tai apie koki grieztuma eina kalba.

Sakai neperimame sandėlių su elitiniais, tai gerai, kieno kaltė, kad per skundus darbuotojai metami kairėn dešinėn ir tuos elitinius valdo vos keli darbuotojai?
Dar ką kalbėt apie jūsų naudojamas "magijas" prieš kurias praktiškai neįmanoma nieko daryti tiek sandėliuose, tiek atrankose.

Atsakymas James.
Klausinėsim kiekvieną žaidėją po 30 taisyklių, atrankose užtruksim MINIMUM 2h, o patekusius darbuotojus būtų galima ant pirštų suskaičiuoti.
Klausinėsim po kelis klausimus, per skundus iškristų 80% patekusių darbuotojų. Ką noriu pasakyti tai ar vienaip, ar kitaip darbuotojų kiekis bus mažas, kas nėra palanku tokiam darbui, kai jo tikslas yra apsaugoti visą miestą nuo nusikaltėlių. Supraskite, kad ir mes esame žmonės, VISŲ taisyklių neatsiminsime, o ir laiko (direktoriai) tiek neturi vesti atrankas po 2h, ypač kai reikia sėdėti nuo 16h algų dienomis žaidime.
Pakeitimo su įrodymais esmė buvo sumažinti stresą tiek darbuotojams kai netyčia nepasidaro įrodymų ir nubaudžia, tiek direktoriams nagrinėjant begalę kiekį skundų.
Ačiū už pastebėjimą, į tai atsižvelgsime. (nieko negarantuoju.)
Edit: Pastebėjimas, sakai pririnkti protingų bei stiprių žaidėju į darbą, o ką daryti, jei jie patys čia nenori eiti? Pvž. dabartinė situacija su Mafia gauja, pasiėmė "Drug King" 2 sandėlius iš eilės, tai visi ten ir nori eiti, o teisėsauga lieka su visokiais nepatyrusiais darbuotojais ir liekame nieko nepešę.


Šį pranešimą redagavo Rincebas: 26 vasario 2020 - 00:36

  • 2

paziurekit i mano snuki

https://www.lsgyveni...u-rince-tujamo/


#4
Dofka Myli Bandi

Dofka Myli Bandi

    Woof Woof

  • Senbuvis
  • 939 Pranešimai
  • VIP:Gali užmesti ant vipo?

 

Jopšikmat tai juk tik sampas 2020 metais. Kam griežtinti taisykles? Pagrindinis dalykas ką taisyklės manau privalo duoti kad nebūtų piknaudžiaujama PD privilegijomis, kad su savo PD komandomis negadintu kitiems žaidimo. (free jail'ai ir t.t.) Kaip tik manau kad reikėtu švelninti taisykles apskritai serve. Ne vien PD, o praktiškai visur. Išimti lauk tas saugias zonas(nebent bankuose palikti), daugiau laisvės duoti žaidėjams. Pats į PD eičiau visai, bet pasižiūri kokia ten piselynė tai iškarto pagalvoji Pashol jūs nax su tiek taisyklių.


Šį pranešimą redagavo Jonas Kepejas: 25 vasario 2020 - 21:12

  • 0


#5
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.409 Pranešimai

Sveikas, atsakau ir aš, kadangi esu šios firmos direktorius.

Visu pirma pradėkim nuo to, kad visi esam žmonės, turim savų reikalų kas be ko, praleisti samp'e 12h per dieną yra tik tokių kurie neturi ką gyvenime veikti, esa nepriklausomi nuo kažkokių kitų pareigų. Tą reikia suprasti. Pasižiūrėjus į Teisėsaugos padėti, aš net abejoju ar surinkau direktoriaus minutes, per forumą, nes ten didžiąją laiko dalį praleidžiu nagrinėdamas skundus, ar tikrindamas kitą kažkokią informaciją, darydamas pakeitimus ir panašiai. Viena iš tų priežasčių ir yra jei kažko nepastebim per skubėjimą, tas kad reikia ir dar žaidime darbo pridėti kažkokio, kaip sakant tą firmą išlaikyti, racijoj pastoviai rašinėti, kad imtų iškvietimus, kai yra online mažiausiai 8 darbuotojai. Atrodo ir pasakai kad gausit įspėjimu bet tai jų nesujaudina ir galiausiai pats rašai /imti ir važiuoji žiūrėti situacijų. Tai čia parašei tą pastebėjimą, gerai mes į jį galim atsižvelgt, bet tada kaip sakant prakaituot reikės atsisėdus po sunkių sandėliu, išvargus, vesti atranką ir klausinėti puse forume surašytų taisyklių, kai žmonės ir taip paskaito, paieško pagal duotą klausimą atsakymo nesuka jie galvos tiek galiu pasakyt.

 

Atvėjis - per atrankas apklausinėjau žmones, klausimais, už ką dažniausiai gauna skundus. Tai duosiu vieną pavyzdį. Ar gali Policija įtarti už Gun/Nark platinimą? Gerai atsakymo sulaukiu tarkim po 30 sekundžių nes būna vieni žino kiti ne.

Gerai tarkim žmogus atsakė kad ne, eini prie kito klausimo nes atsakė teisingai. Baigiasi atranka, visi laimingi važinėja po miestą gaudo nusikaltėlius. Tada privažiuoja vienas random žmogus ir klausia kam reikia Gun/Nark ten po tiek ir tiek, pareigūnas surakina jį, įtaria už gun/nark platinimą mano akivaizdoj. Ir tada supranti kad tas 2 valandas atrankoj klausinėdamas kiek įmanoma sunkesniu ir dažniausiai už pažeidimus šalinamų pareigūnų klausimus, tiesiog veltui!! Nes kai žinai kad paklausei vienintelio klausimo ir tu pamatai kad jis po 10 minučių jau blogai įtarė, tu jį išmeti ir dar gauni skundų.

Aš nežinau kaip kitaip pakeisti atrankų metodiką ir užduodamus klausimus. Čia vienas iš pavydžių.

Atėjo kita atranka, su kolega Rince dar labiau pasistengėm ir uždavėm tuos pačius klausimus kita forma, gal nepateko 7-8 žmonės kiek kalbėjom, bet nu vistiek kad ir tie kiti pateko gauna skundus ir paskui reikia šalint..

 

Dar vienas dalykas, bandom keisti, diskutuoti uždarose grupėse apie tai kaip pakeisti darbuotojų pašalinimus, kad palengvint bausmes, todėl ir buvo pakestos taisyklės jog nebereik įrodymų, arba ten už ket-n gauna 1/2 ir kiti dalykai.

 

Gerai šiandien įvyko PAKEITIMAI, nes buvo daug nepatenkintų žmonių kodėl čia nereik įrodymų, kaip man dabar įdėt skundą, nes jis mane blogai įtarė ir taip toliau.

Tai tikiuosi dabar visam serveriui geriau kad bent VST ir PD reikės įrodymų.

 

Patys tuos skundus ir keliat vienas dalykas, jei kritikuojat, ar rašot pastebėjimus Teisėsaugos darbui, tai prašom patys pasižiūrėkit į save, važinėja  su dviračiais be šalmų aplinkui ir filmuoja, vienas žmogus sugalvojo tokį prikolą ir dabar vorele visi iš paskos. Norit kad būtų serveryje vėl įdomus Teisėsaugos darbas, kreipiuos į visus kurie skaitys mano čia šitą balaganą. Kad nekreipkit dėmesio jau į kaikuriuos dalykus, praleiskit pro akis ir mieste vėl matysim PD vs Nusikalteliai. Susišaudymai, kai atvarys 3 hunteriai ginti vietovių, kai vagys/kontrabanda lauks kol nebebus nei vieno mento serve ir galės tada vežti ramia galva, kai sandėlį GUNU bus veiksmo daugiau nei LSD kokiam. Dabar atskrendam su 3-im hydrom, keli dar šiaip random pd ir laikom sandėlį sukandę dantis, galiausiai atvažiuoja visa Mafia ir sandėlio nebelieka per pora minučių.

O dabar pravažiuoja vienas pd per miesta ir tai miršta nuo 5 veidų ;/.

Aš taip prisimenu Teisėsaugos darbą prieš metus ir pora metų. Aš to tikėjausi atėjęs į pareigas. Bet dabar matau kad čia kančia yra :).

 

Tai reikia ne visai Teisėsaugos darbui keistis, o keisti ir patiems savo metodikas. Po ko galiausiai gal ir atsigaus tas pd jei nebesulauksim tiek skundų. Ir kai vėl turėsim 60 darbuotojų firmoje.

 

Aišku aš čia tik pasakiau kas kaip galėtų būti, nežinau ar visi tai matys, bet jei jau parašei šį pranešimą rimtai apmąstes, tai juo ir stenkis dalintis kad matytų daugiau žmonių.

 

Dar gal ne viską išsakiau bet jei yra kokių klausimų tai klausk, bandysim kažką "keisti" nors tai ir nevisai mūsų rankose viskas.


  • 2

#6
Andrelis_Ninjago

Andrelis_Ninjago

    Origio drg

  • Veteranas
  • 1.496 Pranešimai
  • Gyv. vietatelšiai
  • VIP:Turiu
  • XP:50.000

Sveikas, atsakau ir aš, kadangi esu šios firmos direktorius.

Visu pirma pradėkim nuo to, kad visi esam žmonės, turim savų reikalų kas be ko, praleisti samp'e 12h per dieną yra tik tokių kurie neturi ką gyvenime veikti, esa nepriklausomi nuo kažkokių kitų pareigų. Tą reikia suprasti. Pasižiūrėjus į Teisėsaugos padėti, aš net abejoju ar surinkau direktoriaus minutes, per forumą, nes ten didžiąją laiko dalį praleidžiu nagrinėdamas skundus, ar tikrindamas kitą kažkokią informaciją, darydamas pakeitimus ir panašiai. Viena iš tų priežasčių ir yra jei kažko nepastebim per skubėjimą, tas kad reikia ir dar žaidime darbo pridėti kažkokio, kaip sakant tą firmą išlaikyti, racijoj pastoviai rašinėti, kad imtų iškvietimus, kai yra online mažiausiai 8 darbuotojai. Atrodo ir pasakai kad gausit įspėjimu bet tai jų nesujaudina ir galiausiai pats rašai /imti ir važiuoji žiūrėti situacijų. Tai čia parašei tą pastebėjimą, gerai mes į jį galim atsižvelgt, bet tada kaip sakant prakaituot reikės atsisėdus po sunkių sandėliu, išvargus, vesti atranką ir klausinėti puse forume surašytų taisyklių, kai žmonės ir taip paskaito, paieško pagal duotą klausimą atsakymo nesuka jie galvos tiek galiu pasakyt.

 

Atvėjis - per atrankas apklausinėjau žmones, klausimais, už ką dažniausiai gauna skundus. Tai duosiu vieną pavyzdį. Ar gali Policija įtarti už Gun/Nark platinimą? Gerai atsakymo sulaukiu tarkim po 30 sekundžių nes būna vieni žino kiti ne.

Gerai tarkim žmogus atsakė kad ne, eini prie kito klausimo nes atsakė teisingai. Baigiasi atranka, visi laimingi važinėja po miestą gaudo nusikaltėlius. Tada privažiuoja vienas random žmogus ir klausia kam reikia Gun/Nark ten po tiek ir tiek, pareigūnas surakina jį, įtaria už gun/nark platinimą mano akivaizdoj. Ir tada supranti kad tas 2 valandas atrankoj klausinėdamas kiek įmanoma sunkesniu ir dažniausiai už pažeidimus šalinamų pareigūnų klausimus, tiesiog veltui!! Nes kai žinai kad paklausei vienintelio klausimo ir tu pamatai kad jis po 10 minučių jau blogai įtarė, tu jį išmeti ir dar gauni skundų.

Aš nežinau kaip kitaip pakeisti atrankų metodiką ir užduodamus klausimus. Čia vienas iš pavydžių.

Atėjo kita atranka, su kolega Rince dar labiau pasistengėm ir uždavėm tuos pačius klausimus kita forma, gal nepateko 7-8 žmonės kiek kalbėjom, bet nu vistiek kad ir tie kiti pateko gauna skundus ir paskui reikia šalint..

 

Dar vienas dalykas, bandom keisti, diskutuoti uždarose grupėse apie tai kaip pakeisti darbuotojų pašalinimus, kad palengvint bausmes, todėl ir buvo pakestos taisyklės jog nebereik įrodymų, arba ten už ket-n gauna 1/2 ir kiti dalykai.

 

Gerai šiandien įvyko PAKEITIMAI, nes buvo daug nepatenkintų žmonių kodėl čia nereik įrodymų, kaip man dabar įdėt skundą, nes jis mane blogai įtarė ir taip toliau.

Tai tikiuosi dabar visam serveriui geriau kad bent VST ir PD reikės įrodymų.

 

Patys tuos skundus ir keliat vienas dalykas, jei kritikuojat, ar rašot pastebėjimus Teisėsaugos darbui, tai prašom patys pasižiūrėkit į save, važinėja  su dviračiais be šalmų aplinkui ir filmuoja, vienas žmogus sugalvojo tokį prikolą ir dabar vorele visi iš paskos. Norit kad būtų serveryje vėl įdomus Teisėsaugos darbas, kreipiuos į visus kurie skaitys mano čia šitą balaganą. Kad nekreipkit dėmesio jau į kaikuriuos dalykus, praleiskit pro akis ir mieste vėl matysim PD vs Nusikalteliai. Susišaudymai, kai atvarys 3 hunteriai ginti vietovių, kai vagys/kontrabanda lauks kol nebebus nei vieno mento serve ir galės tada vežti ramia galva, kai sandėlį GUNU bus veiksmo daugiau nei LSD kokiam. Dabar atskrendam su 3-im hydrom, keli dar šiaip random pd ir laikom sandėlį sukandę dantis, galiausiai atvažiuoja visa Mafia ir sandėlio nebelieka per pora minučių.

O dabar pravažiuoja vienas pd per miesta ir tai miršta nuo 5 veidų ;/.

Aš taip prisimenu Teisėsaugos darbą prieš metus ir pora metų. Aš to tikėjausi atėjęs į pareigas. Bet dabar matau kad čia kančia yra :).

 

Tai reikia ne visai Teisėsaugos darbui keistis, o keisti ir patiems savo metodikas. Po ko galiausiai gal ir atsigaus tas pd jei nebesulauksim tiek skundų. Ir kai vėl turėsim 60 darbuotojų firmoje.

 

Aišku aš čia tik pasakiau kas kaip galėtų būti, nežinau ar visi tai matys, bet jei jau parašei šį pranešimą rimtai apmąstes, tai juo ir stenkis dalintis kad matytų daugiau žmonių.

 

Dar gal ne viską išsakiau bet jei yra kokių klausimų tai klausk, bandysim kažką "keisti" nors tai ir nevisai mūsų rankose viskas.

oho nu tu ir pasistengei cia daugiau zodziu nei per lietuviu egza saunuoliux


  • 0

#7
James Mclaren

James Mclaren

    Magnatas

  • Veteranas
  • 2.599 Pranešimai

Sveikas, atsakau ir aš, kadangi esu šios firmos direktorius.

Visu pirma pradėkim nuo to, kad visi esam žmonės, turim savų reikalų kas be ko, praleisti samp'e 12h per dieną yra tik tokių kurie neturi ką gyvenime veikti, esa nepriklausomi nuo kažkokių kitų pareigų. Tą reikia suprasti. Pasižiūrėjus į Teisėsaugos padėti, aš net abejoju ar surinkau direktoriaus minutes, per forumą, nes ten didžiąją laiko dalį praleidžiu nagrinėdamas skundus, ar tikrindamas kitą kažkokią informaciją, darydamas pakeitimus ir panašiai. Viena iš tų priežasčių ir yra jei kažko nepastebim per skubėjimą, tas kad reikia ir dar žaidime darbo pridėti kažkokio, kaip sakant tą firmą išlaikyti, racijoj pastoviai rašinėti, kad imtų iškvietimus, kai yra online mažiausiai 8 darbuotojai. Atrodo ir pasakai kad gausit įspėjimu bet tai jų nesujaudina ir galiausiai pats rašai /imti ir važiuoji žiūrėti situacijų. Tai čia parašei tą pastebėjimą, gerai mes į jį galim atsižvelgt, bet tada kaip sakant prakaituot reikės atsisėdus po sunkių sandėliu, išvargus, vesti atranką ir klausinėti puse forume surašytų taisyklių, kai žmonės ir taip paskaito, paieško pagal duotą klausimą atsakymo nesuka jie galvos tiek galiu pasakyt.

 

Atvėjis - per atrankas apklausinėjau žmones, klausimais, už ką dažniausiai gauna skundus. Tai duosiu vieną pavyzdį. Ar gali Policija įtarti už Gun/Nark platinimą? Gerai atsakymo sulaukiu tarkim po 30 sekundžių nes būna vieni žino kiti ne.

Gerai tarkim žmogus atsakė kad ne, eini prie kito klausimo nes atsakė teisingai. Baigiasi atranka, visi laimingi važinėja po miestą gaudo nusikaltėlius. Tada privažiuoja vienas random žmogus ir klausia kam reikia Gun/Nark ten po tiek ir tiek, pareigūnas surakina jį, įtaria už gun/nark platinimą mano akivaizdoj. Ir tada supranti kad tas 2 valandas atrankoj klausinėdamas kiek įmanoma sunkesniu ir dažniausiai už pažeidimus šalinamų pareigūnų klausimus, tiesiog veltui!! Nes kai žinai kad paklausei vienintelio klausimo ir tu pamatai kad jis po 10 minučių jau blogai įtarė, tu jį išmeti ir dar gauni skundų.

Aš nežinau kaip kitaip pakeisti atrankų metodiką ir užduodamus klausimus. Čia vienas iš pavydžių.

Atėjo kita atranka, su kolega Rince dar labiau pasistengėm ir uždavėm tuos pačius klausimus kita forma, gal nepateko 7-8 žmonės kiek kalbėjom, bet nu vistiek kad ir tie kiti pateko gauna skundus ir paskui reikia šalint..

 

Dar vienas dalykas, bandom keisti, diskutuoti uždarose grupėse apie tai kaip pakeisti darbuotojų pašalinimus, kad palengvint bausmes, todėl ir buvo pakestos taisyklės jog nebereik įrodymų, arba ten už ket-n gauna 1/2 ir kiti dalykai.

 

Gerai šiandien įvyko PAKEITIMAI, nes buvo daug nepatenkintų žmonių kodėl čia nereik įrodymų, kaip man dabar įdėt skundą, nes jis mane blogai įtarė ir taip toliau.

Tai tikiuosi dabar visam serveriui geriau kad bent VST ir PD reikės įrodymų.

 

Patys tuos skundus ir keliat vienas dalykas, jei kritikuojat, ar rašot pastebėjimus Teisėsaugos darbui, tai prašom patys pasižiūrėkit į save, važinėja  su dviračiais be šalmų aplinkui ir filmuoja, vienas žmogus sugalvojo tokį prikolą ir dabar vorele visi iš paskos. Norit kad būtų serveryje vėl įdomus Teisėsaugos darbas, kreipiuos į visus kurie skaitys mano čia šitą balaganą. Kad nekreipkit dėmesio jau į kaikuriuos dalykus, praleiskit pro akis ir mieste vėl matysim PD vs Nusikalteliai. Susišaudymai, kai atvarys 3 hunteriai ginti vietovių, kai vagys/kontrabanda lauks kol nebebus nei vieno mento serve ir galės tada vežti ramia galva, kai sandėlį GUNU bus veiksmo daugiau nei LSD kokiam. Dabar atskrendam su 3-im hydrom, keli dar šiaip random pd ir laikom sandėlį sukandę dantis, galiausiai atvažiuoja visa Mafia ir sandėlio nebelieka per pora minučių.

O dabar pravažiuoja vienas pd per miesta ir tai miršta nuo 5 veidų ;/.

Aš taip prisimenu Teisėsaugos darbą prieš metus ir pora metų. Aš to tikėjausi atėjęs į pareigas. Bet dabar matau kad čia kančia yra :).

 

Tai reikia ne visai Teisėsaugos darbui keistis, o keisti ir patiems savo metodikas. Po ko galiausiai gal ir atsigaus tas pd jei nebesulauksim tiek skundų. Ir kai vėl turėsim 60 darbuotojų firmoje.

 

Aišku aš čia tik pasakiau kas kaip galėtų būti, nežinau ar visi tai matys, bet jei jau parašei šį pranešimą rimtai apmąstes, tai juo ir stenkis dalintis kad matytų daugiau žmonių.

 

Dar gal ne viską išsakiau bet jei yra kokių klausimų tai klausk, bandysim kažką "keisti" nors tai ir nevisai mūsų rankose viskas.

Niekas nebijo prarasti darbo, nes patenka tokie kaip Daniel Cool ar dar "geresnių kandidatų". Kas iš to įspėjimo už iškv neėmimą, jei jis vienas nuvažiuos, ten koks šaudo nuo stogo, nudės jį. Esmė tame, kad jie nebijo gaut įspėjimų, nebijo prarasti darbo nes vėl į jį galės patekti. Dauguma čia ateina dėl algų, 80 proc darbuotojų dėl kofo suka vien minutes lv ratuose ir jiem iškvietimai neįdomūs. Tuomet reikia padidinti įtarimų ir sugaunamų kontros/vagių ataskaitų skaičių, kad turįtų darbuotojai ištisai veiklos, o ne suktų minutesi r pasitenkinę rezultatu darytų ką nori.


  • 0
Pagarbiai,
Magnatas James Mclaren.




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)