Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Vaidaz_Wingstonz uzdejo ban uz nieka ?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Brolis_Karka

Brolis_Karka

    Naujokas

  • Naujokas
  • 6 Pranešimai
1. Jūsų Vardas_Pavardė. Karka Carinho
2. Užblokavimo priežastis. cheat 04 20
3. Tikslus laikas ir data. 2020-04-20 20:49
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. Neturiu jokiu irodymu,, pastriges padariau relog ir matau , kad uzbanintas :?
5. Situacijos aprašymas. Pakibo game , ziriu dingo pastatai ( tikrai daznai taip buna kai servas pakimba , todel mes adminu prasome  , kad padarytu save ), padariau relog, iskart ir ziuriu gavau ban uz cheatus ?. Chebra, galetumet susitvarkyti, kas atsakingi uz cheatinima, nes jau atsibosta prie skundu sedet daugiau nei prie game ir taip pradingsta noras zaisti... del jusu tokio elgesio is servo bega daug zmoniu, nes realiai darote nesamones.. esu uzbanintas uz nieka, cytu nenenaudojau ir nenaudosiu, bet baninat tuos, ne kuriuos reiketu banint. Noreciau paziureti admino uzbaninusio irodymus , kad as cheatinau ar pan. Jeigu reikia , galiu padaryt team weawer savo kompe , kad nieko nenaudoju. Gero vakaro! Noreciau sulaukti filmuotos medziagos su mano cheatinimu, labai noreciau pamatyti, kaip galetu tai atrodyt.

  • 0

#2
R.Washington

R.Washington

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.655 Pranešimai

Ne čia pildai, čia yra forumo unban apeliacijos, o tau reikia pildyt į paprastas apeliacijas štai čia -  https://www.lsgyvenimas.lt/forum/index.php/forum/61-ban-apeliacijos/ trečia, reikia turėti užblokavimo nuotrauką (F8),  žodžiu pasiskaityk taisykles, dar tokios temos ir ban gausi.

 

Rakinu.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)