Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Sporto programa namų sąlygoms?!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Ambasadorius

Ambasadorius

    Dažnas dalyvis

  • Užblokuotas
  • 51 Pranešimai

*
Populiarus

Karantino laikotarpio periodas nėra labai geras dalykas. Tiek sporto salėje, tiek apskritai bendrai: neišeisi normaliai pasportuoti, negali normaliai išeiti ir turi pastoviai laikytis saugaus atstumo, kad nepakenkti kitiem bei sau.

 

Pateiksiu šiokią tokią mini programą jums, kuri leis sportuoti namų sąlygom kada tik norit.

 

 

 

 

 

Pirmadienis

  1. Paprasti atsispaudimai, bet daromi ne paprastai, o Eglutė. Kaip tai skamba? Padarot 1,  padarot 3 s pertrauką ( viršuje ) tada padarot 2 ir taip iki visiško maksimumo. ( Apšilti prieš atsispaudimus reiktų padaryti gerą apšilimą rankų.
  2. Atsilenkimai ( kiek tik galit daugiausiai padaryti ) maža amplitudė. Kojos laisvos, sulenktos. Riečiantis atkelti tik pečius ir galvą. x2 kartus. 
  3. Atsispaudimai. Kuo daugiau padaryti per 60s.
  4. Atsispaudimai. Kuo daugiau padaryti per 45 s.
  5. Atsispaudimai. Kuo daugiau padaryti per 30s. 
  6. Blauzods. 
  7. Tiltelis. Išbūti maksimaliai ilgiau.

 

 

Antradienis

  1. Pritūpimai. 3 serijos visiško maksimumo
  2. Tricepsas. Ant suolų kampų pakibti ant rankų, nusileisti kol alkūnės sudarys 90 laipsnius ir pakilti. Kojos sulenktos atgal. 3x15

 

 

 

Trečiadienis

 

Per šitą dieną nieko nedarot. Labiau valgot sveiką maistą, džiaugiatės gyvenimo. 

Rekomenduoju aš asmeniškai nueiti du kartus į lauką. Ryte ant tuščio skrandžio ir vakare prieš miega.

 

 

Ketvirtadienis

  1. Presas. 3x max. Pratimai gali būti kokie tik nori, bet nedarykit daugiau. Pratimus galit paimti iš https://youtu.be/3p8EBPVZ2Iw
  2. Pritūpimai + įtūpstai su savo svoriu. Tai čia kaip ir aišku? Tiesiog, padarot iškart pritūpimą ( kokius 20 pakartojimų ) ir iškart darot su įtūpstus kokius 7 vienai kojai.
  3. Atsispaudimai su pauze. 

 

 

Penktadienis

 

Ryte, tik po pirmojo valgymo ir palaukus dviem valandom - einat bėgioti. Bet bėgat ne šiaip sau, o labiau ištvermei. Pvž, 100 metrų greitų bėgimų, 150 metrų - paprastu bėgimu. tada padarot pauze, bet padarot pauze su pritūpimais :D Ir taip 3 kartus. 

 

 

Kitas dienas - poilsis. Nesąmonių nevalgykit ir progresą pamatysit jau po pirmųjų 3 savaičių.  :wub:  :heart:  :PissedOff: 

 

 

 


  • 7




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)