Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Darbo našumas atostogų laikotarpiu


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

#1
ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ

ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ

    Su Sventėm

  • Metų moderatorius
  • 1.659 Pranešimai
  • Gyv. vietaPas Alfredo
  • RageOutPaulo#1188
  • Darbas:Pilotas
  • VIP:VIP
  • XP:100+
  • Paulo Santiago
  • 2023 Metų direktorius:Skelbėjų!
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2022 Metų direktorius:Skelbėjų!
  • 2020 Metų direktorius:Skelbėjų!

*
Populiarus

Darbo našumas atostogų laikotarpiu

 

Atėjo vasara, sušilo oras, todėl nenuostabu, jog serveris šiomis dienomis tuštokas. Dauguma jaunuolių ir darbingo amžiaus žmonių susirado darbus, kiti po karantino grįžo prie savųjų darbų. O studentai, mokyklinio amžiaus jaunimas ir tie, kurie niekur nenusprendė tepti slidžių iš šios šalies, ar kur nors pasidarbuoti, tie ir toliau pluša serveryje. Žinoma, kai toks oras lauke nesinori tūnoti namie, o norisi išeiti ir pasidžiaugti atėjusia šiluma. Todėl nekeista, kad paslaugų sektorius yra toks sulėtėjęs. Kaip ir visi jaučiame, jog sunku pasišaukti kokį skelbėją ar taksi darbuotoją, bet reikia suprasti, kad dabar atostogos ir gali stigti dirbančiųjų. Todėl šiandien ir apžvelgsime LSG darbus ir jų rutinas.

 

 

     1. Auto/Moto – klubas (3.000xp / 8.500xp)

Pirmasis darbas su pakvietimu, tačiau turintis savo žavesio. Ištisos kelionės, kolektyvas, kuriame susirenka tiek naujokų, tiek patyrusių žaidėjų, su nuostabiais direktoriais ( Larry Preston, Robertas Smith, Deivas Smith).

„Autoklubas yra vienas iš geriausių darbų“ - savo nuomonė išsakė direktorius, Robertas Smith.

„Autoklubo darbuotojai tobuliausi, sunkiausiai dirbantys, malonūs, visi visiems padeda.“ „Kadangi vasara, todėl dažniausiai po 3-4 važiuojame kelionėje, bet to užtenka.“ – toliau dėsto mintis pašnekovas.

Taigi darbas tikrai nesunkus, kolektyvas - šaunus, o vadovybė – maloni.

BiMOnn9.jpg

 

 

        2.Transporto firma (3.500xp / 9.000xp)

Nors taksi yra vienas iš pirmųjų darbų su pakvietimu, tačiau, tikriausiai niekas nepaprieštaraus, jog tai yra vienas iš svarbiausių firmų visame serveryje. Kadangi, dėl įvairių priežasčių, mums tenka kartais pasinaudoti savo mobiliomis kojomis ir pabėgti keletą šimtų metrų, bet kartais atstumai yra tokie dideli, kad tenka naudotis ir taksi paslaugomis. Bet ,deja, šiuo metų laiku juos išsikviesti yra tikras iššūkis. Prieš kaltindami direktorius, jog nesusitvarko su savo firmos darbuotojais, atsiminkite, kad vieną dieną ir jums gali tekti būti apšauktam, kad nedirbat bei nesusitvarkote su savo firma. Tačiau, kita vertus, taksi darbas nėra toks nuobodus, koks jis gali atrodyti. Juk darbe tenka ir pasivažinėti, ir pastovėti ir su keleiviais pabendrauti.

Naujasis direktorius, Gary Preston, sako, kad darbuotojai galėtų labiau pasistengti, daug nieko negali pasakyti, nes darbuotojai keičiasi kiekvieną dieną. Bet pati atmosfera firmoje – puiki. „Pasikalbam, pasijuokiam, tačiau reikia daugiau laiko“

WbrzgVv.jpg

 

 

         3. Medikai (3.500xp / 40.000xp)

Darbas, kurio svarba taip pat yra be galo svarbi. Nuo šių žmonių priklauso visų aplinkinių gyvybės. Tačiau greitosios pagalbos darbuotojų netrikdo nei intensyvus darbas, nei darbo rutina, nei ilgos darbo valandos, nei tylūs budėjimai.

Pati direktorė, Damn Gretutė, džiaugiasi savo darbuotojų efektyvumu bei aktyvumu, retą reikia skatinti dirbti, tačiau kartais tas aktyvumas nebūna toks, kokio tikimasi.

„Darome, tai ką sugebame geriausiai“

Tokiais žodžiais Gerb. Direktorė užbaigė savo kalbą. Tad šis, nors ir prastai apmokamas darbas, išlieka efektyvus, svarbus bei gausus.

QdlyCtL.jpg

 

 

         4.Krovinių transportas (4.500xp / 9.500xp)

Krovinių transportas yra ta firma, kurioje esi visiškai nepriklausomas nuo kitų žmonių. Kiek jėgos leidžia, tiek ir dirbi. Tačiau toks darbas pakankamai sekina darbuotojus, nes pačio darbo esme – važiavimas iš taško A į tašką B. „Be misijų, darbe veiklos 0, o maršrutai tie patys, o kolektyvas nebendraujantis...“ tokią darbo rutiną įvardijo patyręs furistas, George Ezra. Bet ar tai nėra tik menkas nusiskundimas, kai gauni ko ne 2 algas. Viena už pradirbtas minutes, o kita, kur kas didesnę, už išvežiotus krovinius.

XUjkd4a.jpg hNPbg0d.jpg

 

 

       5.Mechanikai (6.500xp)

Darbas, kuris pastaruoju metu yra sausakimšas. Kartais net nevyksta atrankos į šį darbą, nes jame paprasčiausiai nėra laisvų vietų. Darbas labai paklausus, o taip pat yra labai svarbus kitiems žmonėms. Išsikrovus akumuliatoriui, norint persidažyti automobilį, nutempti transporto priemonei, blokuojančiai eismą, norint užsipilti kuro ar užsisakyti tralo paslaugas, skambinsi mechanikams. Kadangi darbuotojai aktyviai dirba ir turi darbo, jie turi susikėlę didelį koeficientą, dėl ko jie ir gauna tokias stambias algas.

„Darbas visada įdomus, teikiantis geras emocijas, o veiklos niekada netrūksta. Malonu prižiūrėti kitų žmonių transportą...“ -mechanikas, Gustas Gadliauskas.

Todėl nenuostabu, jog ten, kur geras kolektyvas, ten ir gera darbo kokybė, geras koeficientas ir laimingi darbuotojai.

PApoyMQ.jpg

 

 

       6.  Skelbėjai (7.500xp)

Vieta, kurioje darbas vyksta ko ne ištisą parą. Nors ir atsiranda valandos pertraukos, tačiau per algas visi skubiai kviečia skelbėjus, kad galėtų kuo greičiau įsigyti ar parduoti savo turtą. Tačiau kartais būna sunku prisišaukti skelbėjų darbuotojus, o ypač vasaros laikotarpiu. Koeficientas dažnai šokteli iki 400, todėl darbuotojai nevengia įsukti po kelis šimtus minučių. Dėl to kyla dideli konfliktai tarp darbuotojų. Palei koeficientą, skelbėjų firmą laiko 3 vietą. Naujasis direktorius, Johnny Fontane, nusiskundimų dėl darbuotojų aktyvumo negaunąs, o darbuotojų darbu yra patenkintas. „Ilgainiui dirbant, darbas pabosta, bet jau ši problema yra mano su kolega reikalas, kurią bandysime spręsti.”

uD1GF9t.jpg

 

 

        7. Gaisrinė (8.000xp)

Darbas, kuris laiko aukščiausią koeficientą serveryje. Darbuotojai aktyviai dirba, nors ir retai reaguoja į iškvietimus, tačiau kiekvieną šeštadienį bei trečiadienį serverio žaidėjus tiesiog apmėto gesintuvais. „Kolektyvas draugiškas, linksmas, moka daug, stengiasi visi dirbt “ – gaisrinės sraigtasparnio pilotas, Ricka Chief.

hFXKgiQ.jpg

 

 

       8. Teisėsauga (6.000xp/10.000xp/12.000xp/14.000xp/16.000xp)

Mūsų šaunioji Los Santos teisėsauga. Su kiekvienais atnaujinimais, teisėsaugos darbas keičiasi. Nors ir didelį nepasitenkinimą jaučia didžioji dalis šio serverio, tačiau visiems teko išbandyti teisėtvarkos pareigūno uniformą. Teisėsaugos direktorius, John Speak – „Bendra vaizdą, vertinu neblogai. Su tais, kurie tiesiog niekada nesikeikiu minutes, yra sunkiau, tačiau yra ir motyvuotų darbuotojų, kurie renkasi po 4 ir kartu dirba. Paskutinėmis dienomis, gaudomųjų sąrašas – tuščias.“

Tačiau po šios kalbos, direktorius prasitarė, jog teisėsaugos darbuotojai yra tarsi po padidinamuoju stiklu.

„LSG bendruomenė yra palikusi labai kenkėjiška ir, už menką pareigūno klaidą, deda skundą.“ – piktinosi direktorius.

Taip pat direktorius liūdėjo, jog sunku pritraukti patyrusius ir senų žaidėjų į darbą, nes darbe yra daugybė apribojimų. Taigi ar mūsų valdžia bei bendruomenė, galbūt, kartais elgiasi per daug ekstremistiškai.

6NW47bs.jpgFmK8yfd.jpgHVPMc2q.jpg

 

 

        9. Nekilnojamo turto agentūra (20.000xp)

Firma, kurios veikla visiškai priklausoma nuo kitų žmonių, o ir iškvietimų – ne per daugiausiai, tačiau priimami sekundes greičiu. Kad ir kaip bebūtų keista, tačiau koeficientas nėra toks žemas, kaip būtų galima pagalvoti. Dėl stiprios direktoriaus Jin Kayabos ir naujojo direktoriaus Haizen Berg valdžios, darbe netrūksta nei pokalbių, nei kitų linksmybių.

„Visi malonūs, aktyvūs, draugiški“ – NTA darbuotojas Mad Fuxs.

EbH5R94.jpg

 

 

          10. Inkasatoriai (100.000xp)

Pačioje viršūnėje yra įsitaisę inkasatoriai. Darbuotojų nors ir maža, bet ne kiekvienas su 100.000 xp noriai eina į inkasatorius. Darbo vietų nedaug, bet pakankamai, jog visi įvykdytų užsakymus. Kadangi darbas pakankamai pavojingas, nes tenka pergabenti nemažas pinigų sumas, darbuotojai yra apginkluoti SMG ginklais.

„Inkasatoriaus darbas – pervežti pinigus, padėti gaujoms, pervežti pinigus iš sandėlio, tačiau neišvengiamas veiklos trūkumas bei užsakymų stoka, mažina norą toliau dirbti.“ – inkasatorius Freddie Brown.

Darbas tikrai netradicinis, o taip pat ir pavojingas. Belieka tikėtis, jog darbuotojams tikrai atsiras daugiau darbo bei veiklos.

aFq4Mbr.jpg

 

 

Šiandien aptariau tik legalias firmas. Apie nelegalias išgirsite kitame straipsnyje. Taigi, vasara įsibėgėja, serveris tuštėja, tačiau nuolatiniai klientai, turbūt, nepabėgs. O Kadangi dažnai žmonėms kyla klausimas- „kurį darbą rinktis?“, todėl šis straipsnis, tikimės, jog padės apsispręsti bei išsirinkti darbą, kurį norisi dirbti ir kurti bendruomenę, kurioje norisi gyvuoti. 

O kaip Jūs manote, kokia yra pati geriausia serverio specialybė ?

 

 

 

Korespondentas Paulo Santiago

LSG naujienų redakcija


Šį pranešimą redagavo ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ: 29 birželio 2020 - 12:20

  • 17

0jppzNT.jpg


#2
💎𝓓.𝓢𝓶𝓲𝓽𝓱💎

💎𝓓.𝓢𝓶𝓲𝓽𝓱💎

    Viršila

  • Garbės moderatorius
  • 1.350 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Smith#2594
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Taip
  • XP:130k xp
  • Deivas_Smith
  • 2021 Metų moderatorius:Naujokų bendruomenė
  • Geriausias 2021 metų:Radijos DJ/Naujokų verbuotojas
  • 2020 Metų direktorius:Autoklubo !
  • Geriausias 2020 metų:Radijos DJ
  • fruity_bearhugs

Šaunu ir faina buvo paskaityti


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#3
Mr. Alfredo

Mr. Alfredo

    Jörmungandr

  • Garbės moderatorius
  • 2.414 Pranešimai
  • Gyv. vietaPas Paulo
  • ADMIN:Taip
  • 2021 Metų Direktorius:Transporto
  • 2021 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai bei Glob. Moderatorius
  • 2020 Metų direktorius:NTA !
  • 2020 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai

mldc bratka, geras straipsnis, sėkmės toliau rašant


  • 1

Transporto direktorius 2021.02.21 - 2021.05.08

w/ Jim_Kobra, Gabe_Itches

:heart:

rf0eIDh.png


#4
JONCE BAKURAS

JONCE BAKURAS

    Motomanas

  • Senbuvis
  • 1.392 Pranešimai
  • Gyv. vietal
  • l
  • Darbas:l
  • VIP:l
  • XP:l
  • l
  • l
  • ll
  • l

mldc santiago, geras straipsnis, sėkmės toliau rašant


  • 1

#5
(Marich)

(Marich)

    Auksarankis

  • Serverio administratorius
  • 4.494 Pranešimai
  • 2023 Metų direktorius:Medikų ir Gaisrinės!
  • 2023 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX
  • 2023 Metų geriausias:Lenktynininkas
  • 2022 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX.
  • 2021 Metų Direktorius:Krovinių Transporto
  • Geriausias 2021 metų:Kūrybingumas
  • Geriausias 2020 metų:Nolaiferis
  • Laimėjo konkursą:Dakar rally 2020

Labai puikus straipsnis kaip visada taip ir toliau.


  • 0

#6
Fontane

Fontane

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.576 Pranešimai
Tikrai šaunus darbas, sėkmės toliau kuriant tokius kūrinius.
  • 0

Paveiksliukas


#7
𝓝𝓮𝓵𝓢𝓸𝓷

𝓝𝓮𝓵𝓢𝓸𝓷

    Asas

  • Senbuvis
  • 1.238 Pranešimai
  • VIP:Yra
  • XP:80k

Nu wow, vien už darba +rep. Šaunuolis!


  • 0

#8
Rincebas🦜

Rincebas🦜

    nemastantysis

  • Veteranas
  • 2.445 Pranešimai
Neblogai susiskaite kol jodinejau ant baltojo zirgo, rep
  • 0

paziurekit i mano snuki

https://www.lsgyveni...u-rince-tujamo/


#9
Wilder'ė

Wilder'ė

    •┈••✦ ★ ✦••┈•

  • Kinematografas
  • 1.676 Pranešimai
  • gretutea
  • Darbas:Pilnu etatu dalyvauju konkursuose
  • Greta_Wilder
  • 2023 Metų geriausias:Kūrybingiausia žaidėja, LSG TikTok video autorė
  • 2021 Metų Direktorius:Medikų
  • 2020 Metų direktorius:Medikų !
Šauniai padirbėta, lengvai ir įdomiai susiskaitė, taip ir toliau! Šaunuolis!
  • 0

#10
*L.Preston*

*L.Preston*

    Sporto generolas

  • Veteranas
  • 2.871 Pranešimai
Šaunus straipsnis, gerai susiskaitė! O dar ir fotkė su manim, +rep !
  • 1

Nuveiktų darbų rinkinys:

Spoiler




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)