Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Armija Deivis_Cortez


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Diego Maradona_*

Guest_Diego Maradona_*
  • Svečias

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Diego Maradona
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė: 2020 07 02
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): [attachment=43867:dievis.png][attachment=43868:deivis2.png]
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių): 27. Mušti / šaudyti galima tik tada, jeigu: (1/1 + įtraukiamas į juodąjį sąrašą)

27.1. Nusikaltėlis šaudo/bėga nuo jūsų su transporto priemone, arba pėsčiomis, arba kitaip priešinasi suėmimui.
27.2. Asmuo dalyvauja pabėgime iš kalėjimo (įtariamasis turi būti nesurakintas);
27.3. Nusikaltėlis nemoka baudos būdamas uždaroje patalpoje / vandenyje / kitoje vietoje, kur neįmanoma jo įsodinti, ir nepaklūsta pareigūno reikalavimo išeiti į pasiekiamą vietą;
27.4. 
Pašaliniai asmenys teisėsaugos sandėlio teritorijoje bando užimti teisėsaugos ginklų sandėlį (įtariamieji turi būti nesurakinti);
27.5. Ginant bombos padėjimo operaciją, teisėsaugos pastato užgrobimo metu, susišaudymų malšinimui, žaidėjų / grupuočių / gaujų, mieste ar užmiestyje.
27.6. Į Inkasatorių, kuris plauna pinigus ir/arba į žmogų, kuris turi pinigų maišą.
27.7. Žmogus buvo gaudomas ir įvažiavo į kažkurio sandėlio teritoriją. (o jei žmogus buvo rastas sandėlyje, su star, turite paprašyti išvažiuoti ar išeiti iš sandėlio teritorijos, jei nevykdo nurodymų galite nušauti).
27.8. Asmuo yra užimtoje zonoje (pvz: gauja užima PD pastatą, sankryža ir t.t, tuomet visi ten esantys gali būti šaudomi).
27.9. Asmuo yra sunkus nusikaltėlis (išimtys: 58. taisyklėje).

27.10. Pradėta šaudyti į teisėsaugos pareigūno elitinį ginklą, darbuotojas gali atsišaudyti iš jo (negali būti padaryta žala kitiems žaidėjams). 

Išimtis: žaidėjas specialiai nesitraukia nuo sunkaus nusikaltėlio/vaikšto aplink jį, važiuoja su juo tame pačiame transporte.

5. Jūsų komentaras (neprivaloma): Labas, aš sutikau išeiti, tačiau tau taisyklės kaip matau negalioja.


  • 0

#2
Deividas_Snaiperis

Deividas_Snaiperis

    Dažnas dalyvis

  • Pažengęs
  • 54 Pranešimai
Labai įdomu kelt ne viską? Jugi užsidėję skina su riedučiais o kai darei ss persirengę deje gaila įrodymų ne pasidariau.
  • 0

#3
ℓιℓ ρєєρ

ℓιℓ ρєєρ

    Cleganebowl

  • Veteranas
  • 3.098 Pranešimai
  • Gyv. vietaWinterfell
  • Foxer5#0095
  • ADMIN:None
  • 2020 Metų moderatorius:Prisistatymai
  • Laimėjo konkursą:2019m. ,,Metų šaulys'', 2019m. ,,Metų dviratininkas."

27. Mušti / šaudyti galima tik tada, jeigu: (1/1 + įtraukiamas į juodąjį sąrašą)
27.1. Nusikaltėlis šaudo/bėga nuo jūsų su transporto priemone, arba pėsčiomis, arba kitaip priešinasi suėmimui.
27.2. Asmuo dalyvauja pabėgime iš kalėjimo (įtariamasis turi būti nesurakintas);
27.3.
Nusikaltėlis nemoka baudos būdamas uždaroje patalpoje / vandenyje / kitoje vietoje, kur neįmanoma jo įsodinti, ir nepaklūsta pareigūno reikalavimo išeiti į pasiekiamą vietą;
27.4. Pašaliniai asmenys teisėsaugos sandėlio teritorijoje bando užimti teisėsaugos ginklų sandėlį (įtariamieji turi būti nesurakinti);
27.5. Ginant bombos padėjimo operaciją, teisėsaugos pastato užgrobimo metu, susišaudymų malšinimui, žaidėjų / grupuočių / gaujų, mieste ar užmiestyje.
27.6. Į Inkasatorių, kuris plauna pinigus ir/arba į žmogų, kuris turi pinigų maišą.
27.7. Žmogus buvo gaudomas ir įvažiavo į kažkurio sandėlio teritoriją. (o jei žmogus buvo rastas sandėlyje, su star, turite paprašyti išvažiuoti ar išeiti iš sandėlio teritorijos, jei nevykdo nurodymų galite nušauti).
27.8. Asmuo yra užimtoje zonoje (pvz: gauja užima PD pastatą, sankryža ir t.t, tuomet visi ten esantys gali būti šaudomi).
27.9. Asmuo yra sunkus nusikaltėlis (išimtys: 58. taisyklėje).

27.10. Pradėta šaudyti į teisėsaugos pareigūno elitinį ginklą, darbuotojas gali atsišaudyti iš jo (negali būti padaryta žala kitiems žaidėjams). 

Išimtis: žaidėjas specialiai nesitraukia nuo sunkaus nusikaltėlio/vaikšto aplink jį, važiuoja su juo tame pačiame transporte.
 
 
Patvirtinta, nusikaltelis sutiko iseiti i pasiekiama vieta, taciau, kaip matau darbuotojui buvo nemotais ir jis nekreipe i tai demesio.

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)