Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Teisėsaugos protestas ?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

*
Populiarus

Pastaruoju metu vyko intensyvus karas tarp civilių ir teisėsaugos, paprasti žmonės norėdami apmažinti teisėsaugos gretas bandydavo "prisikabinti" prie pareigūnų, jog jie būtų išmesti iš darbo, kartais tai pavykdavo kartais ne. Pareigūnai patirdavo didelį spaudimą. Kantrybės "taurė" buvo perpildyta kai vienas iš teisėsaugos darbuotojų gavo skundą, jog vietoj "Hunter" panaudojimo, panaudojo "Hydra", ir už tai buvo išmestas iš darbo su black listu. Reaguodami pareigūnai į tai birželio 25 dieną surengė protestą.
Vakare prie pagrindinės Los Santos ligoninės vyko sujudimas. Daug teisėsaugos sunkiosios technikos, nepatenkinti teisėsaugos pareigūnai protestavo, dėl jų nuomone per griežtų taisyklių ir suvaržymų. Pakalbinus vieną iš renginio organizatorių, tuometinės Mobilios kuopos narių Fedzia_Bugattiz, kodėl šis renginys buvo vykdomas ir koks jo pagrindinis tikslas, jis atsakė: "Taisyklėse trūksta žmogiškumo, už vieną iššautą kulką, kuri nepadarė jokios žalos, esi metamas iš teisėsaugos ir įrašomas į juodąją sąrašą. Taip būti negali.
Taip, pat pridūrė, jog taisyklėse, už kurias skiriamas black listas, trūksta aiškumo ir supratingumo. "Situacija situacijai nelygi, už elitinius ginklus nušovęs vieną žmogų teisingai gauni tiek pat, būti black liste kaip ir tas kuris išneša narkotikų sandėlį, neteisybė!"  
Protestas prasidėjęs prie Pagrindinės Los Santos ligoninės, apsukęs Vairavimo mokyklos, Vinewood taisyklas baigėsi prie pokerio. Pareigūnai iš kai kurių žmonių sulaukė pasipiktinimo, įžeidimų. Taip, pat keliose vietose pareigūnai buvo apšaudyti, bet teisėsauga susigrūmusi su nusikaltėliais juos išvaikė.
Dėl tokio žmonių elgesio, kai keliami skundai vieni kaltina bendruomenės nesupratingumą, kiti, kaip ir pareigūnai, taisykles.
Po šių įvykių pasikeitė vienas teisėsaugos direktorius, juo buvo išrinktas serverio administratorius Jeppe_Aakjaer. Prieš tris dienas forume nuskambėjo informacija jog teisėsaugą sudrebino dideli taisyklių pakeitimai. Peržiūrėjus pakeitimus, jie padaryti teisėsaugos pareigūnų naudai ir tai - sveikintinas žingsnis, bet kur tobulėti dar yra.
 
 
 
Foto galerija iš protesto
 
qlERPNz.png
 
Z7YvmXl.png
 
6N6Y5cM.png
 
sr5nlvb.png
 
Korespondentas Jokubas_Bugattiz
Nuotraukos: Jokubas_Bugattiz
LSG Naujienų redakcija.
 

  • 10

#2
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.410 Pranešimai

Na patys ir kuriam tas taisykles kad būtų tvarka, bet kartais reikia ir žmogiškumo ir to laisvumo darbe, o nebūti varžomiem taisyklių. Kažkiek jų turi būti, bendrai tvarkai palaikyti, bet nesutinku su tuo, kad CITATA "Taisyklėse trūksta žmogiškumo, už vieną iššautą kulką, kuri nepadarė jokios žalos, esi metamas iš teisėsaugos ir įrašomas į juodąją sąrašą. Taip būti negali." , arba už netyčia nutrenktą stulpa, esi baudžiamas ir taip toliau. Nežinau, ką šituo straipsniu nori pasiekt, bet tikrai pasistengta plius rep.


Šį pranešimą redagavo ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ: 03 liepos 2020 - 20:40

  • 1

#3
ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

    𝙉𝙤𝙩𝙞𝙘𝙚𝙙

  • Senbuvis
  • 1.549 Pranešimai
  • Gyv. vieta𝙈𝙤𝙣𝙩𝙖𝙣𝙖

Gerai susiskaitė, abejoju savim ar pačiam taip šautu i galvą rašyti :D Dedu repą motyvuodamas tave toliau kurti!

 

Ta dieną buvau šalia jūsu (Tas su rancheriu raudonu) :D kartu palaikiau jus.


Šį pranešimą redagavo Kofe: 05 liepos 2020 - 04:25

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)