1. Jūsų Vardas_Pavardė:Billy_Madison
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė:2020-07-12 15:01 15:00
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais):https://imgur.com/a/C7i9HkB
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių): Negalite bausti už grasinimus, jeigu jums parašo "gg"(Angl. good game, Liet. gerai sužaista) ,”mėsa” (Mėsa nėra įžeidimas) , "individas" (tai nėra įžeidimas), "į forumą" (tai kvietimas, o ne grasinimas) tai nereiškia, jog jums grasina/įžeidžia. (1/2) kadangi buvau parases tavo motinos pizdoi-tai nera grasinimas arba izeidimas tai pasisakymas arba keiksmazodis maximum zodis pizdoi. Privaloma su visais elgtis pagarbiai, draudžiama įžeidinėti, grasinti (1/2) -buvo parasyta is jo puses.Kelsi? Nesulaukiu zinok. 50/50 grasinimas is jo puses jog ikelsiu ir kazkas bus. Star dėjimo nemokėjimas, netinkamas žaidėjo įtarimas = išmetimas iš darbo. (1/1) -nepagarba bei ket-n nematau nepagarba i jo puse,dar karta kartoju buvo parasyta: tavo motinos pizdoi kur cia yra nepagarba? nera jokio izeidimo ar grasinimo i jo puse,o starai uzdeti uz nepagarba.Bei taipat laukiu is jo puses ket-n irodymu.
5. Jūsų komentaras (neprivaloma): Dirbau savo darba vazinedamas su taxi,atejo zinute i privata.Tai yra i telefona,Haris rase tai kur skundas? Nes as pries tai sakiau kad kelsiu skunda,nes jis be priezasties deda starus.Tai gavau zinute,atrasiau jam pizdoi pas tavo motina,atrasiau ne viesai jokiu taisykliu nepazeidziau.Atrasiau jam asmeniskai kaip ir jis man parase.Tada vaziavau i iskvietima,jis staigiai privaziaves uzdeda man 3 STAR uz ket-n ir nepagarba.Nelabai supratau priezasciu? Kokia nepagarba? Jaigu man sitas asmuo neidomus,as galiu jam atrasyti ka noriu i privata,svarbiausia jog ne viesai keikios.Del ket-n taipat jokio ket-n nebuvo nebent lauksime irodymu del sitos situacijos.O siaip esme tokia jog zaidejas provokuoja bei savivaliauja darbo pareigomis bei privilegijomis.Su tokiais PD toli nenueisite,spreskite kol nevelu situacija.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top