Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Rince Tujamo

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

FREDOSANTANA

FREDOSANTANA

Rimtas patarėjas

• Veteranas
  • 727 Pranešimai

Temos turinys:

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Fredo Santana

2. Ban priežastis. cheat
3. Tikslus laikas ir data. 2020 08 02 
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/08IB8PT
5. Situacijos aprašymas: Kaip suprantu banas, uz inv arba laggcs. Jeigu zinot mane, nesu durnas ir necheatinu tokiuose situacijose. Paaiskinsiu kaip viskas buvo, pries starta buvo viskas gerai, galvojau tikrai nelagins, tai ir tesiau ta kova, mano gaujos narius viska normaliai rode, ir net negalejau susiprast, kad man kazkaip lagina ar pns. Bandau apibegt prie grovu, ir man jie visi buvo afk, jau norejau rasyt /q ir pist miriau ir iskarto banas. Cheatu jokiu nenaudojau, nebent pretekstas jums butu atmest uz lagg isnaudojima. Bet as jo kaip ir neisnaudojau, nieko nenusoviau ir i nieka nepataikiau. Tiesiog nesusiprates, kad man palagine yra nereloginau laiku. Manau jeigu turit, bent kazkiek zmogiskumo ir supratingumo ban apeliaciju priziuretojai, zinosit, kad cheatint negalejau, ir lagg isnaudojima tikrai neisnaudojau savo naudai, zinant, kad ilgai pildau i admin ir drk. peace

• 1

Rincebas🦜

Rincebas🦜

nemastantysis

• Veteranas
  • 2.547 Pranešimai

*
Populiarus

Temos turinys:

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Fredo Santana

2. Ban priežastis. cheat
3. Tikslus laikas ir data. 2020 08 02 
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/08IB8PT
5. Situacijos aprašymas: Kaip suprantu banas, uz inv arba laggcs. Jeigu zinot mane, nesu durnas ir necheatinu tokiuose situacijose. Paaiskinsiu kaip viskas buvo, pries starta buvo viskas gerai, galvojau tikrai nelagins, tai ir tesiau ta kova, mano gaujos narius viska normaliai rode, ir net negalejau susiprast, kad man kazkaip lagina ar pns. Bandau apibegt prie grovu, ir man jie visi buvo afk, jau norejau rasyt /q ir pist miriau ir iskarto banas. Cheatu jokiu nenaudojau, nebent pretekstas jums butu atmest uz lagg isnaudojima. Bet as jo kaip ir neisnaudojau, nieko nenusoviau ir i nieka nepataikiau. Tiesiog nesusiprates, kad man palagine yra nereloginau laiku. Manau jeigu turit, bent kazkiek zmogiskumo ir supratingumo ban apeliaciju priziuretojai, zinosit, kad cheatint negalejau, ir lagg isnaudojima tikrai neisnaudojau savo naudai, zinant, kad ilgai pildau i admin ir drk. peace

Citata - „Bet as jo kaip ir neisnaudojau, nieko nenusoviau ir i nieka nepataikiau.“ Į nieką nepataikei, į nieką nešaudei? O tai kaip suprast šitą epizodą? https://streamable.com/6ym6q0

Nuo 10 sekundės šaudeisi su Scott_Sterling, galimai jam padarei žalos, kol tau niekas nelimpa. Gerai, galbūt nenaudojai cheat, bet konkrečiai išnaudojai lagą. Jei matei, kad mes visi AFK, tai iškart reikėjo šaut /Q. Tau atrodė, kad mes specialiai afk išėjom, kol vyksta GW?

Ačiū už supratingumą.

• 6

FREDOSANTANA

FREDOSANTANA

Rimtas patarėjas

• Veteranas
  • 727 Pranešimai

Citata - „Bet as jo kaip ir neisnaudojau, nieko nenusoviau ir i nieka nepataikiau.“ Į nieką nepataikei, į nieką nešaudei? O tai kaip suprast šitą epizodą? https://streamable.com/6ym6q0

Nuo 10 sekundės šaudeisi su Scott_Sterling, galimai jam padarei žalos, kol tau niekas nelimpa. Gerai, galbūt nenaudojai cheat, bet konkrečiai išnaudojai lagą. Jei matei, kad mes visi AFK, tai iškart reikėjo šaut /Q. Tau atrodė, kad mes specialiai afk išėjom, kol vyksta GW?

Ačiū už supratingumą.

Nu kaip matai, kad akivaidziai lagina man, ir net ne tokius vaizdus isvis maciau. Zalos nepadariau as tam Scotttui, nieko nepataikiau. Matos, kad begau i sona, ir norejau greit atsijungt, bet per 1sec miriau, ir iskart bana davei.. Nu blemb, hz, laukiam atsakingesniu.

• 1

Lukas Maja

Lukas Maja

Veteranas

• Kinematografas
  • 1.628 Pranešimai
  • ADMIN:sirdyje
  • 2023 Metų direktorius:Transporto!
  • 2023 Metų geriausias:Radijos DJ
  • 2022 Metų geriausias:Radijos DJ
  • 2021 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos
  • 2020 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos & Filmai
  • Geriausias 2020 metų:Baneris
  • Laimėjo konkursą:Serverio pristatymas 2018

atmesta

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)