Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Tu tiesiog privalai pamatyti moterų kovą


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
TheRaGeLord

TheRaGeLord

    Dalyvis

  • Užblokuotas
  • 41 Pranešimai

cab8e7e6113ea4bffaed69ea94d263fa.jpg

 

 

Ankstyvą sekmadienio rytą Lietuvos laiku Las Vegaso „UFC Apex“ centre (JAV) bus surengtas mišrių kovos menų (MMA) turnyras „UFC on ESPN +32“.
 

 

 

Geriausia Lietuvos kovotoja tarp moterų - Juliją Stoliarenko. Kuri yra pasirašiusi jau pilnavertį kontraktą su UFC ir kovos prieš 30-metę rusę Janą Kunickają. 

 

 

 

„Rusijoje vis dar skeptiškai žiūrima į moteris kovotojas. Mūsų gyventojų mentalitetas išlieka tradicinis, o JAV niekas neskirsto, kas yra vyriška, kas moteriška. JAV niekas nenusistebės, kad tu kovoji ir nelieps tau eiti ruošti barščių. Pas mus tokie dalykai dedasi nuolatos. Kiekvieną dieną po nuotraukomis ir į privačias žinutes gaunu tokių komentarų. Pastebėjau, kad juos rašo vien tik rusiškai kalbantys žmonės. Kartais tas komentaras būna parašytas ir angliškai, bet nuėjus į žmogaus profilį matyti, kad jis iš NVS šalies. Neįsivaizduoju amerikiečio, rašančio tokias žinutes. Stengiuosi į tokius komentarus nereaguoti, todėl „instagram“ ir bendrauju anglų kalba. Visi mano rėmėjai ir fanai šiaip ar taip yra iš JAV. Nenoriu negatyvo iš savo tėvynainių“, - pridėjo J.Kunickaja.

 

 

 

 

O kokios yra jūsų nuomonės apie moterų kovas? Tiek profų lygi, tiek paprastuose treniruotėse 
 


Šį pranešimą redagavo TheRaGeLord: 06 rugpjūčio 2020 - 08:09

  • 1

Nemokami rep'ai? Taip, tai įmanoma, bet tau reikia išsakyti nuomonę apie mane čia:

 

https://www.lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/171771-taylor-casey-%C4%AF-sporto-skil%C4%8Di%C5%B3-moderatorius/#entry1301509

 

 

 

:o Į pareigas žiūrima bus labai rimtai. Grakščiai ir detaliai.   :smoke:





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)