Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[PD] Janul_Marius


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Lenzo

Lenzo

    Rimtas patarėjas

  • Senbuvis
  • 510 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lenzo_Miyatsaki
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė: 2020-08-08
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): 

ddfd4180375a2aaa8e445d12ea9f5281651.jpg
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių): 

25. Tik įsijungus sirenas galima nesilaikyti kelių eismo taisyklių/taranuoti. Sirenas galima naudoti tik šiems atvejams: (1/2)

25.1. Vykstant į iškvietimą;
25.2. Gaudant nusikaltėlį;
25.3. Vykstant stabdyti pabėgimą iš kalėjimo;
25.4. Vežant nusikaltėlį į kalėjimą;
25.5. Vežant kolegą iki jo darbovietės;
25.6. Vykstant į sandėlį (sandėlių metu) ir vykstant į užpuolimus/užgrobimus;

25.7. Gaudant nusikaltėlių gaują, kuri plauna pinigus.

25.8. Gaudant vagį/kontrabandininką.

25.9. Vykstant į bombos dėjimo/minavimo operaciją.

5. Jūsų komentaras (neprivaloma):

Kadangi abu pažeidimai užfiksuoti 2 kartus ( 20:42 ir 20:58)  manau gaunasi 2/2

 

Nebent pareigūnas turi kaip pasiaišinti


  • 0

0867b7b607280a226f6ba8d8893d3ed6346.gif


#2
𝓡𝓪𝓼𝓹𝓾𝓽𝓲𝓷

𝓡𝓪𝓼𝓹𝓾𝓽𝓲𝓷

    Dažnas dalyvis

  • Pažengęs
  • 60 Pranešimai

Oi, oi, oi, kaip gražiai viską apkarpei, tikras movie maker profesionalas jaučiu esi, bet tu nepateikei taisyklės, kad aš privalau pateikti įrodymus (https://imgur.com/a/7Mu9Occ), tai

20:42 pažeidimas:

sirenų nesimato, o jei pagal tave užkurtas motickas yra sirenų naudojimas ar važiavimas per dviguba ištisinę juostą yra ketn, tai kaltink San Andreas map kūrėjus, nes realybėje ten būtų brūkšniuota linija ir jokio ket-n nebūtų, tai dar papildomai vuolia mano magical video:



20:58 pažeidimas:

Kaip ir minėjau, neprivertei manęs kelti video, tai aš paprastai pasiaiškinsiu, sėdžiu kol dirbu discord'e ir dabar jau Gerb. Jurgis, Skin bei Mathersas išėjo cs lost (https://imgur.com/a/7Mu9Occ), bet tuo metu kažkuris iš jų užsiminė, kad lyg ten buvo kažkoks čiūvelis su star, jei neklystu sakė, kad kažkuris Pusbrolis (Hassan_Silorbsup greičiausiai), tai važiavau patikrint, nes esu gerus pd ir noriu visus nubausti, o tuo metu tas čiūvelis stovėjo afk netoli įėjimo durų cp, tai galvojau okay, kodėl gi neprisėdus ir nepalošus kelių hand'ų su carpet'u, tai ir padariau, ir po lyg 1-2 handų toliau ėjau gaudytinusikaltėlių (įrod numesiu iš ryto)

Asmeniškai nematau čia nieko blogo, nes minėja yra ne kartą Teisėsaugos direktoriai, kad tikrai geriau dirbti ne vienam, o su kažkuo ir čia yra dalis to, kolega pasakė, kolega pasitikėjau, jei padariau kažkur čia klaidą, už ją atsakyti noriu tik aš, dėkoju už supratingumą.

Btw kitas dalykas, kelis kartus peržiurėjas video, nematau nei vienoj vietoj tave pateiktos taisyklės pažeidimo, nes nu come on ketn niekur nepažeidžiau, nes dar nėra tokios taisyklės, kad negalima kirsti dvigubos tiesinės linijos, o dėl mašinos palikimo, tai ji nieko niekam neblokavo ir buvo patraukta už 3 min, gale dienos jei kažkam kas trugdo, tai galima gražiai parašyt "/sms janul nu patrauk tą mocą, trukdo į poker įeit" ir nueičiau greit ir jį patraukčiau. Čia labiau panašu į tai kad tu nepatenkintas, dėl šio įvykio ir bandai kažkaip atsikeršyti. Kitą kartą dar kalsiu už bėgimą, nes abu suprantam, kad tu tikrai tada bėgai, gaila praeitą kartą to nepadariau.



Ket-n sąvoka, kad direktoriai jei norėtų pasitikrinti, nereikėtų eiti į taisykles:

Spoiler


@Teisėsaugos-Dir-nagrinėjantis-šį-skundą, jei reikės kokių papildomų įrodymų, parašykit aš su mielu noru įkelsiu ar dar bandysiu pasiaiškinti, nes dar yra vienas video kaip toliau sėkmingai valau /gaudomi sąrašą, štai ir jis:

 


Šį pranešimą redagavo Nimfomanas: 09 rugpjūčio 2020 - 10:15

  • 1

 

 

0CXPwDm.gif


#3
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.410 Pranešimai

Stovėjimas su mašina arba mašinos palikimas prie svarbių pastatų šaligatvių (išimtys pagalbos tarnyboms, transporto firmos paslaugoms ir bankininkams kurie pakrauna bankomatą).

 

Pagalbos tarnyba:

  • Medikai;
  • Gaisrininkai;
  • Mechanikai;
  • Teisėsauga.

 

Atmesta.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)