Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Tempimo pratimai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
TheRaGeLord

TheRaGeLord

    Dalyvis

  • Užblokuotas
  • 41 Pranešimai

Ar esat pastebėję, kad ne visus raumenis pavyksta pajausti? Kad bandot "suvesti mentes" bet nesiveda? Bandot išsitiesinti, bet vis tiek pečiai krypsta pirmyn? Bandot treniruot vienus raumenis, o o jaučiasi VISIŠKAI kiti? Arba, jaučiat tam tikrą skausmą ar įtampą savo kūne?

 

Tai labai dažnai susiję su kūne esančiais disbalansais, kai raumenys būna susitraukę, sutrumpėję, o kitiems trūksta pilno susitraukimo, jie būna per daug ištempti ir tam tikrais atvejais įtempti.

Tokiais atvejais reikia NE tik tempti raumenis, bet ir stiprinti visą kūną. Būtent dėl to masažai gali padėti tik laikinai, kaip ir tik tam kartui pagerėja po tempimo pratimų. Treniruotis savo svoriais turėtų kiekvienas žmogus, kuris nori, kad jo kūnas būtų funkcionalus ir sveikas.

 

Geriausias dalykas būtų treniruot kiekvieną raumenį pilna amplitude, jį pilnai ištempiant bei sutraukiant, tačiau neretai be tempimo pratimų yra sudėtinga apsieiti, ypač tais atvejais, kai kūne yra diskomfortas bei tam tikri raumenys " nedirba ". Rūpinkites savo kūnų, mokykitės sportuoti teisingai ir būsit sveiki bei laimingi :) 

 

 

Dinamika:

Baziniai:


  • 0

Nemokami rep'ai? Taip, tai įmanoma, bet tau reikia išsakyti nuomonę apie mane čia:

 

https://www.lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/171771-taylor-casey-%C4%AF-sporto-skil%C4%8Di%C5%B3-moderatorius/#entry1301509

 

 

 

:o Į pareigas žiūrima bus labai rimtai. Grakščiai ir detaliai.   :smoke:





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)