Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

||LSG Naujienos|| Autoklubo pokyčiai bei Baltijos kelio paminėjimas!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

#1
Malickis

Malickis

    Rimtas patarėjas

  • Senbuvis
  • 955 Pranešimai
  • Malickis#6707
  • Darbas:Nedirbu yr ka?
  • VIP:Turiu
  • XP:142,000
  • 2023 Metų geriausias:Kritikas

*
Populiarus

 

KELETAS SĄVOKŲ:

 

A - korespondentas.

B - žmogus iš kurio buvo paimta interviu.

gg - gerai sužaista (good game).

ĮŽANGA:

Sveiki skaitytojai! Šiandien pakalbėsiu apie Autoklubo“ firmos pokyčius bei Baltijos kelio paminėjimą. Paįvairinti pačius straipsnius pakalbinau keletą žmonių, kurie galėjo suteikti platesnės informacijos iš pačio renginio ar firmos vidaus perspektyvos. Pirmiausia norėčiau pakalbėti apie Baltijos kelio minėjimą, o vėliau pereisime prie Autoklubo“.

 

BALTIJOS KELIAS - KAS TAI?

BALTIJOS KELIAS - tai apie 650 kilometrų siekianti susikibusių žmonių grandinė, kurios tikslas buvo protestuoti prieš Europos pasidalinimą tarp Vokietijos ir SSRS (1989 m. rugpjūčio 23 d.). Šimtus tūkstančių siekianti žmonių grupė, susikibo rankomis nuo Gedimino bokšto iki Hermano bokšto Taline su vienu tikslu - sustabdyti Slaptųjų protokolų bei Baltijos šalių nepriklausomybės panaikinimą.

 

f22a511f6ee8b1aebfc74f44e5dfb59c290.png

INTERVIU IŠ DAINIAUS, ŠIOS SVARBIOS DATOS LIETUVAI ORGANIZATORIAUS (08.16):

[A] Sveikas, matau, jog organizuoji renginį, kurio metu paminėsime Baltijos kelią. Jis vyks rugpjūčio 23 dieną 15 valandą prie pagrindinės ligoninės. Norėčiau šiek tiek plačiau sužinoti apie patį renginį užduodamas keletą klausimų:

Kodėl nusprendei paminėti šią šventę būtent tokiu laiku bei pasirinkai būtent tokią vietą? 

[B] Tokiu laiku nusprendžiau paminėti šią šventę dėl savo aparatūros skleidžiamo garsumo, nes nuo 18 valandos vakaro jau turi būti ramuma įstatymiškai todėl pasirinkau tokį laiką. Rinktis prie ligoninės visus rinktis kviečiu dėl ten esančios saugios zonos, galimybės atkartoti Baltijos kelią. Aišku, mano nuomone, 50-100 žmonių nesurinksim, bet draugiškai bei komandiškai galėtume tai pasiekti.
 

[A] Ką tau pačiam asmeniškai reiškia Baltijos kelio paminėjimas? 

[B] Aš žinau, kas tas Baltijos kelias ir kodėl jis svarbus Lietuvai. Matydamas, jog šiuolaikinis jaunimas, deja, nežino, pamiršta arba nesidomi gražiomis tautos šventėmis, savo tautos istorija, kas yra labai svarbu. Baltijos kelio susivienijimas yra svarbus kiekvienam žmogui. Pastebėjau daug nesutarimų tarp žmonių todėl nusprendžiau pabandyti atkartoti šią šventę ir suvienyti čia esančius žaidėjus bei pakeisti žaidimo rutiną. 

 

[A] Pastebėjau, jog esi LSG bendruomenėje žinomas kaip dainininkas bei mėgsti dainuoti. Ar dar išvysime tavo asmeninių koncertų ar kokių nors renginių susijusių su tavo pomėgiu ar užsiimama veikla? 

[B] Manau, jog taip - išvysite didelę šventę serveryje. Kol kas tai paslaptis. Jei žaidėjai nori, jeigu jiems įdomu bus koncertų, renginių ir daug įvairiausių įdomių veiklų, kad pakeisti tą kasdieninę žaidimo rutiną, matyti serveryje ne tik mini renginius. 

 

[APaskutinis klausimas, kurį norėčiau užduoti, tai: „Kokių dar paminėjimų, svarbių gimtajai šaliai Lietuvai, galėsime išvysti, ar esi, ką nors paruošęs?“ 

[B] Jei pavyks Baltijos kelio paminėjimas, manau, kad per kiekvieną šventę, susijusią su mūsų tauta, darysiu minėjimus. Rodysiu, pasakosiu, kad jaunimas neužmirštų, kas tas Baltijos kelias, kas tas nepriklausomybės aktas ir t.t., dar, manau, jog serveryje paminėsime ir rugsėjo pirmąją, paminėsime žydų genocido metą ir daug daug renginių, kurie tobulintų šiuolaikinio jaunimo tautos kultūrą. 

 

[AEsu dėkingas už tavo atsakymus, linkiu sėkmės ir iki kitų kartų!

„AUTOKLUBO“ FIRMOS POKYČIAI:

AUTOKLUBAS - pirmasis, mažiausiai patirties taškų reikalaujantis darbas su direktoriaus pakvietimu. Šis darbas puošia serverį su savo darbiniu transportu, kurio jis turi daugiausiai. Direktoriai veda darbuotojams keliones, kurių metu jie turi galimybę užsidirbti šiek tiek papildomų pinigų. Šis darbas sulaukia ne tik naujokų, bet ir patyrusių žaidėjų kolektyve, bet šiandien ne apie tai. Norėčiau pakalbėti apie naujienas bei pokyčius įvykusius pastaruoju metu. Pradėsiu nuo nušalinto direktoriaus Baben_Laben, kuris surinko 70 procentų būnant direktoriumi už gautą kick, forumo taisyklių nesilaikymą bei nepasiteisinusį bandomąjį laikotarpį (08.14). Ties čia firmos viršaus pasikeitimai nesustoja, nes rugpjūčio 13 dieną buvo išrinktas naujasis direktorius - Yomato_Kamihara, deja, bet šio direktoriaus užkalbinti nepavyko. Taipogi nepamirškime dar vieno naujojo direktoriaus - Marich_Ostrom. Šis jaunas žaidėjas tapo direktoriumi (08.18) nors debatuose nusileido Yomato_Kamihara'i, taip užimdamas 2-ąją vietą. Nuomonių ar reakcijų sulaukėme tikrai nemažai. Mačiau ir sveikinimų, ir pasišaipymų iš žaidėjų pusės, vienas įsimintiniausių Naktį paskyrė Marich'ą direktoriumi, nes gėda“. „Autoklubo“ firmos valdžios atstovas nekreipė dėmesio į pašaipas, o už sveikinimus ir pagyrimus dėkojo. Paklausus direktoriaus ar jis galėtų skirti šiek tiek laiko interviu, jis nedelsiant sutiko dėl ko aš esu jam labai dėkingas.

 

f431f38c33cd9b6d745dfe1040f8f433421.png

INTERVIU SU MARICHU (08.19):

[A] Sveikas, ačiū, jog suteikei galimybę paimti iš tavęs interviu. Šiandien tapai naujuoju „Autoklubo“ direktoriumi. Užduosiu keletą klausimų, kurie man ir galbūt projekto žaidėjams, lankytojams kelia smalsumą:

Teko girdėti gandus, jog pildei į direktorių jau ne pirmą ir tikrai ne antrą kartą. Iš kur tiek ryžto bei valios toliau nepasiduoti ir iki galo siekti savo tikslų? 

[B] Jei norėsi direktoriaus, tai sieksi jo iki galo. Tą patį dariau aš, nes norėjau šių pareigų. 

 

[A] Kaip jauteisi pralaimėjęs debatus ir kaip jautiesi dabar gavęs direktorių? Ką norėtum perduoti žaidėjams, kurie tavimi tikėjo, o gal priešingai - netikėjo? 

[B] Žaidėjams norėčiau perduoti, jog ateitų į „Autoklubo“ firmą, nes kelionių tikrai netrūks. 

 

[A] Tavo nuomone, kaip sutarsi su dabartiniais autoklubo direktoriais? 

[B] Sutariu su direktoriais puikiai. Šiandien dar buvom „DISCORD“ programėlėje, kalbėjom, juokėmės. Buvo smagu, pasiskirstėm kas, ką daro. 

 

[A] Paskutinis klausimas, kurio norėčiau paklausti skamba taip: 

„Ar sugebėsi atnešti naujovių į firmą, jei taip gal gali pasidalinti keletu jų?“ 

[B] Manau, sugebėsiu. Dabar galvojam gal kokį konkursą surengti, ieškosiu prie ko galima prikibti taisyklėse ar ką galbūt reiktų pakeisti. 

 

[A] Ačiū už tavo skirtą laiką, linkiu sėkmės pareigose, tikiuosi, jog nenuvilsi savo fanų ar kolegų ir kelsi savo atstovaujamos firmos vardą į aukštumas!

 

TIES ČIA STRAIPSNIS NESIBAIGIA (08.16):

Smalsumas dar sykį mane nugalėjo ir nusprendžiau pakalbinti šiuo metu ilgiausiai esantį „Autoklubo“ firmos direktoriumi žaidėją Deivą_Smith (direktoriumi išrinktas 04.18). Šis direktorius atlieka savo pareigas šiuo metu be jokių nusiskundimų ir neturi sukaupęs jokių procentų, kurie reikštų tam tikras spragas jo direktoriavime. Nebetempsiu gumos ir pereisiu prie interviu! 

 

a86affdfe91692be8a91d1a287868b82903.png

INTERVIU SU DEIVU:

[A] Sveikas. Serveryje šiuo metu užimi Fotografo bei „Autoklubo“ firmos direktoriaus pareigas. Šįkart, deja, bet apie fotografiją nekalbėsim, bet pakalbėkim apie tavo direktoriavimą bei firmos pokyčius pastaruoju metu. Norėčiau pirmiausia pakalbėti apie tave, o vėliau pratęsim pokalbį apie firmą ir jos vidų. Direktoriumi, jei neklystu, tapai šių metų balandžio 18 dieną.

Su kokiais sunkumais susidūrei per savo direktoriavimo laikotarpį bei kaip sekėsi išlikti su 0 procentų?  

[B] Pradžia nebuvo lengva, nors anksčiau esu turėjęs „Autoklubo“ direktoriaus postą, bet po ilgos pertraukos, jaučiausi, lyg pirmą kartą užimčiau šias pareigas. Turėjau baimę padaryti, kažką netinkamo, pasidaryti gėdą prieš kitus. Vis dėlto bandomasis - pora klaidų ir gali atsisveikinti su direktoriumi. Problemų buvo ir būna įvairių, nesutarimai racijoj, kolegų keitimasis, tai sukelia papildomo darbo man bei atsiranda neramumas, kad jei turėsiu reikalų per atrankas, nebus kas mane pridengs ir t.t. Norisi stabilumo firmoje. Kalbant apie procentus, tai esu jų gavęs dėl „Double post“. Kvaila klaida, bet man pavyko ją pataisyti, surengiau nemažai konkursų bei mano indėlisAutoklubo firmai buvo gan didelis. 

 

[A] Ar dar ilgai žadi išlaikyti direktoriaus kėdę, galbūt turi kokių nors naujų užsibrėžtų tikslų?

[B] Žadu būti Autoklubo“ direktoriumi dar ilgai, bet užtenka, kad užsisėstų, kas nors ant manęs ir „gg“. Man patinka mano pareigos, jaučiuosi savo vietoje. Visada sakiau, kad  geriausia atmosfera, nors ir atsiranda tų, kurie sugadina ją, bet yra tokių darbuotojų, kurie algų algas dirba, išeina ir vėl grįžta greitai atgal, nes jiems būtent šioje firmoje geriausia. Turiu keletą tikslų, norėčiau gauti metų direktoriaus statusą bei laikui bėgant - garbės direktoriaus. Tikrai sunku ir nelengva, nes juos reikia užsidirbti, bet pasistengsiu, jog šie tikslai būtų pasiekti.

 

[A] Dabar pereikime prie antrosios interviu dalies ir pakalbėkime apie tavo atstovaujamos firmos vidų.

Kaip vertini savo suburtą kolektyvą? Ar jie stengiasi, jog koeficientas būtų didesnis, ar turi ir tų darbuotojų, kurie paprasčiausiai renka minutes, kad galėtų gauti didesnę algą? Jei taip, kaip su jais kovoji ar skatini juos dalyvauti tavo rengiamoje veikloje, kelionėse?

[B] Kaip ir minėjau prieš tai, kolektyvas nestabilus. Dabar Yomato_Kamihara atėjo į firmą, kuris turi daug daugiau patirties nei aš, juo galiu pasitikėti ir tikiuosi, jog jis pasiliks čia ilgam. Trečią asmenį dar renka, nežinau kada įkelsi straipsnį, gal jis jau bus išrinktas, bet tikiuosi, jog jis irgi ilgam liks firmoje bei neprisidirbs lygioje vietoje. Dėl darbuotojų, tai - turiu įvairių. Yra tų, kurie nesuka minučių, surenka minimalų kiekį (100 minučių) ir jiems to gana, ramiai leidžia laiką, bendrauja racijoje. Yra ir tų, kurie yra labai aktyvūs, bet dalyvauja ir kelionėse, todėl problemų nekyla. Atsiranda ir minučių sukėjų, bet labiau naujokai užsiima šia veikla, nes dauguma jų dar nesupranta kas ir kaip vyksta. Naujokams reikia laiko priprasti prie aplinkos, o senbuviams tiesiog neapsimoka eiti į „Autoklubą“, kur koeficientas ganėtinai žemas, palyginus su gaisrine ar mechanikais. Ten jau galima ateiti ir sukti minutes. Dažniausiai neverčiu jungtis į keliones, nes man yra svarbiausia kiekvieno darbuotojo norai. Kelionėse vertinu ne kiekybę, o kokybę, svarbu, jog būtų bent keli darbuotojai važiuojantys keliones. 

 

[A] Grįžkime į rugpjūčio 10 dieną, Autoklubo direktorių debatus. Mačiau, jog savo tašką skyrei Math_Weeds. Ar galutinis sprendimas tave nuvylė, ar tai turėjo kažkokią neigiamą įtaką tavo vadovaujamai firmai? 

[B] Nenuvylė, net neplanavau jam skirti taško, bet jo pasisakymas man labai patiko. Marich'as nesąmonių prirašė, nors ir buvo vienas iš dviejų asmenų, kuriems duoti tašką norėjau, nes noriu, kad jis parodytų, ką sugeba. Jei jis visus nuvils, tai patvirtins kalbas ir sunkiai galės, kažkur kilti. Kalbant apie Kamiharą, tai žinojau, kad jei jis gaus pareigas firmai tai bus tik į naudą. Šis asmuo subrendęs bei, kaip ir minėjau, daugiau už mane žinantis ir turintis patirties. Nusprendžiau savo tašką atiduoti Weeds'ui, nes jei būčiau atsitiktinis asmuo, kuris nepažįsta nei vieno pretenduojančio, skirčiau savo balsą būtent jam. Beje, debatai ir taip buvo aiškūs, jog Marichas kovos su Kamihara tarpusavyje, tai ar Marichas, ar Kamihara, abu yra laukiami. Jei Marich'as dabar gaus direktorių tai neliūdėsiu, nes jis yra labai aktyvus, kol dar jaunas. 

 

[A] Kaip reagavai į buvusio kolegos Baben'o_Laben nušalinimą? Norėčiau išklausyti tavo nuomonės apie jo direktoriavimą. 

[B] Liūdna buvo, ten tokios kvailos klaidos, bet atsirado asmenų, kurie jį paskundė ir viskas. Dabar tokie laikai „SAMP„ platformoje - padarai klaidą ir „gg“. Jis tikrai stengėsi, vis pasiūlydavo kokių nors idėjų, pridengdavome vienas kitą. Trumpai tariant - su juo buvo galima dirbti. Tiesiog kaip gavosi - taip gavosi, nieko nepakeisi. Žmogus nepradings, nors ir vaidina kvailelį ūkininką, bet iš tikrųjų jis yra protingas asmuo. 

 

[A] Dėkui už tavo brangų laiką! Esi šaunus pašnekovas, tikiuosi, jog turėsiu dar galimybių paimti iš tavęs interviu. Sėkmės!

2020-08-23, 

LSG naujienų redakcija. 

Straipsnį parašė: ©Malickis_Puška 

Kitas straipsnis bus INTERVIU.

UŽ NUOTRAUKAS DĖKOJU GORDAN_HAGUE!

NEPAMIRŠKIT KOMENTARUOSE PARAŠYTI IŠ KOKIO ŽMOGAUS NORĖTUMĖTE PAMATYTI INTERVIU!


Šį pranešimą redagavo Malickis_Puska: 23 rugpjūčio 2020 - 17:31

  • 12

Įrodymai, kad nesu nevykėlis:

Spoiler





TRANSPORTAS ALL


Do better than yesterday,

Worse than tomorrow


#2
💎𝓓.𝓢𝓶𝓲𝓽𝓱💎

💎𝓓.𝓢𝓶𝓲𝓽𝓱💎

    Viršila

  • Garbės moderatorius
  • 1.350 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Smith#2594
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Taip
  • XP:130k xp
  • Deivas_Smith
  • 2021 Metų moderatorius:Naujokų bendruomenė
  • Geriausias 2021 metų:Radijos DJ/Naujokų verbuotojas
  • 2020 Metų direktorius:Autoklubo !
  • Geriausias 2020 metų:Radijos DJ
  • fruity_bearhugs

Na šaunu žinok, patiko paskaityti, seniai jau matėm kokių straipsnių. Galėtum iš Klimo arba Versuso intervių paimti, ką jie mano apie mūs ( direktorius) ką darom blogai, ką gerai ir t.t. Ir šiaip, papasakotų apie savo darbą.


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#3
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.409 Pranešimai

Smagus straipsnis, nuotraukos readaguotos manęs, o ne Denis_Hague :D bet nieko pasitaiko, tikiuosi ištaisysi.

 

O šiaip jo, būtų įdomu pamatyti interviu su Merais.


  • 0

#4
(Marich)

(Marich)

    Auksarankis

  • Serverio administratorius
  • 4.496 Pranešimai
  • 2023 Metų direktorius:Medikų ir Gaisrinės!
  • 2023 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX
  • 2023 Metų geriausias:Lenktynininkas
  • 2022 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX.
  • 2021 Metų Direktorius:Krovinių Transporto
  • Geriausias 2021 metų:Kūrybingumas
  • Geriausias 2020 metų:Nolaiferis
  • Laimėjo konkursą:Dakar rally 2020

Straipsnis labai patiko lauksiu daugiau tokiu straipsniu ir aišku norėčiau pamatyti straipsni su Merais.


  • 0

#5
Ougis

Ougis

    HOW ARE U ?

  • Inkasatorių direktorius
  • 1.296 Pranešimai
  • Gyv. vietaPrienai
  • Darbas:Lobiu ieškotojas
  • VIP:Yra
  • XP:100k
  • Ougis Hague
Straipsnis labai geras. " o prie nuotrauku idejau tikrai daug darbo"

Šį pranešimą redagavo 𝘋 𝘦 𝘯 𝘺: 23 rugpjūčio 2020 - 17:27

  • 0

#6
Lukanoider

Lukanoider

    I'm 14 and this is deep

  • Senbuvis
  • 908 Pranešimai
  • Gyv. vieta41nr
  • Darbas:Baudžiauninkas
  • VIP:Si
  • XP:68000
  • Bobby_Wilder
  • 2023 Metų direktorius:Inkasatorių!

Brooo, labai geras straipsnis, lauksim daugiau! Keep it up! 


Šį pranešimą redagavo Lukyz: 23 rugpjūčio 2020 - 18:09

  • 0

#7
ᴄᴀʀʟᴏꜱꜱ ᴍᴏʀᴇᴛᴛɪ

ᴄᴀʀʟᴏꜱꜱ ᴍᴏʀᴇᴛᴛɪ

    & Visas viras &

  • Senbuvis
  • 2.921 Pranešimai
  • Darbas:Bedarbis
  • VIP:Yra
  • XP:Visi
  • Carloss Moretti
  • Geriausias 2021 metų:Atmosfera
Wow, perskaitęs tik bsk, jau supratau kad darbo tikrai įdėta, ipac prie nuotrauku, tikrai geras, straipsnis, lauksime kitu.
  • 0

Nuveikti darbai serveryje:

1x Transporto Direktorius

3x Vagių Direktorius

2x Baikerių Direktorius

5x Naujokų Verbuotojas

2x RageOut klubo narys

1x Korespondentas

1x Fotografas

> Metų atmosfera <


GpSppvy.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)