Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gaisrinės darbo aprašymas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

    Asas

  • Senbuvis
  • 1.098 Pranešimai

5fc018a2071e558d6e300464a543042e.gif

 

GAISRINĖS DARBO APRAŠYMAS BEI INFORMACIJA

 

Kas tai per firma?

Gaisrinė - tai viena iš reikalingiausių firmų serveryje. Darbuotojai, dirbantys šioje firmoje, gesina namus, butus, verslus, neleidžia pavirsti į pelenus žmonių transportui, taipogi jie gali įteikti gesintuvą arba įsilaužti į užrakintą namą ar butą.

 

Ko reikia norint patekti į šią firmą?

direktoriaus pakvietimo;

8.000 patirties taškų;

vairuotojo pažymėjimo;

mokėti ir atsiminti firmos taisykles.

 

Kaip ir kada galima patekti į šią firmą?

Į firmą galite patekti atrankų arba mini atrankų metų. Atrankos dažniausiai vyksta trečiadieniais bei šeštadieniais 19:00 - 20:00 laiko tarpe. Mini atrankos vyksta trūkstant darbuotojų bet kurią savaitės dieną. Kad patektumėte privalote mokėti visas taisykles, kainoraštį bei mandagiai ir ramiai laukti, kol būsite apklaustas.

Atrankos visada vyksta gaisrinės ofise.

 

Kas tos akcijos? Kada išmokamos algos? Kokios jos būna? 

Koeficiento gerinimui firmoje vyksta akcijos "Baltasis Rancher", kurios metu darbuotojai dalina nemokamus gesintuvus.

Darbuotojams, kurie pradirba 100 minučių arba daugiau, mokamos algos. Algos gaunamos trečiadieniais bei šeštadieniais 17:00 - 18:00 laiko tarpe.

Algos dydis priklauso nuo darbo efektyvumo, kiek buvo užgesinta gaisrų, kiek buvo išdalinta gesintuvų. Vidutinis darbo koeficientas siekia nuo 250 iki 400.

 

Įspėjimai bei už ką galima prarasti darbą?

Pagrindinėje taisyklių temoje parašyta už kokius pažeidimus gausite įspėjimą (t.y 1/2) ir už kokius pažeidimus būsite šalinamas iš gaisrinės firmos (t.y 1/1). Įspėjimą galite išsipirkti už 35 taškus arba už 30.000 LSG valiutos. Įspėjimas gali dingti jums išėjus iš firmos.

Nepamirškite, kad už stambesnius pažeidimus galite būti įrašytas į gaisrinės juodąjį sąrašą, apie bausmes aprašyta šioje temoje.

 

Ką daryti norint įkelti skundą, nedarbingumo pažymą ar praradote gautąjį pakvietimą į firmą?

Jeigu norite apskųsti žaidėją dirbantį firmoje, pasiimti nedarbingumo pažymą ar susigrąžinti prarastą pakvietimą privalote kelti temą šioje skiltyje.

Svarbu! Prieš keldami temą perskaitykite taisykles bei kelkite viską pagal šabloną!

 

Papildomi pinigai?

Kaip ir visose firmose jūs turite galimybę gauti premiją (už daugiausiai įvykdytų misijų), taip pat vykdant misijas už 1 tašką gausite 500 LSG valiutos, už laimėtą iškvietimų ataskaitą ir miškų gaisrų ataskaitą gausite po 30 taškų.

 

Ir ką daryti patekus į firmą?

Gavę pakvietimą pasidarykite screenshot, jei gavus crash'ą ar kitaip praradus pakvietimą, galėtumėte vistiek patekti į darbą. Įsidarbinę į firmą privalote nusipirkti darbinę uniformą. Tai padarę galite sėsti už darbinio transporto vairo ir kibti į darbus. Pagrindinė komanda - /gesintuvas. Su šia komanda nemokamai gausite gesintuvą, o parašius /gesintuvas vardas_pavardė įteiksite gesintuvą žmogui (kaina - 200 LSG valiutos). Jei žmogus prašo įsilaužti į namą ar butą, tai padaryti galite su komanda /lauztis (tai jums nieko nekainuos).

Su sraigtasparniu galite gesinti miškus, už kuriuos gausite 600 LSG valiutos.

 

Gaisrininkų algos ir pinigų gavimas: 

Šioje firmoje yra išties daug veiklos, kurią galima užsiimti dirbant gaisrininkų darbe. Štai šitoje lentutėje pavaizduota, kiek gauni į rankas atlikūs tam tikrą veiksmą. Pavyzdžiui - už gesintuvo įteikimą gaunama į 1k į kofą. Už Namo užgesinimą su gesintuvu duoda į kofą 3094, su fire truck, 1.8k, o gaunama atitinkamai 200 su gesintuvu ir 400 užgesinūs su mašina. Algos gavimo ir koeficiento atžvilgiu, apsimokiau namus yra gesinti su gesintuvu. Daugiau skaičiukų galite pamatyti lentutėje  

Spoiler

Šį pranešimą redagavo Aurelijus_Waflyga: 07 gruodžio 2022 - 21:56
atnaujinta informacija

  • 1

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)