Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Skundas Din_Vinchester


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Alfonas_Gudrusis

Alfonas_Gudrusis

    Naujokas

  • Pažengęs
  • 22 Pranešimai

1. Alfonsas_Gudrusis
2. 10/1/2020 laikas matosi video ir ss
3. 8. Darbinė uniforma yra būtina. Nesvarbu, ar jus ką tik įsidarbinote, ar ką tik grįžote iš po event'o - darbinė uniforma yra būtina.
14. Draudžiama piktnaudžiauti inksatoriaus ginklais ir šaudyti be reikalo. Taip pat negalima naudotis amunicija ir su teikiamomis gyvybėmis sandėlių metu. Juos galima naudoti tik kai buvote užpultas darbo metu (Patartina pasidaryti įrodymus tokiu atveju, jei gautumėte skundą) (1/1) + Black list ir šiais atvejais:
2. Gerbti direktorius, kolegas, klientus bei civilius.
4. 
https://prnt.sc/ur8grg
     https://prnt.sc/ur8hkg
     https://prnt.sc/ur8hv4
5. Žinok negalėjau susilaikyt, kai apsiverkei, kad tipo atsitrenkiau į tave nors net arti tavęs nebuvau, pradėjai mane įžeidinėt, man grasinti. Vėliau tik išlindau iš top sporto tu stovi manęs lauki ir pradėjai šaudyt (aš taves nebuvau palietes), išlindau vėl tu toliau į mane šaudai, važinėji su inkasatorių mašiną, bet nusiėmęs uniformą, naudoji inkasatorių ginklus bereikšmiškai, plius dėl apskritai nieko pradėjai mane įžeidinėti. Jei ką turiu video iš kurių yra padaryti tie 2 paskutiniai ss.


Šį pranešimą redagavo Alfonas_Gudrusis: 01 spalio 2020 - 14:31

  • 0

#2
タカKamikadzeカタ

タカKamikadzeカタ

    Kylantis

  • Senbuvis
  • 1.171 Pranešimai

atmesta


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)