Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

||LSG Naujienos|| Interviu su Jokūbu ir Deivu


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
7 atsakymai į šią temą

#1
Malickis

Malickis

    Rimtas patarėjas

  • Senbuvis
  • 955 Pranešimai
  • Malickis#6707
  • Darbas:Nedirbu yr ka?
  • VIP:Turiu
  • XP:142,000
  • 2023 Metų geriausias:Kritikas

*
Populiarus

ŽODYNĖLIS: 
A – korespondentas. 
B - žmogus, duodantis interviu. 
NV - naujokų verbuotojas. 
GL - sėkmės (good luck).
 
Sveiki, mieli skaitytojai! Šiandien jums paruošiau dar vieną naują, šviežiai pagamintą straipsnį! Šįkart nusprendžiau daryti vėl interviu. Interviu matysite tikrai dažnai, nes tokiu formatu rašyti straipsnius man įdomiausia, galbūt lengviausia bei tai atneša daugiausiai džiaugsmo man kaip korespondentui. Tikiuosi, jog ir jums interviu skaityti įdomu, jei patiko šis darbas nepagailėkit žalio, nes visas pastangas dedu tik dėl jūsų ir jei nebūtų jokio atsako iš jūsų pusės, nebūtų turbūt ir mūsų. Ačiū, kad esate LSG naujienų redakcijos dalis bei aktyviai stebit naujai parašytus straipsnius!
944445d28a4c837ba4887954a249be32446.gif
INTERVIU SU JOKŪBU_BUGATTIZ:
Kalbinau Jokūbą su tikslu išgirsti jo nuomonę apie dalykus susijusius su mero pareigomis bei pačiu juo. Pereikime prie interviu!
Sveikas, paklausus tavęs ar suteiksi man galimybę iš tavęs paimti interviu tu nedelsiant atrašei: „Sveikas, jo drąsiai, jau teko duoti interviu, tikrai galiu pasidalinti savo mintimis dar kartelį.“. Labai esu dėkingas, jog sutikai ir šiuo metu turim - ką turim. Interviu tikslas yra šiek tiek artimiau susipažinti su tavimi, tavo pareigomis bei galbūt palyginti tavo, dabartinio ir buvusio merų atsakymus. Nieko nelaukęs pereisiu iškart prie klausimų, jog nebegaišinčiau tavo laiko savo tuščiais žodžiais. Pirmasis klausimas, kurį norėčiau tau užduoti, tai: 
[A] Kaip supranti sąvoką „Meras“. Kokia jo pareiga, paskirtis? 
[B] Sveiki. Na, mano galva mero pagrindinė funkcija yra direktoriai. Tai yra jų priežiūra ir rinkimas taip pat aišku įeina visokios smulkmenos susijusios su firmomis, pvz: atsakymai į discord pokalbius direktoriams, padėjimas nagrinėti skundus ir t.t., jei viską vardinčiau ilgai užtrukčiau. Be to aš mėgstu sakyti, jog meras, tai yra tas žmogus kuris atlieka daug „nematomo darbo “, nes ką mato visi žaidėjai t.y. tik direktorių papeikimų nagrinėjimas ir naujų direktorių paskelbimas ar senų pašalinimai, o visa kita lieka matoma tik direktoriams arba valdžios atstovams. Aišku dažnai tenka atlikti ir kitokias funkcijas, dažnai tenka padėti forume ar atsakinėti į įvairius klausimus žaidėjams, nes nemaža dalis naujokų galvoja, jog meras tai - serverio savininkas arba galvoja, jog turime tas pačias privilegijas kaip viceprezidentas. Gan dažnai gaunu įdomių klausimų: nuo paskyrų susigrąžinimų iki permų uždėjimų. Yra tekę porą kartų padėti žmonėms su forumo paskyromis ar kitais susijusiais dalykais forume.
 
[A] Tavo paraše buvau nustebęs tavo pasiekimais būtent LSG projekte. Kokias savo pareigas laikai rimčiausiomis ir kurios davė daugiausiai pamokų?
[B] Na aišku iš dabartinės perspektyvos žiūrint rimčiausios pareigos atrodo meras, bet kažkada ir tas pats NTA firmos direktorius buvo labai įdomus, rimtas ir kupinas iššūkių. Jei kalbant apie pamokas, tai manyčiau administratoriaus postas buvo vienas iš tų, kuriame gaudavau ir gaunu daugiausiai pamokų. Pati pirma kadencija, buvo nevykusi, kas nežino, tai - buvau nušalintas per 10 dienų, 
bet iš kitos pusės žiūrint tai buvo gan gera pamoka, nepasidaviau ir toliau siekiau savo tikslų. Mero laikotarpyje pamokų taip pat netrūko, kad ir jau trečią kartą užimu šias pareigas, atrodo visus kartus buvau kažkiek skirtingas meras, nes vis yra kur tobulėti ir stengiuosi tobulinti savo darbą.
 
[A] Serverio forume užsiregistravai 2016 metų Vasario 13 dieną. Per grubiai 5 metus, koks dalykas buvo tau įsimintiniausias, linksmiausias? 
[B] Kažkokio vieno išskirtinio negalėčiau išskirti, smagiausi tai būdavo tie laikai, kai žaidė didelė dalis draugų su kuriais praleisdavome nemažai laiko ir pridarydavom visokiausių bajerių.
 
[A] Ar turi kokį nors autoritetą projekte? Aš nesiskaitau. 
[B] Ankščiau bandžiau lygiuotis į buvusius merus kaip: Juozas_Samuolis bei Eimantas_Deleon, dabar negalėčiau pasakyti, jog turiu autoritetą, kadangi laikai pasikeitė ir nelabai tinka jų laikų vadovavimas dabartiniems laikams.
 
[A] Jeigu turėtum galimybę susitikti su panele būtent iš LSG, kokią panelę pasirinktum?
[B] Tai žinai, kaip sakoma savo norų negalima išduoti, nes po to neišsipildys ;).
 
[A] Gerai gana klausimų apie virtualius dalykus, pakalbėkim apie tave. Įvardink savo 3 pliusus ir 3 minusus (antakiai nesiskaito). 
[B] Pliusai: atsakingas, draugiškas, siekiantis tikslų. Minusai: kartais pasikarščiuoju, per griežtas, per rimtas (kartais nesuprantu bajerių).
 
[A] Kokie tavo pagrindiniai laisvalaikio praleidimo būdai be kompiuterinių žaidimų? 
[B] Buvimas su draugais ir Belarus (kam reikės tas supras).
 
[A] Gal galėtum papasakoti savo gėdingiausią įvykį ar bent jau vieną gėdingiausių? 
[B] Net nežinau, neprisimenu tokio, kurį galėčiau papasakoti. Nesu tas žmogus kuris per daug ten gėdyčiausi ar gailėčiausi, tai tiesiog ir neatsimenu tokių dalykų. Labiau galvoje įstringa geri bei nuotaikingi įvykiai.
 
[A] Norėčiau išgirst tavo nuomonę: geriau vienas tikras draugas ar grupelė žmonių perpildyta netikrų, dviveidžių asmenų? 
[B] Kas be ko, geriau vienas tikras, manau, net nereikia vardint kodėl.
 
[A] Ką labiausiai vertini žmonių draugystėje, kaip galbūt įsivaizduoji tobulą draugystę? 
[B] Na per daug nesigilinant, tai dažnai vadovaujuosi tokiu posakiu: „Kaip šauksi taip atsilieps“ Tai kaip sakant, jei aš elgiuosi gerai, tai to pačio norisi ir atgal.
 
[A] Kokie tavo ateitis planai, ką norėtum veikti ateityje bei ką šiuo metu veiki? Studijuoji, mokaisi, o galbūt dirbi? 
[B] Šiuo metu studijuoju, šiaip labiau gyvenu šia diena, niekada nežinai kas nutiks, tai ir planuoti gan beprasmiška.
 
[A] Užbaigdamas interviu norėčiau paklausti ar norėtum kam nors perduoti linkėjimus? Nuoširdžiai dėkoju už tavo brangų laiką. 
[B] Tai faktas, linkėjimai keliauja mano bendrapavardžiui - Fedzia_Bugattiz, kitiems artimiems draugams (žinos tikrai kam :)) bei kolegai Daumantui_Klimui.
b4ef854267aefa1ec5e76f66524035dd248.gif
INTERVIU SU DEIVAS_SMITH:
Kreipiausi į Deivą, kad jis papasakotų šiek tiek daugiau apie GoLiveFM radijos vidų bei apie patį save. Pereikime prie interviu!
 
Sveikas. Pasiteiravus tavęs ar galėčiau pagriebti iš tavęs interviu tu atsakei teigiamai dėl ko labai džiaugiuosi ir esu patenkintas. Mano klausimus skaitysi ir atsakinėsi jau antrą kartą, todėl tikiuosi, jog vis dar nenusibodau ir į klausimus atsakysi atvirai bei taip pat argumentuotai, kaip ir per praeitą mūsų bendradarbiavimą. Kodėl norėjau iš tavęs paimti interviu, manau, kad paaiškinau aiškiai, bet skaitytojai turbūt nežino todėl pasikartosiu: kalbėsime su Deivu apie GoLive FM, kadangi jis yra vienas pagrindinių iniciatorių susikurti šiai radijai bei apie jį kaip asmenybę. Nebetempiu gumos ir pradedu savo klausimaniją, pirmoje interviu dalyje pakalbėsime daugiau apie radiją, o paskui pereisiu prie klausimyno apie tave.
 
[A] Pirmasis klausimas apie GoLive FM skamba taip: tai kaip gi vis tik gimė idėja sukurti pagrindinį kolektyvą, kaip sekėsi suburti tiek komandą, tiek gal sudaryti pačią radijos struktūrą? Su kokiais sunkumais susidūrėt, jei apskritai tokių buvo?
[BEgis pasiūlė man galvoti apie radijos idėją, iš pirmo norėjom gauti LSG radiją, kad toliau ją tobulinti ir gerinti, net nebuvo iškart kilusi idėja sukurti naują radiją, bet dėl paprasčiausių nesutarimų su LSG Valdžia nesigavo susitarti. Tai Egis paprašė, kad surinkčiau komandą, su kuria norėčiau dirbti, tai ir surinkau. Jie iškart sutiko, branduolys realiai buvo: aš, MajaJokūbasFedziaSpeak ir Egis. Tada netikėtai ir Greta papuolė pas mus, tapo mūsų buhaltere. Speakas išėjo, nes nebeturėjo laiko. Toliau sunkiausia buvo rasti naują hostą, per kurį galėtume transliuoti mūsų klausytojams muziką, laidas. Tikrai ilgai užtrukom, kol radom tinkamą hostingą. Su pačiom programom, tai padėjo patirtis LSG radijoj, kai buvau vedėjas, tai galiu padėkoti Rokui, kuris mane ir išmokė, čia jei ką, joks hate (liet. neapykanta), tikrai jo dėka, išmokau ir patobulėjau radijoje. Na, kai jau sugebėjom viską sutvarkyti, tiek su hostu, tiek su radija, tai ir pradėjom savo radijos erą.
 
[A] Daug pastangų ir nervų teko sunaudoti pirmuosiuose pokalbiuose ar viskas buvo taip kaip ir planavote?
[B] Jaučiu kalbi apie podcastą labiau, kuris buvo realiai mūsų pirmasis bendrai. Baisoka buvo, nes dar neteko kartu dirbti bei vesti podcastą, bet jis išėjo tikrai neblogas, nes dar buvo hype (liet. džiugesys), daugumai įdomu buvo, kas čia per naujas radijas ir t.t. Ten ir padainavome, ir gerai pabendravome, visus mūsų įrašus galite rasti forume, gal kokios laidos arba podcastai patiks.
 
[A] Pirmajame savo podcaste pasikvietei Kiprą. Kodėl pasikvietei būtent jį?
[BKipras vienas iš įdomesnių asmenų serveryje. Kiekvieną dieną gali išgirsti kažką apie Kiprą bei tikrai žinojau, kad jis pritrauks nemažai žmonių, kurie ateis pasiklausyti jo. Taip ir buvo, pasiekėme daugiau nei 100 klausytojų ir apie Kiprą susidariau teigiamą nuomonę, nes nors ir ką jis ten serveryje daro, bet žmogus su galva.
 
[A] Ar patirtis sukaupta „LSG radijoje“ daug prisidėjo prie radijos įkūrimo ar tavo pačio tobulėjimo kaip DJ'aus, laidų vedėjo?
[B] Taip, tikrai padėjo ir prisidėjo, dauguma mūsų dirbo jau ten ir tiesiog teko atsiminti ką išmokome ir pritaikyti mūsų radijai.
 
[A] Jei neklystu pirmasis tavo slapyvardis radijoje buvo „Dj Defka“. Kaip gimė idėja užsidėti būtent tokį slapyvardį?
[B] Daugiau ir neturiu slapyvardžių, galvojau, gal Dj Smith būti, bet nenorėjau, kad mane žinotų iš pradžių. Labai daug hate (liet. neapykanta) būdavo, kad vienam - viena muzika nepatinka, kitam - kita ir t.t. Todėl ir bandžiau užsislėpti. Kai jau pradėjau vesti laidas, tai žmonės iš pagarbos mažiau rodė neapykantą ir jau galėjau nebesislėpti. Tiesiog tenka praeiti tą sunkų kelią iki tam tikro reputacijos gavimo.
 
[A] Dabar norėčiau pereiti prie antrosios interviu dalies, tai klausimyno būtent apie tave. Kaip galėtum apibūdinti save vienu sakiniu (charakterio bruožai)?
[B] Esu įvairiapusiškas, kartais esu labai bendraujantis, bet kartais, net žodžio nenoriu pasakyti, noriu pabūti vienas.
 
[A] Kas labiausiai tave erzina žmonėse?
[B] Kai jie buna low iq (liet. mažo intelekto lygio) ir tiesiog nesupranta elementarių dalykų. Bet čia jau reikia tada mokėti su jais bendrauti ir prisiderinti prie jų.
 
[A] Jeigu turėtum galimybę turėti supergalią, kokią pasirinktum? Jei gali argumentuok.
[B] Teleportuotis norėčiau, tikrai faina būtų pakeliauti greit iki kokios Kinijos ir t.t.
 
[A] Atrodai šiaip labai rami persona, tai kaip ten yra iš tikrųjų?
[B] Kaip ir minėjau, čia kaip kada. Labiau bandau būti draugiškas su visais, bandau padėti tam tikrose situacijose, bet gali nutikti taip, kad tiesiog nėra nuotaikos ir papulsit ant karštos rankos. Tada esu labiau užsidaręs ir net neturiu noro bendrauti.
 
[A] Ar tiki tokiu pasakymu: „Nuotaika keičiasi pagal orą“? Galbūt gali pasidalinti savo patirtimi?
[B] O taip, čia jau apie mane, pas mane dažnai nuotaikos gali keistis, priklauso nuo tam tikros situacijos. Iš labai geros gali tapti labai liūdna ir atvirkščiai.
 
[A] Užbaigdamas interviu norėčiau paklausti ar norėtum kam nors perduoti linkėjimus? Širdingai dėkoju už tavo brangų laiką.
[B] Perduodu linkėjimus GoLiveFMAutokluboNV kolektyvams bei direktoriams. O tau linkiu ir toliau kelti LSG redakcijos lygį. GL.
 
UŽ NUOTRAUKAS DĖKOJU @Gretta_Wilder!
Atsiprašau dėl tam tikrų sakinių, šriftų išsidėstymų, deja, bet to pakeisti negaliu.
 

2020.11.08,

LSG naujienų redakcija. 


Straipsnį parašė: ©Malickis_Wilder

 

 


  • 11

Įrodymai, kad nesu nevykėlis:

Spoiler





TRANSPORTAS ALL


Do better than yesterday,

Worse than tomorrow


#2
' Enzo '

' Enzo '

    ɴᴇᴋᴏʀᴜᴍᴘᴜᴏᴛᴀꜱ

  • Sportas
  • 2.503 Pranešimai
  • Gyv. vietaNeringa
  • Enzo#6920
  • Darbas:Teisėsauga
  • VIP:
  • XP:150.000
  • Enzo_Dallas
  • 2023 Metų moderatorius:Sportas
  • 2021 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX

Gerai padirbėta Malicki, taip ir toliau ! Spaudžiu žalią.


  • 2

#3
Wilder'ė

Wilder'ė

    •┈••✦ ★ ✦••┈•

  • Kinematografas
  • 1.694 Pranešimai
  • gretutea
  • Darbas:Pilnu etatu dalyvauju konkursuose
  • Greta_Wilder
  • 2023 Metų geriausias:Kūrybingiausia žaidėja, LSG TikTok video autorė
  • 2021 Metų Direktorius:Medikų
  • 2020 Metų direktorius:Medikų !
Šaunuolis Malicki, puikiai padirbėta! Lengvai ir įdomiai susiskaitė, lauksime daugiau! <3
  • 1

#4
💎𝓓.𝓢𝓶𝓲𝓽𝓱💎

💎𝓓.𝓢𝓶𝓲𝓽𝓱💎

    Viršila

  • Garbės moderatorius
  • 1.350 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Smith#2594
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Taip
  • XP:130k xp
  • Deivas_Smith
  • 2021 Metų moderatorius:Naujokų bendruomenė
  • Geriausias 2021 metų:Radijos DJ/Naujokų verbuotojas
  • 2020 Metų direktorius:Autoklubo !
  • Geriausias 2020 metų:Radijos DJ
  • fruity_bearhugs
Geras darbas, taip ir toliau!
  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#5
Juozapas

Juozapas

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 378 Pranešimai
Tiesiog puikus straipsnis, lauksiu kitų!
  • 2
Paveiksliukas

#6
Fontane.

Fontane.

    Papai

  • Apie viską
  • 1.037 Pranešimai

Kūrybingas bei raštingas žmogus esi, taip ir toliau!


  • 3

#7
ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ

ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟᴏ

    Su Sventėm

  • Metų moderatorius
  • 1.659 Pranešimai
  • Gyv. vietaPas Alfredo
  • RageOutPaulo#1188
  • Darbas:Pilotas
  • VIP:VIP
  • XP:100+
  • Paulo Santiago
  • 2023 Metų direktorius:Skelbėjų!
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2022 Metų direktorius:Skelbėjų!
  • 2020 Metų direktorius:Skelbėjų!

Gerai varai. Šaunus ir darbštus vaikis esi. Keep it up.


  • 1

0jppzNT.jpg


#8
M.Cameron

M.Cameron

    Rimtas

  • Serverio administratorius
  • 443 Pranešimai

Sauniai padirebjai! Taip ir toliau! :)


  • 2

Mechaniku direktorius - 2022.01.09 - 2022.03.19

Serverio administratorius - 2022.10.22 - 2023.05.10

Serverio administratorius - 2023.08.29 - xxxx.xx.xx

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)