Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Dažniausiai užduodami klausimai (D.U.K.) Merams.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

Ši tema skirta "Dažniausiai užduodamiems klausimams" merams. Kurdami šią temą tikimės, jums palengvinti gyvenimą, jog nereiktų, kas kartą  rašinėti mum į /sms ar discorde ir klausti, čia pasistengsime atsakyti į visus klausimus. Tema bus nuolatos pildoma ir atnaujinama.

 

1. Ar galite paimti į nelegalų darbą ? Atsakymas toks, remiantis taisyklėmis, merai į nelegalų darbą gali priimti tik tuomet, kai darbas yra konfiskuotas. Jei direktorių nėra online, bet jie apskirtai yra, pakvietimo suteikti mes negalime.

2. Noriu paaukoti pinigų firmai, kur kreiptis ? Kreiptis reikia į merus, pagal mūsų bendrą susitarimą per viešą chat, padėka rašoma, kai žmogus paaukoja mažiausiai 100.000 eur.

 

3. Kaip merai renka direktorius ? Pagrindinė informaciją į ką atsivželgia merai rinkdami direktorius galite rasti (čia).

 

4. Kur rasti direktoriaus taisykles ? Jas galite rasti (čia).

 

 

 

 

Tema, bus nuolat pildoma.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)