Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Teisėsaugos treniruotės


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
jetBlue

jetBlue

    Melynas

  • Veteranas
  • 1.148 Pranešimai

*
Populiarus

Šioje temoje yra surašyta visa informacija apie teisėsaugos treniruotes, galimą jų eigą bei rekomenduojamas veiklas jos metu.

 

Treniruočių metu, pagrindinis tikslas bus sutvirtinti darbuotojų įgudžius bei gebėjimą valdyti elitinius ginklus. Tai nereiškia, jog nebus treniruojami ir kiti darbo aspektai, tačiau, didelis treniruočių pagrindas- visapusiškas bei nepriekaištingas elitinių ginklų bei jų galimybių išnaudojimas.

 

 

Kada ir kaip jos vyks?

Treniruotės vyks ne daugiau kaip 2 kartus per vieną algą ir ne anksčiau nei 24val. nuo praeitos treniruotės. Dalyvavimas nėra privalomas tačiau stipriai rekomenduojamas. Treniruotės vyks tik direktoriams gavus leidimą iš mero. Jų metu, TIK SU DIREKTORIŲ LEIDIMU, bus galima naudoti visus elitinius ginklus, darbo transporto priemones bei teisėsaugos komandas treniruotės zonoje (t.y Ginklų sandėlio teritorija). Dalyvauti gali visos teisėsaugos šakos (VST, Policija, ARAS, Armija, Kobra). Treniruočių trukmė negali būti ilgesnė nei 90min (1val. 30min.). Prieš pradedant treniruotę, direktorius privalo pranešti racijoje tikslų treniruotės pradžios laiką bei planuojamą jos pabaigą. Daroma bus su administratorių pagalbą kitame pasaulyje, jog galėtume imti visokį transportą nevažiuojant atgal į miestą ir netrukdant civiliams.

 

 

 

Veikla bei treniruočių eiga

Treniruočių metu, kaip ir buvo minėta anksčiau, lavinsime elitinių ginklų valdymą bei kitus darbo įgūdžius. Pagrindas bus susikoncentruoti į elitinių ginklų naudojimą, mokinsimės ir bandysime išmokti teisingai sprogdinti ginklų sandėlio vidų ir kitas svarbias vietas visoje teritorijoje. Mokinsime darbuotojus teisingai bei efektyviai užstatyti pagrindines skyles ir įvažiavimus į sandėlio vidų. Pasakosime darbuotojams paprastas ar galbūt mažiau žinomas šaudymo paslaptis ir bandysime išmokinti juos apsiginti nuo užpuolikų. Praktikuosime gaudymo įgūdžius naudojant darbinį transportą ir gaudymą pėškomis. Lavinsime darbą komandoje bei komunikaciją.

 

 

Čia bus dokumentuojamos jau įvykusios teisėsaugos treniruotės:

 

Spoiler

Šį pranešimą redagavo V e r s a c e: 06 rugsėjo 2021 - 20:20

  • 7

moreedva.gif

m8XSBIz.gif





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)