JUODOJI BLUSA ARBA BABENO UKININKAI UŽTERŠĖ SERVERĮ,KIEK INFORMACIJOS TEIKIA MANO AGENTAI SERVERIS BUS PAJUNGTAS IKI 25D.VISO JUS MANESNEI MATET NEI GIRDEJOT
![]()
Gal tu geriau nesamoniu neberašyk...
JUODOJI BLUSA ARBA BABENO UKININKAI UŽTERŠĖ SERVERĮ,KIEK INFORMACIJOS TEIKIA MANO AGENTAI SERVERIS BUS PAJUNGTAS IKI 25D.VISO JUS MANESNEI MATET NEI GIRDEJOT
![]()
Gal tu geriau nesamoniu neberašyk...
Kad net puse serverių nėra paleista
Ilgai lauksim dar
Kad net puse serverių nėra paleista
Ilgai lauksim dar
tai kad normaliai paleistu yra ten keli populiariausiai serveriai buvo isjungti, dabar normaliai veikia su roll backu, greitai turetumem sugrysti
tai kad normaliai paleistu yra ten keli populiariausiai serveriai buvo isjungti, dabar normaliai veikia su roll backu, greitai turetumem sugrysti
žiurėsime ![]()
Benai kodėl komentarus trini?? Tai pasakyk zaidejams kada tikrai veiks lsg? Bent jau nemeluotum
)
Greičiausiai tau galva čia pratrynė

Guest_Tuzo dublis_*
Benai kodėl komentarus trini?? Tai pasakyk zaidejams kada tikrai veiks lsg? Bent jau nemeluotum
:D small-minded ciuvas taisykliu net neskaito raso ka nori forume kaip nori, ir po to verkia jog trina komentarus
:D:D vaikas nereikejo double postint
Kai last diena pakeliau 2,6 lemo biski nefaina butu rollbacka gauti u knoiw ![]()
Kai last diena pakeliau 2,6 lemo biski nefaina butu rollbacka gauti u knoiw
grynai visiem niekada nesikeikiu tie tavo centai... per tiek laiko buvo galima pakelt x10

grynai visiem niekada nesikeikiu tie tavo centai... per tiek laiko buvo galima pakelt x10
yra zinok zmoniu irgi kurie tik suko minutes kelias sav ir taupe ant turto nezaide pokiero tiem tai chujoviausia

Aš irgi nesuprantų, padaryk pora mėnesių rollback ir viskas kas atsityks...
![]()
pora menesių rollbacką :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd tu galwą prasišwiesk, sako kas nutiks
ar zinot kada bus ijungtas serveris
pamirst gali ![]()
0 members, 1 guests, 0 anonymous users